Kızlar tavsan etı yenırmı. Kayınbabam kendı temızlemıs getırmıs ben hıc yemedım nede bısırılmesını bılmıyorum
yeniyo diye biliyorum bende ama tavsanlar bana hep baska bi canliyi hatirlatiyo o yuzden pisiremem dokunamam bile yaa sen nefis yemeklere bak vardir orda tarifi
babamin arkadaslari avlamis pilavla pisirmisler tavuk gibi didelemisler benim ilk hamileligimde.fazla kalmis babamda bi tabak eve getirmis pilav tavsan eti. bende yedim. abooo du bi internete bakim dedim ilk hamilelik pimpirikliyim falan. anam cocuk tavsan disli olur yarik damak yarik dudak dogar. falan yazio🤣🤣 kostum hemen banyoya parmak soktum agzima kendimi kusturayim diye . ogur ogur kusamadimda. kanima karismasi. diye hemen kusmak istemistim. neyse 12+3 de dr ense kalinligini olcuo yakin vekimde cinsiyeti soylimmi dedi . onu bisveri dudaklarini gorebiliomusyiz cocugun diyorum. dr dioki herkes cinsiyet icin catlar sen niye yuzunu gormek istiosn .🤣🤣dedim bile bile tavsan eti yedim.doktoru gulme kirizi tuttu onlar hurafe seyler dedi. kaltsal hastaliklarla yada cevresel faktorlerle o sekilde olabilir tavsan eti yedin diy olmaz dedi. icim rahatlamisti. tadi tavukla ayni
allah seni cankuşummm okuyunca cok guldum.yaaa🤣🤣🤣
aynen hem agliyorum hem kendimi kusturmaya calisiyorum halimi bi gorsen yarilirdin 🤣
ay benim anneannem, teyzeme hamileyken tavşan sevmiş. bir kızmışlar kadına niye seviyorsun yarık dudaklı olur vs falan diye. kadın hamileliği boyunca bunu düşünmüş. doğunca teyzemi göstermemişler başta giydiriyoruz falan demişler, anneannem demiş o yarık dudaklı saklamayın boşuna diye, gerçekten de yarık dudaklı doğmuş 🤦🏼♀️
aa gercektenmi. ayy allhim ya sinra noldu duzeltilmismi.? bende doktor hurafe desede aklimda hep o olay. dogurdum odaya gelirken burnu nasil kucukmu dedim sonra dudaklari nasil bebek guzelmi dedim. takintim varya buruna . yaninda dudagida sormusum aygin baygin halimle🤣
aabooo
bana göre hala hurafe sadece denk gelmiş 😂 ama düşününce ürkütücü 😂
ameliyatla düzeltmişler, biraz daha büyüyünce de annem, teyzeme estetik yaptırmış, çok hafif dikiş izi var sadece
Yeniyor ama ben yiyemem ya .
Midem almaz sanırsam alışık olmayınca . Kedi yer gibi tüğlü tüğlü olduğu aklıma gelir midem kabul etmez
Kaynanam o hastalanıyor yenmez dedı ama bılmıyorum kararsız kaldım
ben yedim hamileyken . pilav ustu tavuk gibi didiklemislerdi. tavuk tadinda bence guzeldi yani
Tavsanlarda regl oldugu icin eti yenmez diye biliyorum ben. Fetva vermek istemiyorum araştırın yinede. Oyle duymuştum
Kaynanamda öyle dedı bısırdım ama Ben yemedım kayınbabama verdım
Ahanda benim kocam onlarda gördüm bende önce sirkeli suda bekleticeksin iyice kanı gitsin sonra tavuk gibi bı tur hasla o suyu dok sonra köy pissin biraz geç lider ama eti biraz değişik ben yiyememistim toprak kokusu geliyordu bana suyuna sarımsak soğan bütün at(bizde Hanifi mezhebiyiz haram degil yeniyor)
Bende hasladım suyunu attım sonra kızartdım soğanda kattım kokmuyordu ama Ben yıyemedım
İnsan alışık olmadimi yiyemiyor
Evet hıc yemedıyım için ıstemedım
Nasıl pişirilir bilmiyorum ama yendiğini biliyorum.
Hasladım suyunu atdım sımdı kızartıyorum bakalım nasıl oluyor.Kaynanam o hastalanıyor yenmez dedı bılmıyorum
yenir. ben hiç yemedim ama annemler yermiş
aleviler yemez diye biliyorum ne kadar doğru bilemem
Bazı yerlerde yenır bazı yerlerde yenmez yazıyor emın olamadım bısırdım ama yemedım
Eskiden annemler yermiş ama ben hiç yemedim
Coxukken kırpı yedıyımı hatırlıyorum tavsan hıc yemedım
Biz yemeyiz evimize hiç girmedi
Bende ılk defa bişirdim ama yemedım kayınbabama verdım
Canım tavşan eti yenir diye biliyorum
Ama ben hiç yemedim
Kayınvalidemler de yer kayınbabam da avlar getirir de 2 saatte zor pişiyor ve çok ağır kokusu var ben yiyemedim kokusu ağır evin içi kokar
Evet gec bıstı kokusu bana kötü gelmedı ama yemedım
Tavşan eti helal yenmesinde bir sakınca yok ama ben oyle pişirip hic yemedim yiyemem de herhalde
Yıyemedım bende bişirdim ama kayınbabama verdım hepsını
Şafi mezhebine göre yeniliyor sanırsam hanefi mezhebine göre yenilmez diye hatırlıyorum yanlışda olabilir bir araştır internetten
Bende ayrı ayrı gördüm yenılır deyende var yenılmez dıyende var emın olamadım
Yeniyor
Ama ben yemem bilmiyorum piskolojik olarak sanırım
Kıyamıyorum tavsanlara
Bende yıyemedım bişirdim kayınbabama verdım
Ben severim ya. Çocukken çok tükettik.
Uzun zamandır yemedim aklıma düştü.
Hazır olmadığı için serttir haşlamak en iyisi.
Çok kanlı oluyor maalesef suda çok bekletmek gerek.
Ben hıc yemedım. Haslayıp kanlı suyunu attım sonra kızarttım ama gec bıstı
Hiç pişirip yemedim sadece lezzetli.oldugunu duydum
Ilk defa pısırdım bende ama yeyemedım
Yıllar önce eşimin bir köylüsü kesip getirmişti ama bir gece kar altında bekletmişti niyeyse ama güzeldi tabi şimdi ye deseler yermiyim bilemiyorum
Ben yeyemedım ya kıyamadım
Diduklude haşlamisti kaynanam biraz agir kokusu benlik degil
Haslayıp kanlı suyunu atıp sonra kızarttım. Ama kendım yemedım
Ben asla yemem yani açlıkla sınanıp yiyeceğim son şey olursa belki hayatta kalmak için yerim
Bende pısırdım ama yıyemedım
1,477,650 soru
24,186,719 cevap
336,680 kullanıcı