Kızlar. Kahvaltıya misafirim vardı sabah. Komşum çok sever bebeğimi. 3 aylık bu arada. Kucağındaydı. Çay doldurdum sofraya oturdum. Şok oldum. Oğlumun ağzı simsiyah. Nolduuuu dedim. Gülüyo. Pekmez vermiş bebeğe. Hemen aldım kucağından. Okkalı da bi kızdım. Bişey olur mu ya.
Fazla vermediyse bişey olmaz inşallah
Sinir oluyorum ya anneden habersiz bebeğe bişey verilmesinden
Ben ona kızdım zaten.
Böyle kırmızı bişey kustu kan mı pekmez mı bilemedim ya
Midesi sindirememis olabilir geri çıkartmış
uok canim niye kan olsun . midede ne yenirse onun rengi olur sonucta. atiyorum ispanakli bisey yenirse kusunca yesilli kusulur misal :) benekde kustugu icin agzina bulasiyir sinucta pekmez rengi matiken . kakasida kirmizimsi cikabilir bi iki kez sonra normale doner
Çok teşekkür ederim kızlar
Ne kadar vermis acaba
Çay kaşığının ucuyla verdim dedi ama ağzı burnu pekmezdi
Tamam zarari olmaz bazi cocuklar mama icmiyolar ya mesela allerjik cocuklarin kullandigi mamalarin tadi kotu oluyo diye bebekler icmek istemiyo oyle durumlarda doktorlar pekmezle karisyirip icirmeyi oneriyo merak etme korkma
Aaa ilk defa duydum. İçim rahatladı canım sağol..
https://youtube.com/shorts/vaTDrGCDwRM?si=-6RsenZo1KFdExn4 bak doktordan dinle icin rahat etsin cay kasiginin ucuyla da verse cocuk yemeyi bilmedigi icin cogunu yuzune bulastirmis olabilir
İİzliycem canım teşekkür ederim💕
Rica ederim ne demek
Pekmezdir o sen telas etme bi sakin ol
Birsey olmaz ama onun işi değil beslemek kılmaktadır haklisin
Teşekkür ederim canım
Şeker vermiş gibi düşünün. Bunun dışında ekstra kötü bir şey olmaz. Ama vermesin bir daha. Çocukların ağızına bir şeyler tıkmaya çok meraklı bizim millet.
Sağol canım haklısın
Afedersin ama s.lak mı bu ben yeğenime bir şey verecek olsam ablama soruyorum yerinde olsam görüşmeyi keserdim. Çok bir şey olacağını sanmıyorum ama böyle kişileri ne evinize alın ne de çocuğunuzu kucağına verin
Çok sever bebeğimi. Bende çok severim onu. Çok ilgilenir benımle hamileliğimde çok yardım etti bana. Aklınca kan olur diye düşünmüş. Özür diledi zaten yaşça büyük bilmiyodum dedi
Bilmediği en önemli şey sınırı. O da gizli gizli yapmasından belli zaten. Ama telaşa verme bir şey olma Allah'ın izniyle
Sağol canım teşekkür ederim
Birşey olmasına olacağını pek sanmam alerjisini takip et ama o arkadaşımla ben ilişkimi keser bir daha asla gorüşmezdim. Bu resmen saygısızlık ve terbiyesizlik. Yani verince nolmus başı göğe mi ermiş ?
Aklınca kan olsun istemiş ☹️
Olabilir canım bu onu hiç ilgilendirmez. Öyle istemişse bile sana danişmasi lazim. Sen e.şek başı misin orda?
Çok haklısın benim de sinirlendiğim oydu ☹️
Senden gizli saklı yapmaya çalıştığı da ortada. Bence hemen irtibatı kes o arkadaşınla yine de sen bilirsin kesmesen bile mesafeni koy mutlaka
Canım kızmakta haklısın çocuğunu hiç kimseye verme
Kucaklarına almasınlar
HHaklısın valla gözümü ayırmıycam
Ayy suan o kadar sinirlendim ki 🤬🤬🤬🤬 o kişi yanimda olsa dayak atardım şiddete karşıyım ama .....
Öyle olmuyo işte 🙁 Bende çok sinirlendim ama kızdım sadece . Bir daha yapacağını sanmam baya kızdım
olmaz ama yaptığı hadsizlik. inşallah bir daha kalkışmaz, ben evden kovardım
Bende kızdım baya. Şok oldu
yorumlarda okudum yaşça büyükmüş, zaten yaşça büyükler yapar böyle 🤦🏼♀️
Böyle bir şey kustu ya kan mı pekmez mı bilemedim
pekmezdir o
İçi yanar bol bol emzir bi daha da gözünün önünden ayırma bence kizmakla iyi yapmışsın haddini bilsin
Kendi çocuğuna bakamayanlar başkasının çocuğuna gelince uzmanlık yapıyor
Haklısın valla.
1,478,039 soru
24,192,067 cevap
336,962 kullanıcı