0 oy
277 göst.
önce Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından

Şimdi benim eşimin Bi babası var. Kendimi bildim bileli yıllardır hiç parası olmaz hiç almıyorsa 30bin alıyordur tek başına evide kendinin. Maaşın alır 1 haftaya parası biter eşimde para atar durur .benim kızdığım aldığı parayı niye yetiremiyo. Eşimde bana kızıyo ayda toplasan 2500 veriyomdur cokmu diye valla bu durumdan da babasından da bıktım artık yok anlayamadım kendi parasını napiyo 1hafta zor yetiriyo eşimde ***** gibi bunlari sorusturmuyo anca para atar Allah aşkına sizce be napiyim ne diyim eşime. Kendinizi benim yerime koyun. 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (24,602 puan) tarafından

Bu mevzu çok uzun zamanın mevzusu biz karışma diyeceğiz ama boşuna demiş olacağız aslında aile huzurun o 2500 TL'den daha değerli ama sen bunu göremiyorsun muhtemelen 

önce (281 puan) tarafından

Bir balannesi

Tarım köy işlerin den emekli belki 30dan da fazla alıyor yıllar önce emekli olmuss

önce (6,292 puan) tarafından

Gayet de başımda hiç şikayetim yok. Eşim de annesine düzenli para verir öyle 2500 falan da değil. Kendisinin maaşı da var gayet ama ben tembih ediyorum anneni aksatma diye. 

Ben kendim de veriyorum hem kendi anneme hem kayınvalideme. Kayınvalidem ev istiyor, 2-3 milyon eksiği var eşime biz de el atalım kadının dünya gözüyle evi olsun dedim.

Sen bence utan artık ya. 

Ben bizzat kendim de veriyorum evlendim diye anamı babamı geri plana atmış değilim çalışıyorum kazanıyorum veriyorum bunun içinde kocaya hesap verme zorunluluğu hissetmiyorum kocam da gideriz memleketine alır verir harcar hiç ağzımı da açıp neden verdin ne kadar verdim demiş değilim. Ne zamanki bana param yok alamam idare der evi ihmal eder o zaman sorun olur 

önce (955 puan) tarafından

sen kayinpederini suclama yani aslinda esin veriyor kayinpederin istemiyordur demek istedim ben. 2500 seni zengin etmez fakirde etmez. aynizamanda kayinpederini de lux yasatmaz yada sersefil etmez. esininin elinden okadar geliosa okadar verio demekki babasina . yani eger istemiosan vermesini esine diyeceksin bunu. kayinpederin bence bi sucu yok. he soyle dusun ben olsam yerinde babana vermiceksin diye esimi darlasam kendimde calismiyir olsam kendi anne babama birsey almaya cekinirim. mesela anneme babama bisraey alirken hic sormam esime alir gecerim esim karismaz. ama ben ona ailene soyle yap boyle yap diye darlio olsam kendi anne babama da birsey alirken cekinirim sahsen. gelise gore gdis . ozaman sende annene biraeyler al sende ailene destek ol . yada  al 2500. sende her ay kendine bisey ekstra biriktiriomusun harviomusun ne istiosan yap icin rahat edecekse

Casperiye

Evet babası istemiyo eşim soruyo paran varmı diye od a yarım ağız varvar istemem yan cebime koy diyo yani.sen calisiyomusun Peki. Zaten eşime söylüyorum suyu çıktı bunun babanın maaş alınca da parası olmuyor diyorum çok kavga ettik bu konu için ama babası nda biraz düşünce gurur olsa zaten kendine çeki düzen verirdi alışmış öyle yaşama ya huyu böyle yani

-Reklam-
+3 oy
önce (15,320 puan) tarafından

Sence de sürekli aynı şeyi yazmak mantıksız değil mi vallahi artık bir şey demeyeceğim sana kavga et kocanla en iyisi tek yol o

önce (594 puan) tarafından
+1

Ağzına sağlık bacimsuu 

Ya siz beni anlamıyorsun uz heralde konu verdiği para deil babası aldığı parayı napiyo yetmeyecek bipara deil aldığı .kullaniyo bununresmen. Buda salk gibi kanıyo herseye 

+1

Kız kaç kez konuştuk iyi kötü akıl verdik sürekli aynı şeyleri duyuyor buradan da tek demediğimiz eşinle kavga et kaldı onu diyelim belki işe yarar

Ya sanane bacı anlıyoruz seni biz de adam vermekten caymıyor bırak yani versin diyorsun hiçbir eksiğim yok çok da bir para değil değer mi ağız tadı bozmaya

önce (2,587 puan) tarafından

Bu o kadın mı bir ara hep diyordu. Babası para veriyor. Ayda 2 bin civarında.

O zaman da hep yorum yaptık.

Uzun zamandır yoktum gittim geldim aynı durum 

He iki üç tane hesabı var zxc bilmem ne Bi de bu hesap mesela o hanım

önce (2,587 puan) tarafından

O kadar yazıyoruz parmaklarımıza yazık

Birde dert büyük para miktarı büyük olsa anlarım bir ihtimal. 

Babasının parası olsa bile diyebilir. babam değil mi veririm o kadar para keyiften kim karışabilir ki .

Haklı da. 

Ya eminim kendisi çalışsa 30 bin maaş alsa meydanlara mitinge gider asgari ücret 50 bin olsun yetmiyor diye. 

İndigo bir ara sen çalışıyor musun diye sordum yok çalışmıyor hani adam da kendi çalıştığından 2500 lira verebilmesi lazım ya kendi emeği bileğinin gücü aç değil açık değil isteğini alıyor ona eşi. Bir ara kayınpederin telefonunu kurcaladı yok kadın fotosu var kadınlarla yiyor parayı vs. Yiyor dediği de 2500 lira bizim çocukların abur cubur parası yeri gelir daha fazla tutar.

Biliyorum evet herkes karışma sana ne ki dedi de takmış adama ya. Aç değilsin açıkta değilsin sana ne baba oğulun muhasebesinden. Eşi iyi sabrediyor. 

Kız ben şimdi baktım önceki postlarda aynı cevaplarda aynı hiç değişmiyor gerçekten kendimizi yorduğumuz ile kalıyoruz. Boşuna o yine bildiğini okuyacak hayır yaptığı kavgaların bir faydası olsa bari 

Aynen öyle 2023'ten beri aynı postlar bu hesapta. Başka hesabı da varmış. Takıntı haline getirmiş para işlerini.

+1

Sildikleri de var diğer hesabında sorup gizliyor mevzu hep aynı 12 bin alıyordu adam ilk 30 olmuş maaş düşün😅

+1 oy
önce (8,427 puan) tarafından

Her kesin bir babası olur zaten 😄 neyse sabah sabah soğuk esprimi bir kenara bırakayım. Eşin haklı ayda 2500 çok değil. Babası sonuçta maaşı yetse bile atamasında sorun yok. Sizde ayda 2500 den fakir olmazsınız herhalde. Bence en iyisi karışmamak. 

Yok verdiğini diyo zaten.ama beni kızdıran 2500 deil aslında aldığı maaş ona yetipte artacak Bi maaş ama eşim in umrunda değil onun derdi anama yapamadığım babama yapim diyo ama babası hakeden biri deilki

önce (8,427 puan) tarafından

Olsun yinede karışma bence. Kendi babası kendi vicdanı. Senden kısmıyorsa bırak evlatlığını yapsın 

0 oy
önce (2,976 puan) tarafından

Senin bogazindan kismiyorsa birak atsin ne var babasi işte ben hiç kizmazdim adam tek basina yasiyormus sana bi zarari yoksa esin senin ihtiyaclarini gormezden gelmiyorsa sorun yapmamalisin bence

Kismaz ama bu alışkanlık oldu yıllardır yetmeyecek Bi para deil aldığı ama eşim hiç bunu düşünmuyo anca para atar

0 oy
önce (18,793 puan) tarafından

Dediğin gibi kayinbaban kendi maaşını 1 hafta yetiremiyorsa kalan 3 hafta 2500 ile hiç gecinemez. Ya kayinbaban az çok para koparma peşinde ya da eşin daha fazla veriyor ama sana söylemiyor. Ha kaldı ki eşin doğru söylüyor 2500 veriyor ama sizin bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor eksik bırakmıyor o zaman ses etme. Sizin huzurunuz kaçar. Sonra o huzuru 2500 lira vereceğin hiç bir yerde bulamazsın. 

Ya haklısın ama niye yıllardır hiç yetiremiyo eşimde bunu hiç sorgulamıyor beni sinir eden bu yeetii artık Yaa 

İlgili sorular

+3 oy
30 cevap 1,138 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde cocopops (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 160 göst.
10 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mevah (1,911 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 221 göst.
+1 oy
6 cevap 255 göst.

Kategoriler