0 oy
200 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,679 puan) tarafından

Kızlar porselen tezgah kullananınız  var mı? Merak ediyorum  kullanışlı  mı nasıl?

8 Cevaplar

0 oy
önce (2,142 puan) tarafından

Kaynanamın mutfağını yaptırdık porselen tercih ettik çok şık ve çok asil duruyor tabi tezgaha sıcak nirşey koydurmadım hiç temizliği felanda kolay bizim tezgahımız baya büyük 5 metre felan 

önce (4,679 puan) tarafından

Benimki de tam 6 metre canım. Duruşu güzel ancak kullanışı nasıl olur ki? Sıcağa ve çizilmelere çok dayanıklıymış ama sert darbe alırsa çatlama yapma ihtimali yüksekmiş. 

Metresi ne kadardı canım?

Karar veremiyorum. Porselen mi çimistone mu diye? Porselende beni tek düşündüren  kırılma çatlama olayı . Gerisi on numara

Karar tabiki senin 4 bindi geçen sene yanşiş hatırlamıyorsam 20 bin ödedik Kütahya porselen almıştık 

Şimdi be kadar mtresi 

Çatlama kırılma filan yapmadı demi. Çizilme vs vs... :D ne çok soru sordum yahu

Yapmadı :d

-Reklam-
0 oy

Başka tecrübe edeniniz yok mu hanımlar? 

0 oy
önce (3,627 puan) tarafından

Ismını unuttum ama sen arastır bulursun porselen tezgah evet sık guzel ama onerılmıyor bı model var aynı goruntu ama taş gıbı saglam ne cızık ne yanık olma ıhtımali sifir 

Lamar marka  varmış porselende. 

Dediğin ne acaba?  Cimistone filan mı? Ya da granit. Kuvars filan?

Bulup yazıcam sana 

Buldum kuvars gilda ismi

Onu da önerdiler canım  bakalım en doğru kararı vercem inşallah 

Ben baya arastırdım bende yaptırcam cunku bakalım yaptırana kadar daha saglamı cıkar mı 

0 oy
önce (18,107 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Cimstone  yaptırdım ben onu önerdiler ☺️ Porselen hakkında bilgim yok canım ya

Memnunum şimdilik atayım canim🌸🤍

Sana zahmet canım.

Attım canım yorumu düzenleyip ☺️

ALLAH razı olsun. Çok güzel olmuş canım. Çok da farklı değil porselenden. Güzel günlerde kullanın inşallah. 

Amin inşallah canım Allah razı olsun 🌸🤍Daha güzelleri nasip olsun inşallah 🤲🏻 

0 oy
önce (3,434 puan) tarafından

Kız kardeşim yeni yaptırdı bez üstüne tencere koyduğu halde tezgah yanmış.ama görüntü olarak çok şık.t

Ama ısıya en dayanıklı o diyorlar. Nasıl yanmış?

önce (4,209 puan) tarafından

O zaman o porselen değildir asla yanma olmuyor kalitesi tartisilir

0 oy
önce (3,167 puan) tarafından

Her şey mükemmel ama ben de sağlam değil diye biliyorum. Bir kaç yorumda elime parça parça kenarlardan kırıklar geliyor yazanlar görmüştüm. Üstüne bir şey düşse hemen zarar gorebiliyormus.

Evet eltim  yaptırmıştı çok da özenli kullanır. Az önce ona da sordum aynı sizin  dediğinizi dedi. Bilmediğim kırıklar oluşmuş kenarında diye.

0 oy
önce (4,209 puan) tarafından

Ablam yeni yaptırdı biraz pahalı ama hem güzel duruyor hemde  sıcakta koysan birsey olmuyor çok kullanışlı yani

Evet o açılardan kullanışlıymış ama çatlama ve kırılma yapabiliyormuş.  Biraz sert darbelerde filan. Benm 3 çocuk var biri alıp denir bir şeyi vursa kırılma ihtimali yüksek deniyor.

0 oy
önce (462 puan) tarafından

Yeni aldığımız evde porselen tezgah var. Kullnis olarak çok beğeniyorum. Sıcak temasta da bir sıkıntı olmuyor. Sadece biraz kibar davranılmalı. Üzerine basıp dolap temizliği yapamazsın mesela. Onun dışında severek kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok.

Evet o açılardan kullanışlıymış ama çatlama ve kırılma yapabiliyormuş.  Biraz sert darbelerde filan. Benm 3 çocuk var biri alıp denir bir şeyi vursa kırılma ihtimali yüksek deniyor. Ben kibar davranırım ama bebeler ya da misafir çocukları vs vs...onlar düşündürdü beni. Ama bakalım. Araştırıyorum.  Cevabın için teşekkürler.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
0 cevap 120 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (497 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 159 göst.
28 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Melek727272 (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,509 soru

24,184,497 cevap