+2 oy
799 göst.
önce Diğer kategorisinde (509 puan) tarafından

Bilenler biliyo tüplerimi baglattim ,her duyan olumsuz tepki veriyor psikolojimi bizdular:( allah eksikliklerini gostermesin 3 cocuk yeterli bizim icin ,zaten kucukler anca buyuturuz bakariz vs. Herkes aaa niye yaptin daha erken bilmem ne ? Ameliyat olmaktan korkuyorum hercekten 4. Kez sezeryan olmak istemiyorum o yuzden baglattim

33 Cevaplar

+4 oy
önce (18,155 puan) tarafından

Kimeneee????Niye söylüyorsunuz ki!!Ben baglatali 4 yıl oldu bilenler yakın çevremden bı kaç kişi.. Herkes herşeyi bilmek zorunda degilki

önce (596 puan) tarafından

Pekı gerçekten  koruyor mu  yani. Başka tedbirde alıyor musunuz

önce (18,155 puan) tarafından

Hiç bir tedbir almadım bilmiyorum 🙄🫣Ama baglatip kalan da var orası ayri

önce (325 puan) tarafından

Dogru herkes her seyi bilmek zorunda degil. Herkese her seyinizi soyleyerek onlara konusma firsati veriyorsunuz aslinda

önce (509 puan) tarafından

O kadar hakkisin ki gercekten oyle

-Reklam-
+3 oy
önce (24,613 puan) tarafından

Herkese neden söylüyorsunuz böyle şeyleri ben olsam bir eşim bir ben bilsek yeterli gerekmedikçe kimseye söylemem ha oldu ki öğrendiler ve olumsuz yorum yaptılar karar verebilecek bir yaştayım derdim 

Evet bastan hata yaptm soyleyerek

+3 oy
önce (4,857 puan) tarafından

Ay boşver . Zaten insanlara niye tüplerini bağlattığını söylüyorsun ki, bir de yetmez gibi bunun sebini açıklıyorsun. İnsanlar burunlarını her şeye sokmayı sever ama bizler de mahremimizi insanların önüne sermeyelim. 

Haklisin canm bastan soylememeliydim

+3 oy
önce (966 puan) tarafından

aman milleti ne takio baglattim de gec bende bagliyim. genc yas menc yaz dio bazi duyan. daha iyi ya diyorum genc yasimda bi kazaya daha kurban gtmeden gencligimi yasiycam . kimene yani

Bencede ya kikseyi ilgilendirmez

+3 oy
önce (5,372 puan) tarafından

Bu senin özelin niye söylüyorsun. Yani her neyle korunuyorsan kimse bilmesine gerek varmı . Yani bazen eleştiriyi kendimiz çekiyoruz 

Aynen canim:(

+2 oy
önce (520 puan) tarafından

Sadece çok günah o yüzden bende baglatmadim ama senin kararın kimseyi ilgilendirmez tüp benim beden  benim sanane de canını sıkanlara insanlar seviyo mod düşürmeyi🤭

Bide birisi vardı baglattihi halde hamile kalmıştı yani bu dünyada alacak nefesi varsa gelen geliyor demekki

Evet eğer hastalık durumu varsa caiz ben hepsini normal doğurdum post sahibide 3 tane

önce (723 puan) tarafından

Öyle örnek çok var halam 2 taneden sonra bağlattı, hamile kaldı düşük yaptı sonra tekrar operasyon geçirdi tekrar hamile kaldı şuan 14-15 yaşlarında oğlu var 😁

Yani var işte bende 11 yıl spiralle korundum 3 çocuk yeter dedim hep babamı kaybettim cenazeden eve geldi mide bulantısı felan gittim dk km verdim hamilesin dedi ama spirali çıkarmam gerekiyordu ben önemsemedim yani Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın 

Vala oyle sumos ,ameliyattan cok korkuyorm 4. Olamam diye baglattim cok agrili geciyor benim

+2 oy
önce (12,198 puan) tarafından

Niye erkenmiş 18 yaşında tek çocuk sahibi misin sanki. Herkes çok biliyor boşver. Kimseye deme bile bağlattım diye. Allah yavrularına uzun ömürler versin

Allah razi olsun canim amin

+2 oy
önce (7,130 puan) tarafından

Bende bağlatacaktım dinen sağlik sorunu olmadan bağlatmak caiz olmadığı için eşim izin vermedi ama bakamayacağın kadar çocuk doğurmakda iyi değil ki maddi manevi olarak yetebilmek çok önemli yada hamile kalıp bebeği aldırmak daha kötü sen milleti boşver kimseyi ilgilendirmez Herkes kendine baksın çok akıllı olsalar zaten lohusa olan kadının moralini bozmazlar

Aynen oyle canim benimde ameliyatlarm kotu geciyor diye istedim

önce (7,130 puan) tarafından

Kardeşimde bağlattı iç karnı yırtılmış doktor birdaha gebe kalırsan ölürsün dedi dört tane sağlıklı  oğlu var iki tane düşük yaptı napsın mecbur kaldı Sende mecbur kalmışsın dinleme milleti

+2 oy
önce (507 puan) tarafından

Ay bosver onları bence iyi yapmışsın canım 3 yeter bu devirde

Allah bagislasin hepsini yter insallah

+2 oy
önce (8,163 puan) tarafından

Valla iyi yapmışsın bağlatarak. Bende 30 yaşımı bekliyorum bağlatacağım inşallah

Hayirlisi olsun canim

+2 oy
önce (7,233 puan) tarafından

Sen tüplerini baglatmisin bende ikinci cocugu istiyorm diye olumsuz konusuldu bana yani kimseye yaranamiyorsun 

Oyke valla agzi olan konusuyo

+2 oy
önce (129 puan) tarafından

Bende düşünüyorum ama eşim istemiyor bir bebeğim daha olsun diyor kızımız 5 yaşına girdiği. Zaman getir baglat diyor kimseyi ilgilendirmez 

Hayirlisi olsun canm allah gonlune gore versin

önce (129 puan) tarafından

Çok sağol canım 

+2 oy
önce (3,671 puan) tarafından

Senın hayatın senin kararların bir baskasını ılgılendırmez sonucta o cocuklardan sen sorumlusun erken dıyen degıl 

Aynen oyle feyzosum

+2 oy
önce (6,741 puan) tarafından

Bana da diyorlar aynısını umurumda bile olmuyor Allah sizlere versin diyorum

Sen kac yil oldu canm baglatali

önce (6,741 puan) tarafından

6 ay 😂😂😂

+2 oy
önce (1,834 puan) tarafından

Aman kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin 

Vala haklisin canim

+2 oy
önce (11,611 puan) tarafından

Herkesin burnunu sokmadigi bir o kalmıştı.  4. Çocuğu da yapsan ne acelen var nasıl bakcan peşpeşe doğurup duruyon dicek o herkes. O yüzden herkesin dediğine bakmican ağzı olan konuşuyor. Senin hayatın senin kararın senin çocukların senin bedenin tek söz sahibi sensin

Aynen oyle bizim millet konusmayi seviyor

+2 oy
önce (2,306 puan) tarafından

Sen kaç yaşındaydın ? Yaş tutuyorsa ben de bağlattırcam mervoş 😂❤️

Asko 30 yasindayim sen 2. Getur baglat,😍

+2 oy
önce (402 puan) tarafından

Bende bağlattım 3 tane yeter duyanlar yaşın çok küçük diyor e napim 4. Olsa daha mı iyi boşver milleti 

Yaşın kaçtı canım senin ? Tüp bağlatmak zor mu 

23 sezeryan oldum zaten doğumda bağladılar 

O yaşta bağlıyorlar mı ya ben 30 falan sanıyordum Bence de iyi olmuş bağlattığın yaşın küçük 3 çocuk büyüt artık sende hayatına bak 

Yaş sınırı olmadığını söyledi özeldeki doktor eşinde imza atarsa bağlarız dedi 

önce (1,129 puan) tarafından

Bu yasta nasil baglattiniz ya inanamiyorum biraz da insanda düsunce olacak bilmiyorum bu senin ikinci evliligin ve esin ile aranda sıkintilar var 

Olduki bosandin tekrar evlendin eşin çocuk istese ne olacak 

Ona bakarsan ilk evlilikten de cocugunuz vardi ama bakin bu evlilikten de tekrar dogum yaptiniz 

Hadi olduki Allah kimseye vermesin çocuklariniza birsey oldu tekrar dogum yapmak isteseniz asla geri dõnusu yok aileniz yokmu hic akil verecek 

Yada bu nasil kanun 23 yasindaki bir kişi yi bile baģliyor senin yasitlarin daha bekar geziyor

Yaşıtlarım bekar geziyorsa ben napim Allah’ını seversen ya herkesin kendi hayatı banane yaşıtlarımdan eşimle sorunlarımız var ama boşanırsak sonrası zaten olmaz benim için çocuğu da verende Allah alanda biz hepsini düşündük öyle bu kararı aldık 

Bizim millet seviyor konusmayi canim

+2 oy
önce (4,138 puan) tarafından

Canım böyle şeyleri dememek lazım bence boş boş konuşurlar ancak onlara tamam doğurayım sen bak diyeceksin kapatacaklar ağızlarını

Cok haklisin canim

+2 oy
önce (209 puan) tarafından

Boş konuşuyorlar 

Ya çocuklar hasta kendim hasta yazamadim nasıl oldun nasıl geçti doğum 

Gecmis olsun canim🪻vala berbatti ya :( 3 gun hastanede kaldik ama sukur suan daha iyiyim 

Geçmiş olsun canım bebiş iyii mi 

Sagol canim ,iyi cok sukur minnak😍

Çok şükür canım gözün aydın o zaman sağlıkla büyüsün inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.