0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (1,676 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar pınar devam sütü kullanan var mı oğlum 11 aylık gece uyumadan önce içirmek istiyorum sanırım 1 yaşından itibaren veriliyor inek sütü mü devam sütü mü anlamadım bilgisi olan yazabilir mi

1 cevap

0 oy
(7,488 puan) tarafından

ben hiç vermedim doktorum sa önermedi emiyorsa veya mama alıyorsa gerek yok zaten

(1,676 puan) tarafından

Yaa gece uyumadan önce içip uyusun tok tutsun sabaha kadar emip duruyor bunun yerine mama mı versem

(7,488 puan) tarafından

ona çözüm gece beslenmesini kesmek, gece yatarken istersen dünyaları yedir yine uyanacak yine uyanacak😂😂

o Allahın emri😂

(1,676 puan) tarafından

😅😅😅Kesmeliyim o zaman alışkanlık  acıktığından değil  senin uyanıyor mu kaç kez emziriyorsun canım

(7,488 puan) tarafından

ben 15 aylıkken kestim gece beslenmesini. 20 aylıkken de komple kestim.

gece beslenmesini kesme kararımı bir anlık cinnetle almıştım 😂 çünkü artık gram uyku uyuyamıyordum. sürekli memede olmak istiyordu. ne zaman kestim uyku ile tekrar tanıştım😂

kesmeme rağmen hiç uyumadan önce bir şey yedirip içirmedim. 

(1,676 puan) tarafından

2 yasa az kala kesmişsin iyi emmiş uyuyamazsın ki imkanı yok 😅😅😅 kestiğim zaman bende böyle yaparımbeni neler bekliyor bilmiyorum 

(7,488 puan) tarafından

yaza girmeden kesmek istedim. çünkü artık sabit durup emmiyordu, her seferinde çeşit çeşit pozisyonda emiyordu ve adana sıcağında o şekilde uğraşmak istemedim 😅

(1,676 puan) tarafından

Aynısını suan yasıyorum 🙈🙈😅😅

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 764 göst.
0 oy
4 cevap 190 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hafsaa (818 puan) tarafından soruldu
0 oy