+4 oy
677 göst.
önce Diğer kategorisinde (375 puan) tarafından

Kızlar ben bi devlet kurumunda çalışıyorum Allah'ı var yöneticilerimiz çok iyi insanlar. Burda kimsesiz çocuklar var yurt yani. 

Kızlar konu şu şimdi çalıştığım yerde ögle yemeklerinde 4-5 kez yemeklerde kıl çıktı kimse yanlıs anlamasın diye ses etmedim sonra mutfakta personel eksikliği vardı bir günlüğe çıktım ama kızlar mutfak içler acısı başta aşcı ne eldiven ne şapka kullanıyor çöpler agzı acık şekilde yemeklerin agzı acık kesme tezgahında karıncalar dolu yemekhaneyle mutfağı ayıran kapı var yani yemeğe gelen asla mutfağı görmüyor ama mutfak berbat durumda mesela ascı çorba yaptı tencerenin kapağını açıp gitti o çorba ik saat agzı acık durdu lavobonun için de hemde hemen lavobonun altında agzı acık çöp kovası aşırı midem bulandı içerdeki kokuyu tahmin bile edemezsiniz iki tane bulaşıkçı abla var ama bezler leş gibi kokuyo tencere yıkadıkları havuz yağ hatta yosun tutmuş yıllardır düzenleri bu şekilde yönetici de ses çıkarmıyor ama burdaki çocuklar yemek yiyor bu şartlarda nasıl olacak leş gibi yemin ederim çok üzüldüm artık yemek yemiyorum üstelik bunlar kadrolu ne yapmam lazım şikayet mi etmem lazım akıl verin lütfen

22 Cevaplar

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Öncelikle merhaba canım yazına kayıtsız kalamadım derhal şikayet gerekli kimsenin ekmeği ile oynamıyorsun sen. Bu şekilde kendileri yiyor mu yada pis ortamda yapıp dağıttıkları yemeklerden kazanılan paralar helal mi  derhal şikayet edilsin sevaba girersin hatta 

-Reklam-
0 oy
önce (1,625 puan) tarafından

Anne babasının düşünmediğini elalem hiç düşünmez yazık çok yazık anne babsı ölenlere diyecek yok ama bile bile çocuğunu o yurtlara verenleri Rabbim bir damla suya muhtaç etsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 627 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 856 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 506 göst.
13 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 579 göst.