+1 oy
421 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (13,491 puan) tarafından

Kızzz dün İstanbul’da olup kaloriferi açan var mı diye sormuşlardı kendi kendime bu havada açılır mı hava ne güzel demiştim 🫠 anaaa bu sabah kalktık ki kara kış gelmiş resmen. Oğlanı servise indirdim dondum şimdi evdede üşüdüm.

13 Cevaplar

+3 oy
önce (503 puan) tarafından

Gunaydin  Zaten bu havalar insanı hasta ediyo sıcak değil soğuk değil Sakarya'da yağmurlu bugün kasvetli sıkıcı bir hava var

önce (1,625 puan) tarafından

Aynen canım nefes almakta zorlanıyorum burda 

Bende hiç sevmiyorum söyle havaları ❤️❤️

önce (1,183 puan) tarafından

Evet Sakaryada kasvetli bir hava var neresindesiniz 

önce (1,625 puan) tarafından

Ben kaynarca dayım 

Bende geyvedeyim☺️

Çocukların yazliklar kalkilp kisliklari cikaricam ama hiç sevmiyorum valla iki gündür sitrese girdim şu olur bu olmaz evde nefret ettiğim tek iş 😂ayaklarım geri geri gidiyo bebeğimi yatırıp yapayim inş 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,292 puan) tarafından

Ne yaptın ne kara kışı daha :))

Ben bir haftadır Ankara'da geceleri yakıyorum. Gündüz gayet iyi ılık sonbahar 

+2 oy
önce (4,297 puan) tarafından

Gündüzleri iyidi geceleri biraz serin oluyordu bursa ama bugün evet soğuk yağmurda var zaten ben oturduğumuz odada kilima aciyorum yatak odasında çocuk uyuyunca ufo bakalim ötekileri açacağım iyice soğuk olsun heryeri yakcam bu sene fatura ödemi zmaani 😃

+1 oy
önce (8,263 puan) tarafından

Bugün hava görünüşü kasvetli ama çocuğu okula götürdüm öyle bir soğuk yok dışarıda 

+1 oy
önce (3,608 puan) tarafından

Açmadım şuanlık açmayı düşünmüyorum gece çok soğuktu kalktım Battaniye örttüm hepimize 

+1 oy
önce (98 puan) tarafından

He valla bayada kasvetli bir hava var

önce (951 puan) tarafından

macha cayinister cay ister yogurda kat . yesilcay macha spulirina  aci cehre ve cilek arimasi var icinde . cilekli meyveli yogurt gibi oluo. vc cikario guzel odem de atio

Millet bunu bu yaz boyu keyfine soğuk soğuk icmedimi sjsjs

yok o macha bu macha degil😬😬 bunda o icilendende var da karisimli bu:))

Linkkk at bakammm😁😁

https://ty.gl/hvtwi7ujsblgn

instgram cogu diyet hesaplari muptelasi olmus

+1 oy
önce (18,793 puan) tarafından

Sabahları soğuk öğlen sıcak, akşama doğru yine serinliyor. Coduklara yazlık forma giydiriyorum üstlerine ceket. Okulda terleyip çıkarıyorlar. Eve gelince de uzun kollulari giyorlar.

+1 oy
önce (5,836 puan) tarafından

Bugun soguk bacim Ankara da soguk cocukla esim bi dolanalim markete parka az bisey dediler guttiler Allahtna sisme yelegini giydir demisim cocuk geldiginde eli yuzu buz gibiydi 

+1 oy
önce (8,158 puan) tarafından

Ağrı da hava baya soğuk gündüz iyi ama akşam baya soğuk bugün açacağım doğalgazı.  

Geçen günlerde biri post açmış kışlıkları çıkaran var mı diye yok artık hava sıcak ne kışlığı demiştim sonraki gün hava buz kesti😂 o gün bu gündür soğuk 

0 oy
önce (3,664 puan) tarafından

Buzz buzz kazakları gıymeye basladık bıle

0 oy
önce (7,232 puan) tarafından

Camlari kapatip battaniyeyle yatiyoruz ama yavas yavas yorganlar cikicak artik bugun yagmurlu burasida oglum uzun kollu giydirdim altida uzun 

0 oy
önce (401 puan) tarafından

Adana Osmaniye yanıyor daha millet doğalgaz açtı şanssızlık sınırda benim 

0 oy
önce (6,712 puan) tarafından

Ankara'dan bildiriyorum normalde akşamları açıyordum ama bugün gündüz de kapatmadim 35 e düşürdüm yanıyor dışarıdaki rüzgarın sesi bile üşütüyor insanı 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 415 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gülnurknd (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 947 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 319 göst.

Kategoriler

1,477,956 soru

24,190,793 cevap