0 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,053 puan) tarafından

Çok yoruldum ya oturdum dinleniyom heryer toplancek beni bekliyo 

1 cevap

0 oy
önce (5,822 puan) tarafından

Kolay gelsin o zaman 

önce (2,289 puan) tarafından

Merve sen her gün nasıl ev temizliyon bacım bugün bir mutfak temizledim totom çıktı 😂

Hergun mu 😂😂 dun bi temizlik yaptim daha da yapmayacaktim da masanin ustundeki tozu gorunce dedim kalk totoma bi saplak vurdum giristim sonuc aksam bi bas agrisi tuttu bugun 1e kadar zor dayandim apranaksa kurbana oluyum ictim 2dd kendime geldim anca 

Kim diyo yavrum hergun temizlik yapiyorum diye ben evi derli toplu tutmak icin surekli odadan odaya giderken biseyler goturuyorum mesela wcye gidecem ortada bardak var giderken mutfaga ativeriyorum bi sabah kalkinca bi aksam yatmadan once evi toparliyorum bu kadar ama mutfaktan cikmicam bundan sonra zaten 5 dkda bi giriyorum salona yururken bi sporcu kadar efor harcadigima eminim 

önce (10,053 puan) tarafından

Ev dağinik oldumu bende sevmem toplar öyle yatarım 

Ben toplasam 1 dk sürmeden geri dağılıyor 😂 çocukları nasıl zapt ediyorsunuz ya 

Edemiyoz ki gün içinde yapma etme diyom hep heryer dağilıyo gün içinde evi kaç süpürüyom ben bile bilmiyom. 

😂😂😂yalnız olmadığıma sevindim ama ben yapma etme demiyorum ya zaten çocuk evde sıkılıyor 

Asko muhammed kendi titiz zaten soyle oluyo ben once arka odalardsn basliuorum yatak odasindan cunku oglen uykusuna orasi bitmis olsun istiyorum zaten ise baslamam 12ti buluyo cocugun eline bez veriyorum o aynalari falan siliyobsn topluyorm ya da nevresim falsn degistiriyorum supururkrn once brn supuruyorum yatak odasinin yani cocuk odasi zaten supurgeyi ona veriyorum o da kendibodasini supuruyo viledaya asik zaten ustten basiyo vileda donuyo ya onu seviyo oda oda yaptigim icin her yaptigim odanin kspisini kapatiyorum mutfakta sikinti oluyo ama sikiliyo bana sariyo o arada salonda oyuncaklar oluyo oraya gonderiyorum falan en sona salon kaliuo zaten saatte 6 bucuk 7 oluyo bende evi dagitmasin diyd bslkona cikariyorum 

Hayatim e yasinda cocugs ortsligi dagitma diyemezsin zaten tv izleme aburcubur yeme evi dsgitma eee kedi alalim o zaman niye o kadar hsmilelikle falan ugrastik 

Benimki iş yapmaz 😂 iyi valla maşallah benimki dağıtmayı sever su sever köpük sever 😂

Yapama diyom da zaten dinlemiyo ki 2 çocuk bide zor oluyo bi bakıyom kavga ediyolar ya

Benim kuzenlerimde öyle ya 

Cani sikildikca salona gidiyo oyuncak oynuyo ya da tv izliyo ben cagiriyorum idil gel yardim et cok yoruldum surayi da sen supur cabuk bitsin isimizde oyun oynayalim diyorum falan filen biraz yardim ediyo biraz istemiyo biraz kavga ediyoruz 

-Reklam-

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 414 göst.
7 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,778 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 446 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 590 göst.
22 Mayıs 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 577 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,835 soru

24,189,095 cevap

336,800 kullanıcı

...