+1 oy
492 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar tavsan etı yenırmı. Kayınbabam kendı temızlemıs getırmıs ben hıc yemedım nede bısırılmesını bılmıyorum

18 Cevaplar

+4 oy
önce (163,574 puan) tarafından

yeniyo diye biliyorum bende ama tavsanlar bana hep baska bi canliyi hatirlatiyo o yuzden pisiremem dokunamam bile yaa sen nefis yemeklere bak vardir orda tarifi

önce (911 puan) tarafından

babamin arkadaslari avlamis pilavla pisirmisler tavuk gibi didelemisler benim ilk hamileligimde.fazla kalmis babamda bi tabak eve getirmis pilav tavsan eti. bende yedim. abooo du bi internete bakim dedim ilk hamilelik  pimpirikliyim falan. anam cocuk tavsan disli olur yarik damak yarik dudak dogar. falan yazio🤣🤣 kostum hemen banyoya parmak soktum agzima kendimi kusturayim diye . ogur ogur kusamadimda. kanima karismasi. diye hemen kusmak istemistim. neyse 12+3 de dr ense kalinligini olcuo yakin vekimde cinsiyeti soylimmi dedi . onu bisveri dudaklarini gorebiliomusyiz cocugun diyorum. dr dioki herkes cinsiyet icin catlar sen niye yuzunu gormek istiosn .🤣🤣dedim bile bile tavsan eti yedim.doktoru gulme kirizi tuttu onlar hurafe seyler dedi. kaltsal hastaliklarla yada cevresel faktorlerle o sekilde olabilir tavsan eti yedin diy olmaz dedi. icim rahatlamisti. tadi tavukla ayni

allah seni cankuşummm okuyunca cok guldum.yaaa🤣🤣🤣

aynen hem agliyorum hem kendimi kusturmaya calisiyorum halimi bi gorsen yarilirdin 🤣

önce (6,114 puan) tarafından

ay benim anneannem, teyzeme hamileyken tavşan sevmiş. bir kızmışlar kadına niye seviyorsun yarık dudaklı olur vs falan diye. kadın hamileliği boyunca bunu düşünmüş. doğunca teyzemi göstermemişler başta giydiriyoruz falan demişler, anneannem demiş o yarık dudaklı saklamayın boşuna diye, gerçekten de yarık dudaklı doğmuş 🤦🏼‍♀️

aa gercektenmi. ayy allhim ya  sinra noldu duzeltilmismi.?  bende doktor hurafe desede aklimda hep o olay. dogurdum odaya gelirken burnu nasil kucukmu dedim sonra dudaklari nasil bebek guzelmi dedim. takintim varya buruna . yaninda dudagida sormusum aygin baygin halimle🤣

aabooo

bana göre hala hurafe sadece denk gelmiş 😂 ama düşününce ürkütücü 😂

ameliyatla düzeltmişler, biraz daha büyüyünce de annem, teyzeme estetik yaptırmış, çok hafif dikiş izi var sadece

-Reklam-
+2 oy
önce (5,343 puan) tarafından

Yeniyor ama ben yiyemem ya .

Midem almaz sanırsam alışık olmayınca . Kedi yer gibi tüğlü tüğlü olduğu aklıma gelir midem kabul etmez

önce (26 puan) tarafından

Kaynanam o hastalanıyor yenmez dedı ama bılmıyorum kararsız kaldım

ben yedim hamileyken . pilav ustu tavuk gibi didiklemislerdi. tavuk tadinda bence guzeldi yani

+2 oy
önce (163 puan) tarafından

Tavsanlarda regl oldugu icin eti yenmez diye biliyorum ben. Fetva vermek istemiyorum araştırın yinede. Oyle duymuştum 

Kaynanamda öyle dedı bısırdım ama Ben yemedım kayınbabama verdım

+2 oy
önce (474 puan) tarafından

Ahanda benim kocam onlarda gördüm bende önce sirkeli suda bekleticeksin iyice kanı gitsin sonra tavuk gibi bı tur hasla o suyu dok sonra köy pissin biraz geç lider ama eti biraz değişik ben yiyememistim toprak kokusu geliyordu bana suyuna sarımsak soğan bütün at(bizde Hanifi mezhebiyiz haram degil yeniyor)

Bende hasladım suyunu attım sonra kızartdım soğanda kattım kokmuyordu ama Ben yıyemedım

önce (474 puan) tarafından

İnsan alışık olmadimi yiyemiyor

Evet hıc yemedıyım için ıstemedım

+1 oy
önce (8,414 puan) tarafından

Nasıl pişirilir bilmiyorum ama yendiğini biliyorum. 

Hasladım suyunu atdım sımdı kızartıyorum bakalım nasıl oluyor.Kaynanam o hastalanıyor yenmez dedı bılmıyorum

+1 oy

yenir. ben hiç yemedim ama annemler yermiş 

aleviler yemez diye biliyorum ne kadar doğru bilemem

Bazı yerlerde yenır bazı yerlerde yenmez yazıyor emın olamadım bısırdım ama yemedım

+1 oy
önce (2,305 puan) tarafından

Eskiden annemler yermiş ama ben hiç yemedim 

Coxukken kırpı yedıyımı hatırlıyorum tavsan hıc yemedım

+1 oy
önce (6,597 puan) tarafından

Biz yemeyiz evimize hiç girmedi 

Bende ılk defa bişirdim ama yemedım kayınbabama verdım 

+1 oy
önce (1,534 puan) tarafından

Canım tavşan eti yenir diye biliyorum 

Ama ben hiç yemedim 

Bazı yerlerde yenır bazı yerlerde yenmez yazıyor emın olamadım bısırdım ama yemedım

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Kayınvalidemler de yer kayınbabam da avlar getirir de 2 saatte zor pişiyor ve çok ağır kokusu var ben yiyemedim kokusu ağır evin içi kokar 

Evet gec bıstı kokusu bana kötü gelmedı ama yemedım

+1 oy
önce (4,426 puan) tarafından

Tavşan eti helal yenmesinde bir sakınca yok ama ben oyle pişirip hic yemedim yiyemem de herhalde

Yıyemedım bende bişirdim ama kayınbabama verdım hepsını

+1 oy
önce (29 puan) tarafından

Şafi mezhebine göre yeniliyor sanırsam hanefi mezhebine göre yenilmez diye hatırlıyorum yanlışda olabilir bir araştır internetten

Bende ayrı ayrı gördüm yenılır deyende var yenılmez dıyende var emın olamadım

+1 oy
önce (5,689 puan) tarafından

Yeniyor 

Ama ben yemem bilmiyorum piskolojik olarak sanırım 

Kıyamıyorum tavsanlara

Bende yıyemedım bişirdim kayınbabama verdım

+1 oy
önce (2,578 puan) tarafından

Ben  severim ya. Çocukken çok tükettik.

Uzun zamandır yemedim aklıma düştü.

Hazır olmadığı için serttir haşlamak en iyisi.

Çok kanlı oluyor maalesef suda çok bekletmek gerek.

Ben hıc yemedım. Haslayıp kanlı suyunu attım sonra kızarttım ama gec bıstı

+1 oy
önce (11,583 puan) tarafından

Hiç pişirip yemedim sadece lezzetli.oldugunu duydum

Ilk defa pısırdım bende ama yeyemedım

+1 oy
önce (1,635 puan) tarafından

Yıllar önce eşimin  bir köylüsü kesip getirmişti ama bir gece kar altında bekletmişti niyeyse ama güzeldi tabi şimdi ye deseler yermiyim bilemiyorum 

Ben yeyemedım ya kıyamadım

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Diduklude haşlamisti kaynanam biraz agir kokusu benlik degil

Haslayıp kanlı suyunu atıp sonra kızarttım. Ama kendım yemedım

0 oy
önce (24,567 puan) tarafından

Ben asla yemem yani açlıkla sınanıp yiyeceğim son şey olursa belki hayatta kalmak için yerim 

Bende pısırdım ama yıyemedım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
+1 oy
10 cevap 375 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,222 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 4,548 göst.
27 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,719 cevap

336,680 kullanıcı

...