0 oy
53 göst.
önce Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Kocaeli Gebze'de oturuyom 41 kart yardım başvurusu yaptım dün benim adresim kaynanamlarda görünüyor kendim 4 senedir kiradayım ordan buraya adres almamıştık şimdi yardıma başvuru yapınca adres degiştirmem gerekiyor yani şöle görevli kişiye de söyledim onlar da Kayıtlı olduğum adresin altına kirada ki adresmimi yazdırdım inşallah durduğum eve gelirler diyorum e devlet üzerinden yapmaya calıştım olmadı uyarı kısmjnda böle yazıyo nasıl yaparım

image

1 cevap

0 oy
önce (6,017 puan) tarafından

E devletten yapılıyor ama taşındığın evdekiler eğer o evden resmi olarak çıkmamışlarsa nüfusa gitmen gerekiyir, kira sözleşmesi fatura ile birlikte 

önce (290 puan) tarafından

Nüfusa randevu aldım cuma günü için de onlar ne için lazım benim doğalgaz üstüme gerisi ev sahibinin üstüne 

İşte nüfusta memur seni o eve alabilmek için belge ister oraya gerçekten taşındın mı görmek ister. Kira sözleşmesinin fotokopisini çektir, doğalgaz faturasıni da yanına al giderken 

Anladım canım teşekkür ederim ya bilmiyordum 

Ama e devletten neden yapamıyorum ki hepimizin adresi oturduğumuz evde 2 küçük çocuğum var reşit değiller yani

İşte evdekiler çıkış yapmadiysa evden zor

Şuan ki oturduğum evde mi önceki kiracının hâlâ duruyor mu diyosun yani

eğer edevletten olmuyorsa aynen öyle eskş kiracı daha kendi ikametgahını taşımamıştır o yüzden olmaz. 

nüfusta memur onları evden atar, sizi koyar 

Hee anladım ev sahıbı görebilir mi hâlâ var olduklarını

zannetmiyorum 

Anladım saol

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 10,445 göst.
29 Nisan 2019 Diğer kategorisinde minislerim (387 puan) tarafından soruldu