Erkek kardesım kocam olacak adamla barıstıgımda bızı sil arama yazma dedı bende ozaman sende beni ve cocuklarımı sil ölüme bile gelme dedim bugun gelmıs kızımı okula gıtmıs gormus geldı ılı dakika kızımı gordu gıttı orda kızını alam ılı gun bızde kalsın yok dedim alam gezdırem yok dedim . Esim aradı ogretmene kızdı sız bızı aramadan kızımı onu gelene mı verıyorsunuz dıye. Benim kırgın olduğum belkı barısmama kızdılar ama beni yok saydılar onu gectım kardesım o yedı yırmı dört bendeydi benı bir kalemde benden buyukmus gıbı konusmasıydı
Aa vallq bir koca icinde kardeşimle kanlı düşman olmam yani koca çok kardeş bir tane
Gecmısı oaylasımlarıma bakarsanız babamla olmadı dıye kocayla barıstım onlarda kustuler bana
Kustulerse vardır sebebi
Esımden dolayı onla barısmam
Valla sen arkanı eşine dön eşinden köy kasaba olmaz ailene küsme derim
Ben onla muhatap dahı olmuyorum ama aılemde kız kardesımınkıne cok farklı bana cok farklılar
Yavrusu muhakkak sebebi vardır
Sinir anında demiştir gurur yapmştır ne güzel barişmak istemiş yiğenlerini sevip değer gösteriyor ben olsam uzatmazdım
Benle konuşmadı kızımı öpüp arkasına bakmadan gıttı
Kardeşlerin bu kadar birbirine girmesi çok kötü, eşine noluyir gitmiş görmüş seviyor demekki, eşine aileni ezdirme.
Esıme ezdırmem esım ogretmene bızden habersiz neden verdın dıye kızdı sonucta o kardesım degol bir tanıdık olsa kızıma alıp zarar verse
Ha vermis ben ona dikkat etmedim , gostermis sandim sadece haklı o zaman
Aglamıs gitmek ıstemıs kızım oda vermıs alın goturun
Kızını seven değer veren kardesin var kıymet bil. Benim ablam var 7 saatlik yoldan geldim onlara 1 haftadır burdayım birak öpüp koklamayı 4 yaşındaki kızımla 5 dk oturup oynamayı da bir kere öpüp sarılmadı 1 haftada. Onu geç cocuk 2 3 kere ynina gitmek istedi kapıyı kapat demiş ona. 15 aylık kızıma da bağırdı çöpe dokundu diye :)) böyle seven değer veren kardeşleriniz var ama beğenmiyorsunuz
Beni cocuklarımı ıstemedı bana senin ailen kocan bundan sonra bızı arama sorma numaranı sıldım dedı
Yeğenlerine değer veren bir kardeşim olduğu için mutlu olurdum. Sana kızmış kırılmış ama yeğenlerine küsmesini bekleme. Çok iyi bir dayı demekki.
Aylardır aramıyo sormuyor buraya gelince mı aklına geldı
Eşiniz öğretmene kizmakta bence gayet haklı bu konuda ben olsam kızardım ama demek ki kardeşin barışmak istiyor ben olsam uzatmazdim
Kardesım barısmak isterse barısırım ama ogretmen kızımı kardesımle yollamak ıstemıs bu kardesım degol yarın kardesı gıbı tanıdıp almak ısteyen bırıyle yollasa
Eşiniz doğru davranmış bu devirdevhersey olabilir
Kardeş sizin canınız sonuçta bence kardeşinizle çocuklarınızı görüştürün siz görüşmeseniz bile, kardeşinizle aranızda ne geçti bilmiyorum ama o sizin ara ızda olan bişey sonuçta. eşiniz doğru yapmış yabancıya nasıl verebilir sizi arayıp sormadan
Bence çocuklar büyüklerin fesatliklarina alet edilmemeli. Ne güzel seviyor demekki çocuklarını gelmiş görmüş ne kötülük var bunda
İki aydır ne arıyor ne soruyorlar kızlarımı sımdı akıllarına geldıler
Sen hatalısın önce kocanla küsüp gidip herşeyi anlatıyorsun sonra barışıyosin kocanla ailene benide çocuğumda silin diyosun kardeşin yine vicdanlıki ne kadar tartışmış olsanızda yağenini bırakmamış tepki vereceğini sevin bu duruma oda senin iyiliğin için onunla barışma aynı şayleri yaşayacaksın diye kavga anında öyle demiştir bu lafa kardeşini siliyosun ama terkettiğin elin oğulunu affedebiliyosun aklını başına al bence bikere bıraktığın adam için her koşulda yinede yanında olan aileni böyle silme sonra ortada kaldığında pişman olursun eşim için bırak küsüp barışmyı aşkımdan ölüyo olsam kardeşimi ailemi silmem
Ben aılemı sılmedım onlar sıldı
Silmediğin belli kardeşin yeğenini görmek isteyince kin güdüyosun hala
Kın gitmıyorum aradım ıkı saat önce drdım gel al gotur pazar getir benı tehdit ediyor sen karşıma kocanla cıkma
Kocan ne demişki sinirlenmiş
Kocam hıcbırsey demedı o ben onla barıstım dıye Boyle atarlı
Öyle olsa arayıp yeğenim kalsın hafta sonu bizde demezdi bişey olmuşki al demana rağmen terslemiş
Soyle bırsey bana olan öfkesını kustu . Eşim ögretmene kızdı ogretmende onları okuldan cıkarmıs ondan kızmıs herhalde
Okul konusunda haksız kardeşin anne baba dışında kimseye verilmez çocuk öğretmendi hata yapmış
Birde ben alayım hafta sonu bende kalsın dedı bende esıme sorma dan evet dıyemem dedim oda alayım gezeyım olmaz dedim esıme sormadan olmaz kızar bana dedım .kızımı okuldan alınca anneannem gıtmek ısıtıyorm dedı eve geldım aradıö gel al dıye
Allah'ın tam benım hatam herseyı aıleme yansıtmam dedım gıdeyım bu adamla olmuyor. Gıttım baktım babam olmuyor kızlarım evın ıcınde rahat degıl o arada kardesım geldı senede bir gelir onu gectım kuzenım kızıda gelse onlar yıkıp kalksa bagırmaz benımkılere her fırsatta kızıyor zoruma gidiyor. Bende dedim bana kotude olsa evlatlarına bakıyo barısayım . Babam esım kırk kufur ettı ses etmedı onlara laf gelince esıme yurudu esımde baba bızı bır bırakın dedı babamı ıttırdı. Bende günlerce dusundum baktım kızın okula gıtmesı lazım babamlar oralı olmadı bende sartla barıstım . Ondan bana cepheler kız kardesım esıde aynı benim gıbı ona ses yok babam ben ordayım yıne herseyımı esım karsılıyor dedim nıye ayrıyım ozaman . Birde esıdım diyen babam bır kere bana kıyafet almıssa yüz kere kızkardesıme almıstır. Erkek kardesım aylarca bendeydi bende ben bır kurus harcatmadım ama kızkardesıme hersey almıştır bana almamıstır
Niye sana böyleler neden bu ayrımcılık yani
Bu sebep yanı ben oradayken cok dememle bir paket bez bırde bir kac alt iç camasır aldılar bana ıki bın verip kardesıme elbıse alıyorlar.bana bakmak zorunda degıller ama ılı cocuk var okula baslayacaklar mecbur barısmak zorunda kaldım. Ustune kardesım ıkı Bin verıp hedıye paketı yapıyor kutu olanlar var ya bana gelince yok esım olacakta bir yandan haklı senı sevmıyorlar kullanıyorlar diyor
1,477,826 soru
24,188,958 cevap
336,792 kullanıcı