Kızzz dün İstanbul’da olup kaloriferi açan var mı diye sormuşlardı kendi kendime bu havada açılır mı hava ne güzel demiştim 🫠 anaaa bu sabah kalktık ki kara kış gelmiş resmen. Oğlanı servise indirdim dondum şimdi evdede üşüdüm.
Gunaydin Zaten bu havalar insanı hasta ediyo sıcak değil soğuk değil Sakarya'da yağmurlu bugün kasvetli sıkıcı bir hava var
Aynen canım nefes almakta zorlanıyorum burda
Bende hiç sevmiyorum söyle havaları ❤️❤️
Evet Sakaryada kasvetli bir hava var neresindesiniz
Ben kaynarca dayım
Bende geyvedeyim☺️
Çocukların yazliklar kalkilp kisliklari cikaricam ama hiç sevmiyorum valla iki gündür sitrese girdim şu olur bu olmaz evde nefret ettiğim tek iş 😂ayaklarım geri geri gidiyo bebeğimi yatırıp yapayim inş
Ne yaptın ne kara kışı daha :))
Ben bir haftadır Ankara'da geceleri yakıyorum. Gündüz gayet iyi ılık sonbahar
Gündüzleri iyidi geceleri biraz serin oluyordu bursa ama bugün evet soğuk yağmurda var zaten ben oturduğumuz odada kilima aciyorum yatak odasında çocuk uyuyunca ufo bakalim ötekileri açacağım iyice soğuk olsun heryeri yakcam bu sene fatura ödemi zmaani 😃
Bugün hava görünüşü kasvetli ama çocuğu okula götürdüm öyle bir soğuk yok dışarıda
Açmadım şuanlık açmayı düşünmüyorum gece çok soğuktu kalktım Battaniye örttüm hepimize
He valla bayada kasvetli bir hava var
macha cayinister cay ister yogurda kat . yesilcay macha spulirina aci cehre ve cilek arimasi var icinde . cilekli meyveli yogurt gibi oluo. vc cikario guzel odem de atio
Millet bunu bu yaz boyu keyfine soğuk soğuk icmedimi sjsjs
yok o macha bu macha degil😬😬 bunda o icilendende var da karisimli bu:))
Linkkk at bakammm😁😁
https://ty.gl/hvtwi7ujsblgn
instgram cogu diyet hesaplari muptelasi olmus
Sabahları soğuk öğlen sıcak, akşama doğru yine serinliyor. Coduklara yazlık forma giydiriyorum üstlerine ceket. Okulda terleyip çıkarıyorlar. Eve gelince de uzun kollulari giyorlar.
Bugun soguk bacim Ankara da soguk cocukla esim bi dolanalim markete parka az bisey dediler guttiler Allahtna sisme yelegini giydir demisim cocuk geldiginde eli yuzu buz gibiydi
Ağrı da hava baya soğuk gündüz iyi ama akşam baya soğuk bugün açacağım doğalgazı.
Geçen günlerde biri post açmış kışlıkları çıkaran var mı diye yok artık hava sıcak ne kışlığı demiştim sonraki gün hava buz kesti😂 o gün bu gündür soğuk
Buzz buzz kazakları gıymeye basladık bıle
Camlari kapatip battaniyeyle yatiyoruz ama yavas yavas yorganlar cikicak artik bugun yagmurlu burasida oglum uzun kollu giydirdim altida uzun
Adana Osmaniye yanıyor daha millet doğalgaz açtı şanssızlık sınırda benim
Ankara'dan bildiriyorum normalde akşamları açıyordum ama bugün gündüz de kapatmadim 35 e düşürdüm yanıyor dışarıdaki rüzgarın sesi bile üşütüyor insanı
1,477,956 soru
24,190,793 cevap
336,872 kullanıcı