Doğum parasını bugün çeken varmı kızlar yatmış bugün gitsem alır mıyım
Ayın 1 nde yatmıycakmıydı
26 Eylül diye görünüyor bende sende görünüyor mu peki kaçıncı kez aldin ben Ağustos ta doğum yaptım sadece Eylül yatmış
Ben 24 temmuzda doğum yaptım 15 ağustosta aldım ilk Buda ikinci alışım olacak. Bende o uygulama yok indireyim bakayım bende
İndir canım ordan görünüyor bn gidicem bugün ama tereduteyim ya cekemezsem diye
Bnde 5 Ağustos doğum Eylül'ün ilk defa yattı acaba ağustosun da alacak miyim
Ben temmuz ayınınkini almadım galiba temmuzun son günleriydi diye.
Ağustosunkini aldım şimdi bakacam bende
Anladım canım ❤️
Gittin mi aldın mı canım benimde 26 sı görünüyor boşa gitmiyim 2 çocukla havalarda serin zaten
Bnde daha gitmedim canım Halk bankası uzak Kara Kara düşünüyorum şuan bebeyle nasıl gidicem diye
Anladım benim eşim izin alcak öğlen gelcek işte öyle gidicez 2 çocukla uzak bide ben zor giderim gelince başlarında duruyor öyle gidiyorum çünkü bizde gitmeyi düşünüyoruz 26 sı yazıyor çünkü kaç aydır yazılan günde aldım çünkü hep
Arabasına koy dışarısı zaten dışarı izler izler durur hoşuna gider daha çocuğun gidebilirsin tek çocuksa zaten
Benimki daha iki aylık canım ağlamaz mi ya
3 çocuk canım büyüğü okulda ortancisi da halası bakar iki aylık bebeği götürmek zorundayım ama
Tamam o zaman yine götürürsün sen ya arabada sallana sallana gider uyutup çıkarırsan daha iyi olur biberon emzik kullanıyosa al yanına tamamdır benimki 8 aylık etrafı izliyo seviyo daha sadece oğlum yollara koşuyor hemen onun peşinden mi çocuğun peşinden mi koscam ondan tek gidemiyorum zor oluyo öğle arası falanda çıksan bitti bence git gel çocuğu uyutup eşim öğlen gelcek 2 gibi falan o zaman gidicez bizde
Kız iyi gaz verdin cikiyorum şimdi dua et alayım parayı başka güne derse mort olmim😂😂
Yaz bize de haber ver
Gittim kaç kişi aldılar benimki daha ilk olduğu için başka bankaya yolladılar hatta kart veriyorlar artık
Evet bende tiktok da gördüm kart💳 daha iyi olur tabiki
Aynen pazartesi cekicem artık
Aaa iyi işte gitmişsin ama bize de vermediler ya gittik yatmamış dediler kart verdiler aktifle dediler dedi büyük ihtimalle oraya yatar başka bankaya niye göndermiş ki Allah Allah bence sen başka bir halkbanka git öyle bişey yok ya yatıyor direk kimlikle gidince kart veriyolar imza vs atıyorsun bugün öyle oldu çok yoğundu ya valla 1 saat bekledik eli boş kartla döndük valla
Vermiyolar canım çekçem diyorsun ama kart veriyolar bizede vermediler valla para karta yatar büyük ihtimalle daha yatmamış dedi pazartesi falan gene bakcam ben ama hattım kapalı olduğu için işte hattımı açmadığım için mesaj gelmiyo ondan aktifleyemedim açınca denicem bakalım
Banada kart verdiler ama. Hesapta para yok suan
Valh gönderdiler canimmbende büyük kızın okul çıkış saatiydi diye eve döndüm
Ben dün geçen ayınkini çektim ayın 29 unda yatıyor dediler
Demekki canım 👍🏻
Evet bende de 26 sı görünüyor giden alan var mı acaba boşa gitmiyim 2 çocukla havalarda serin zaten
Banka mı dedi 29 diye boşa gitmiyim
Evet evet bankadaki memura sordum ayın kaçında yatıyor diye 29 unda yatmış dedi
He evet tamam önceki ayinki 29 unda yatmıştı onu demiştir size bankadaki memur çünkü bende önceki ay 29 unda yatmıştı aldım
Benimde 26 sı bugün görünüyor alan var mı cidden bir yazsa da içimiz rahat olarak gitsek ben 2 çocukla gidiyorum bide yakında değil bize uzak ondan boşa gitmek istemiyorum
Bugün gittim bn almadım ama iki tane kadın aldı hatta artık kart veriyorlar
Bende gittim de bende alamadım yok dedi kart verdi karta yatar büyük ihtimalle aktifleyin dedi
Anladım canım bende pazartesi gidicem
Kadınların elinde tek kart mı para da var mıydı pazartesi alcak mıymışsın yoksa kart tek mi vercekler sana da
Geçen ayda böyle erken görünüyordu uygulamada gittim ama yatmamıştı bu ay 29 veya 30'unda giderim
Bı kaç kişi aldı beni başka bankaya yönlendirdiler hatta kart çıkaracaklar artık
Yaa ellerinde gördün mü parayı yoksa kart mı tek bize tek Kart verdiler ya yatmamış karta yatar dediler
Ben geçen ayınkini almadım bu ayla birlikte alim dedim oluyor değil mi
Olur herhalde ve artık kart veriyorlar
1,477,405 soru
24,182,917 cevap
336,423 kullanıcı