0 oy
470 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,097 puan) tarafından

Eşim gece nöbetine gitti 2 bebemi banyo yaptırdım uyuttum sonra hızlıca evi topladım süpürdüm bende duş aldım şimdi anne saati yapıyorum en sevdiğim saat🤭🤭❤️ waffle ve kahve eşliğinde sihirli annem izliyorum😶

imagesizler neler yapıyorsunuz? ❤️

12 Cevaplar

+1 oy
önce (3,620 puan) tarafından

Bende kendıme aş corbası yaptımm 🫠 halef ızlıyorum kıxada ıcırıyorum ıcsın sut verıp yatırcam afıyet olsun ayy canım cektı bak olmadı bu 

Anneler guzel yapar ama yaa 😍 kotu olmus kız ben sey yapıuorum pazardan aldıgım vakıt evde yıkayıp kurutup pecete koyuyorum kutunun altına sonra cıleklerı koyarım o benı 1 hafta goturuyor ama muzlara care bulamadım pazardanda genelde yumusak olanları degılde sert alırım kolay kolay bozulmaması ıcın tabı her zmn tutmuyo sksk

önce (3,097 puan) tarafından

Aldığım gün bile açtım poşeti kötüydü canım tek çilek satan tezgah o vardı mecbur aldım oğlum istiyor diye  pişman oldum neyseki bitti birgün daha bekleyemezdi☺️

+1

😊😊😊🥰🥰

önce (13,475 puan) tarafından

Kız zaten çorba yiyormuş süt neden

Sütü kendısı ıstıyor ılle içiçem diyo tıka basa mıdesı dolu olsa bıle

-Reklam-
+1 oy
önce (18,101 puan) tarafından

Bende gelemmii🧇🧇❤️🌸 Afiyet bal şeker olsun 😘Kız erken uyumuslar 😁Bizimki geç yatıyor bana erken geldii 🙄Yemek yedik çayımızı içtik benim koca erken gitmişti etken geldi yorulmuş yazık uyuduu😁🤣

Ay teşekkür ederim efenim gel tabiki başım üstüne 😍😍😍🤲❤️Oğlum gündüz uykusu yapmayınca erken yatıyor nadiren uyumadığı halde geç yatar ama uyumuşsa vay halime 😅😅 kızımda tüm gün huysuzdu diş mi çıkartacak anlamadım ki salyası hep akıyor zaten birde sürekli huysuz ağlıyor damağına masaj yapınca susuyor bu kızın herşeyi erken olacak heralde 😅 bende yorgunum uyumak istiyorum ama biraz kendimle vakitte geçirmek istiyorum 

+1 oy
önce (947 puan) tarafından

Bende iki bebemi uyuttum cips kola yaptım kendime kilo almak icin fıstık ezmesi bebek bisküvisi muz ve fıstık ezmesi atistirmaligimi hazırladım şimdi de yeşil Deniz izliyorum

Bana göre çok güzel birşey😅 ben 160 boy 75 Kiloyum 

1 68 boy 50 kilo çubuk kraker gibi kaldim

Evet zayıfmışsın doktora gittin mi 

Gidiyorum demir eksikliği ile b 12 verip gönderiyor ama hiç faydası yok 

Diyetisyene gitsen canım eğer maddi durumun iyiyse özel bir diyetisle görüşsende belki fayda verir 

+1 oy
önce (4,003 puan) tarafından

Afiyet olsun 🌸 Şimdilik burada takılıyorum, sonra uzak diyarlara gideceğim (mutfak) 😅 

Teşekkür ederim canım ☺️ bende erkenden yatağa mı geçsem diyorum ama korkuyorum ne zaman erkenden yatağa geçsem çocuklar sürekli ağlıyor sabaha kadar rezil oluyorum 😅

+1 oy
önce (426 puan) tarafından

image

bi iki komşumla ogluma pasta kestik dün doğum günüydu çok mutlu oldu bizde doğumgünü hiç kutlanmaz sağ olsunlar hep günah derler neyse oğlum çok mutlu oldu bende şimdi yorgunluktan kalanları tırtıklıyorum😉afiyet olsun sanada 

Doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli mutlu uzun yıllar nasip etsin inşallah kaç yaşına girdi oğlun☺️ afiyet olsun sanada ☺️benimde oğlumun doğum günü 2 gün sonra 3 yaşına girecek 😍

3 sıradakinin di canım 12 oldu 🙂Allah razı olsun bu ara nöbet gecirdi felan mutlu olsun istedim bı haftadır lif yapıyorum onun için🤗

Yaa ateşli havale mi yoksa soğuk mu benimde oğlum geçen sene geçirdi canımızdan can gitti hala aklıma geldikçe kötü oluyorum Allahım hep sağlık versin gerisi hallolur inşallah 🤲

Yok canım nöbet gecirdi epilepsi nöbeti bide ben yeni doğum yapmistim okadar korktum uzuldumki Allah sahitt şuanda eeg çekiliyor sürekli Allah'a çok şükür çok kötü değil ama dk beyin dalgaları normal çıkmadı dedi gene çekilecek 3 kasimda

Gerçekten sağlık e büyük nimet çok şey gördüm geçirdim saglikliysam çok güçlüyüm herşey gelip gecici su hayatta

Rabbim şifa versin inşallah🤲insanın evladı en ince sızısı en ufak şeyde bile insan kahroluyor inşallah en yakın zamanda rabbim iyi eder🤲benim oğlum düşük ateşle havale geçirdi 37.5 38 felandı doktor 1 yıl içinde tekrar etmedikçe sorun yok demişti şükür olmadı ama ya bir daha olursa korkusu hep var

Allah bidaha yaşatmasın inşallah 🤲 

Evlat başka bişey ya ben onlar için yapamayacağım şey yok Allah kendi yanından tüm hastalara şifa versin bizimkilerde inş 

Aminn inşallah yaşatmaz🤲

Rabbim güç kuvvet versin inşallah aminn bacım 🤲🤲🤲

+1 oy
önce (14,744 puan) tarafından

Afiyetler olsun 

hakedikmişlik😇

image

Kaynanamdaydım kahve içtık çiktım bklm kızı yedirdim oğlanı uyutacam

Teşekkür ederim sanada afiyet olsun ☺️ çocuklar uyuyor kendime zaman ayırıyorum ya o an herşey mükemmel ☺️☺️bazen onu bile yapamıyorum 🤭 kolay gelsin umarım hemen uyur uğraştırmaz🤲

Ne mutlu 🤩 

İki bebeyle vakit ayırmak zor bendede iki tane çok şükür 

Ben gece yaşayanlardanim geç kapatıyor benimki genellikle çoçuklar yatmış oluyor biz 3.4 e kadar takılıyoruz 

Evet öyle zor oluyor ama şükür iyi ki varlar 🤲❤️

Bende eskiden öyle geç yatardım ama oğlum sabah 7.30 8 dedimi kalkar o yüzden zor oluyor yine erken yatmıyorum ama 2yi 3ü buluyor 😐

Allah kolaylık versin canım 

Amin hepimize inşallah 🤗

+1 oy
önce (2,257 puan) tarafından

Anlık oğlumu uyutup kafa dinlemek istiyorum ya şehir değiştirince uyku düzeni de kaydı …

Ay inşallah uyutursun hemen her çocuk erkenden uyumalı😅😅 maalesef düzen değişince direk uykuya yansıyor 

önce (2,257 puan) tarafından

Bence de valla kafam zor götürüyor bir saatten sonra 

Allah kolaylık versin ya umarım hemen düzene girer 

+1 oy
önce (5,754 puan) tarafından

Ahahah gecen yaptigim waffle aklima geldi tavaya yapıştı kazidim yedim valla cikilatayi sikinca tadi ayniydi goruntusu umrumda degil 🤭 

Bende esimi gonderdim muhammed oglen uykusu yapmamisti direk onu yatirdim bi de trafo patladi burda calisma vardi elektrigi kestiler fener isiginda cocugu uyuttum bende yaninda kazalarimi kildim biraz sonra da bi yandan seninle plan program yaptim bi yandan kuran okudum simdi bitti aciktim 🤭

Topraklada kavga edecekler benim oğlum şöyle aslında çok sıcak kanlı hemen arkadaş olur genelde böyle ama sonra oyunu vurmaya döner yani sevdiğini sanır acıtır yapma dedikçe de iyice oyun yapar daha çok yapar görürsen anlarsın zaten 😅 kışın maalesef hep hastalıkla geçiyor bazen hafif bazen ağır ama her ay hasta  evi bak topladım süpürdüm her yeri düzelttim sbaha yarım saat sürüyor heryerin birbirine girmesi anlamıyorum ya, 😅

VValla birbirlerini dove dove alisacaklar o konuda yapacak bisey yok haatalanmasinlarda onemli olan o ev isine girme baci cok dertliyim 😂😂

Tepki vermeyince genelde kesiyor zaten vurmayı ama sevmesi hırçın bizim suçumuz biz öyle sevdik hep şimdide ne yapacapız diyoruz😅 inşallah hasta olmasınlar ya😟 bak norml hasta olsa sorun yok toprağın çok fazla hastabe yatışı oldu korkuyırum 2 çocukla ne yaparım diye ama Allahım hayırlısını versin yinede rabbim kötü hastalıklardan korusun 

Ev işi benimde öyle ya ev bildiğin burnuma kokuyor başka öyle değil sana öyle geliyor diyor ama düşün gülce doğdu yaptım 15 gün sonra çıktım kayınvalideme geçtim 2 ayda öyle geçti eve geldim iş yapmadan tuvalete alışsın dedim öylede bekliyorum bakalım nereye kadar şuan yapsam boş çünkü arada kaçırıyor ama şükür tahminimdeb iyi alıştı 3 gecede bezde çiş yok sbaha kaldırıyor beni çişim geldi diye öylr gidiyoruz inşallah böyle devam eder 

Oyle deme bacim yinede hastaligin hafifi de zor benimki azcik ateslensin sabaha kadar basini bekliyorum yanimda tatirdigim halde atesi yukselir fark etmem diye 

Bende öyleyim canım toprağın birde geçen sene havale geçirmişliği var o yüzden korkuyorum havaleden sonra her hasta olduğunda hafiften hasta olmuşsa bile ateşi çıkıyor 😟

+1 oy
önce (487 puan) tarafından

Ben bir türlü anne saati yapamıyorum cnm 5 yaşında kızım 8 aylık ta kızım var küçük kızım bensiz uyumuyor ben de onunla beraber yatıyorum malesef afiyet olsun size 

Benimde oğlum hiç Durmaz gündüz uykusu yapsaydı eğer keyif yapamazdım birde kzıım sürekli ağladı bugün 4 aylık aşırı salyalı diş mi çıkarıyor ne anlamadım o yüzden duş aldı bi mayıştı yattı yoksa harap oldum bugün oğlum da kızımda mahvetti  beni

+1 oy
önce (3,160 puan) tarafından

Afiyet olsun canımmm 😇

Waffle nerdeeee hanii ben sadece meyveleri görüyorum hamuru yoktur 🤪🤣

+1

HHha hamuru yok normalde hamuruda yapıyordum da ne olur ne olmaz hızlıca yapıp gömeyim dedim 😅 

önce (3,160 puan) tarafından

Kıyamam yaa tabi ya çocuklar uyanmadan ne yesem kâr dedin dimi  🤸🏻‍♀️🤣

Evet 😅 2 tane olunca hele birinden biri ağlamadan bitsin diyorsun 

+1 oy
önce (4,469 puan) tarafından

Diyetteyim diyette 🥲🥲

Bende gircem elbet bir gün 😅

önce (4,469 puan) tarafından

Kaldı son 1 kilom bitiyor şükür 🥲

Biter ya 1 kilo nedir ki 😅

+1 oy
önce (206 puan) tarafından

Bizde keyifler pek yerinde değil taziyeden geldik 9 aylık bebek yaşam savaşını kaybetti iki ay yoğun bakimdaydi 

Amin inşallah ikisi de perişan halde yaşları da daha çok genç ikisininde 

Tek çocuk muydu 

Evet ilk

😟 Allahım ferahlık verir inşallah 

Amin inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler