Merhabalar çok özür dileyerek soruyorum doktorada gittim fakat fayda olmadi vajina dan çok kötü koku geliyor özellikle adetden sonra ki günlerde lütfen bana yardım edin ne yapayım
Enfeksiyon varmı yokmu baktırman laazım canım
Baktırdım ilaç verdi o kadar kötü değil bununla geçer dediler
Eğer enfeksiyon vs yoksa saf nioli yağı kullan ben kullanmaya basladığımdan beri ne konu kaldı ne akıntı
Nioli yağını nereden temin edebiliriz ve nasil kullanılıyor
Aktarlarda da var eczanelerde de iç çamasırına 2 3 damla damlayıp 30 saniye sonra giyiyorsun günlük ped kullanıyorsan onada damlatabilirsin
Eczanelerde var değil mi ? Teşekkür ederim ☺️
Var ama biraz pahalı 250 civarı güvendiğin aktar varsaordan al gecen 150 ye aldım aktardan trendyolda da var ama arifoğlu markasını alma ben trendyoldan arifoğlu aldım hiç beğenmedim monoville diye bi marka va oda daha iyi daha güzel ama biraz pahalı 300 civarı
Cnm merhaba acba hamilelikte kullanılır mi
Monoville değil mi ? İşe yarasında pahalı olsun yeter ki geçsin
Canım benim de koku oluyor her daim günlük 2 tane değiştridiğim oluyor, fark eettim ki ıslak kalıyor ondan yapıyor kaç zamandır her tuvalet sonrası muhkakk kuru yapıyorum asla ıslak kalmıyor
Bir de Nicole yağı damlatınca o kesin çözüm yani
Teşekkür ederim ☺️ muhakkak alıp kullanacağım
Nemli kalıyor ve mantar oluyordur kuzum :( Hijyene dikkat etmenlisin. Üniversitede yurda ilk geldiğimde bende de oldu. Yurt tuvaletlerinden enfeksiyon kapmışım ve çok uzun süre geçmedi. Kendi peçetemi kendim aldım ayrı, o zaman düzeldi
İnanın ki o kadar dikkat ediyorum ki ama koku gerçekten rahatsız edici
Çok iyi anlıyorum yaşadım ben de. Mahcup olmamak için derslerde hep tek otururdum
Teşekkür ederim ☺️
Evlendikten sonra başıma geldi bir kaç defa ama eşimle birleşmeden sonra olurdu . Eşimden enfeksiyon kapıyormusum acaba eşinle alakalı olabilir mi onun dışında hiç başıma gelmedi canım mantar veya enfeksiyon kaynaklıdır diye düşünüyorum
Eşim yok ayrıldım yani evli iken yoktu böyle bir sıkıntım
1,477,212 soru
24,180,250 cevap
336,290 kullanıcı