0 oy
180 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından

Merhabalar çok özür dileyerek soruyorum doktorada gittim fakat fayda olmadi vajina dan çok kötü koku geliyor özellikle adetden sonra ki günlerde lütfen bana yardım edin ne yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
önce (28,451 puan) tarafından

Enfeksiyon varmı yokmu baktırman laazım canım

önce (16 puan) tarafından

Baktırdım ilaç verdi o kadar kötü değil bununla geçer dediler 

-Reklam-
0 oy
önce (2,349 puan) tarafından

Eğer enfeksiyon vs yoksa saf nioli yağı kullan ben kullanmaya basladığımdan beri ne konu kaldı ne akıntı 

önce (2,958 puan) tarafından

Nioli yağını nereden temin edebiliriz ve nasil kullanılıyor

Aktarlarda da var eczanelerde de iç çamasırına 2 3 damla damlayıp 30 saniye sonra giyiyorsun günlük ped kullanıyorsan onada damlatabilirsin

Eczanelerde var değil mi ? Teşekkür ederim ☺️ 

Var ama biraz pahalı 250 civarı güvendiğin aktar varsaordan al gecen 150 ye aldım aktardan trendyolda da var ama arifoğlu markasını alma ben trendyoldan arifoğlu aldım hiç beğenmedim monoville diye bi marka va oda daha iyi daha güzel ama biraz pahalı 300 civarı

önce (2,675 puan) tarafından

Cnm merhaba acba hamilelikte kullanılır mi

Monoville değil mi ? İşe yarasında pahalı olsun yeter ki geçsin 

0 oy
önce (1,443 puan) tarafından

Canım benim de koku oluyor her daim günlük 2 tane değiştridiğim oluyor, fark eettim ki ıslak kalıyor ondan yapıyor kaç zamandır her tuvalet sonrası muhkakk kuru yapıyorum asla ıslak kalmıyor 

Bir de Nicole yağı damlatınca o kesin çözüm yani

Teşekkür ederim ☺️ muhakkak alıp kullanacağım 

0 oy
önce (6,237 puan) tarafından

Nemli kalıyor ve mantar oluyordur kuzum :( Hijyene dikkat etmenlisin. Üniversitede yurda ilk geldiğimde bende de oldu. Yurt tuvaletlerinden enfeksiyon kapmışım ve çok uzun süre geçmedi. Kendi peçetemi kendim aldım ayrı, o zaman düzeldi

İnanın ki o kadar dikkat ediyorum ki ama koku gerçekten rahatsız edici 

önce (6,237 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum yaşadım ben de. Mahcup olmamak için derslerde hep tek otururdum

Teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
önce (26,186 puan) tarafından

Evlendikten sonra başıma geldi bir kaç defa ama eşimle birleşmeden sonra olurdu . Eşimden enfeksiyon kapıyormusum acaba eşinle alakalı olabilir mi onun dışında hiç başıma gelmedi canım mantar veya enfeksiyon kaynaklıdır diye düşünüyorum 

Eşim yok ayrıldım yani evli iken yoktu böyle bir sıkıntım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 145 göst.
20 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysesoysal (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.

Kategoriler

1,477,212 soru

24,180,250 cevap

336,290 kullanıcı

...