0 oy
67 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,783 puan) tarafından

Bayadir ağrım vardi bugün tekrar oldu gittim 

Tomografi çekti idrar kismina çok yakin dedi idrar yolunu kapamış birazda büyük bu kadar zamandir dusmedigine göre düşmez kaybedecek vaktin yok böbreğin büyümüş artık şişmiş düşmediği icin dedi 

Yaptıran varmi lazerle idrar yerinden giriyolarms.

2 Cevaplar

0 oy
önce (23,483 puan) tarafından

Kız kardeşim 2 yaşındaydı olduğunda. Defalarca oldu. Onda 3 taş vardi. Bundan 12 13 yıl önceydi. Biraz kaldı hastanede ama belki o küçük olduğu içindir. Çok zor bi ameliyat değil. Korkma Allah'ın izniyle. Büyüklüğü ne kadar 

önce (2,783 puan) tarafından

Yok zorluğu değil de 8 mlm mi öyle bişey dedi

Hani normalde kendi düşerdi ama düşmemiş vakit kaybetme daha gencsn böbreklerin calismamaya baslicak bundan sonra düşse düşerdi dedi 

Lazerle kırılıyorms

Bide 80 binmiş

Özel olunca 80 bindir. Devlete de gidebilirsin tabi. Ama hemen ameliyat sırası verirler mi işleyişi bilmiyorum.  Kardeşimin de hem sağ hem son böbrekte hem de mesanede varmış. Mesanedeki 11 mm ymis. O yüzden onun da sıkıntıydi. Lazerle kırdılar. Sonra kateter taktılar. Kateter kanalı biraz daha genişletiyor. Taşlar daha rahat şekilde düşüyor. Sonra kateter i cikarmak için de ameliyat oluyordu. Ufak bı ameliyat. 5 mm nin uzerindeki taşlar kendi kendine düşemiyor diye biliyorum. İstersen başka doktora da git 

Ya başka doktorada para vericem bilmiyorum ya gidip muayne ücreti verip sonucumu gostersem yada gene para vs verene kadar gidip olsam mi 

Bugün bile 10 bin gitti çünkü tomografiye

Devlet içinde hiçbir anlamda vaktm yok sil baştan 

Hem beklemen kayip dedi bilmiyorum arada kaldm

Asistan indirim uyguluyorum 60 bin yaparm en son diyordu 

Yani dostum doktoru biliyorsan guveniyorsan ne ala. Özel doktorlarına da çok güvenim yok benim. Vaktin yoksa ol ama 

Bu dünyada kimseye güven yok ya

Ama doktor yıllardır orda eside kadin dogumdu orda eskiden

Şimdi bashekimde olmuş 

Devlete gitsem sanki gün vs uzun sürer gibi randevu alayim dedim onuda iptal ettigim için 15 günden önce randevuda alamiyormusum devlete

Vakit kaybetme o zaman dostum. Allah'ım şifalar versin 

Sağol cnm teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
önce (172 puan) tarafından

Eşim iki ay önce oldu şuan hiç birşeyi yok taşlar düştü ameliyat tan sonra 

Lazerle mi oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 172 göst.
+3 oy
6 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,477,525 soru

24,184,873 cevap

336,549 kullanıcı

...