0 oy
247 göst.
önce Moda kategorisinde (59 puan) tarafından

Yeni dizi çıkmış bir bakayım dedim çok saçma geldi .

Yani toplumun ahlakını bozuyor hepsi. Ama merak ettiğim gerçekten aşiretlerde, orda yaşayan aileler kadınları kızları bu kadar açık mi giyiniyor dekolte etek boyu vs . Özelikle yabancı erkeklerin yanında 

Sadece merak ediyorum, yakından oralarda yaşayan ya da gören var mı :) 

9 Cevaplar

0 oy
önce (882 puan) tarafından

aciklik varmiydiki irda yoktuki. benmi dikkt etmedim acaba

önce (59 puan) tarafından

image

yani böyle işte derin dekolte, yıldızın diz üstü elbileseri dekoltesi vs 

dizi oldugu icindir bence . baktigin zaman uzak sehirdede super miniler var baya acik giyimler var alyada narede diger kizlarda .  dizi oldugu icindi ama herkes kirmizi yesilli geleneksel kiyafet giymiyirdur heralde

önce (6,057 puan) tarafından

diziyi izlemedim, aşirette nasıl giyinilir bilmem ama bu tarz dekolte, makyaj saç tv de dikkat çekmek için yapılır.

hiçbir kadın evde tuvalette gezmez ama tvde ameliyattan çıksalar ölümden dönseler bile acayip bakımlı olurlar.

ekran süs ister, güzellik ister yeri gelir dekolte ister

image

misal katttyaaaa sütümu getir diyen firdevs hanimin biyunlugunun uzerine fular baglamasi gibi🤣🤣
önce (6,057 puan) tarafından

e tabi 😂 hiçbir dizide filmde kimse tumanını çekip dizi izlemez😂😂 

önce (436 puan) tarafından

Bunun rolü belli o yüzden böyle giydirmisler orda böyle giyim yok canım Siverek takoran da çekiliyor dizi 

-Reklam-
0 oy
önce (492 puan) tarafından

Ben sevdim diziyi açıklık göze batmıyor bence fazla. Artık doğuda da istediğini giyiyor kadınlar 

0 oy
önce (11,569 puan) tarafından

Diziler filmler başlamadan önce bir uyarı geliyor bu dizi de yaşananlarin ve olayların gerçek hayatla bir bağlantısı yok tamamen hayal ürünüdür diye 😂

Aşiret dizisini geç dizilerin büyük kısmınin gerçek hayatla alakası yok gerçeği ve kurgusu ayirmaliyoz artık.

Ne tarih dizileri tarihi doğru yansıttı bu zamana kadar ne diğerleri 

gecen esim sey dedi kimin hatirlamiyorum yuzune tukuruyorlarmis sagda solda gorduklerinde . bi oyuncu oyle demis rolu geregi nefret edilen bi karakter. ama kimdi hatirlamiyorum

önce (1,502 puan) tarafından

Canım sen anlat karadeniz olabilirmi

Orda vedat rolü nefret kazanmıştı 

Ve birde karagül de kendal ağa vardı 

Oda olabilir 

0 oy
önce (3,536 puan) tarafından

Gerçegi anlatsa izlenirmi sence :))) yine kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dizi 1 bölümde verdim notu

0 oy
önce (436 puan) tarafından

Bizim olduğumuz bölgede çekiliyor canım halef dizinin adı Siverek takoran da çekiliyor orda çok daha ağır yaşam emin ol giyim bazı yerlerde yöresel geri kalan hep normal yani

0 oy
önce (1,709 puan) tarafından

Sen gün boyu evde sanki düğüne gidecek gibi süslenip saç makyaj yapıp topuklularlar geziyor musun onun gibi düşün 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Ulkecek vitaminsiz kalmışız bu ne niye hep aynı dizler cekiliuor . Vala beynimiz çalışmıyor , eskiden hep bunları kotuluyrilardi aşiretleri doğuyu falan şimdide herkeste aşiret agsina aşık oluyir

0 oy

Orda olan oyuncuların kameraya baktıklarını farkediyormusunuz acaba?

Ben fark ediyorum 

Farkettigim içinde hiç bir dizi izlemiyorum 

0 oy
önce (3,433 puan) tarafından

Diziyi beğendiğim için kıyafetlerine çok dikkat etmşyorum.bana göre dizinin konusu önemli çarpık ilişkiler olmadığı sürece izlenir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
0 oy
5 cevap 322 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 594 göst.
21 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (7,212 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,449 soru

24,183,774 cevap

336,492 kullanıcı

...