Ne yapıyorsunuz dostlar ben oglusumu uyuttum kiz bahçede oynuyor bende bu gün poğaça yapayım bi dedim sizler neler yaptınız bu gün
Bendeki yapsam acaba ya
Yap canim yap cocuklar bayılıyor böyle seylere
Pazardan geldim. Kızımı uyutuyorum şimdi. Sonra da yemeğe girişicem. Ama henüz yemeğe karar vermedim
Güzel soslu bir makarna yanına ya taze fasulye yada patlıcanlı bir şeyler yap bir d3 cacık tamamdır kiz ne dert ediyorsun
Olabilir teşekkür ederim fikir için
Bende poğaça yapıyorum hamuru yoğurdum mayalanmasını bekliyorum ne sütüm vardı me yoğurdum ayranla yaptım bakalım nasıl olacak😄 o mayalanırken yemek yedim kızçemle birlikte birazdan şekil verip fırına atacağım inşallah
Allah seni ne yapmasın valla benimde kaç gündür aklımdaydı yapamamistim
Valla benim hep böyle rezillikle oluyor işlerim 😄 tam malzeme olduğu zaman güzel olmuyor illa biri yerine başka birşey koyacağım 😃 bir kere de keke ayran koymuştum o da çok güzel olmuştu 😃 bakalım poğaçanın da tadı güzel olur inşallah görüntüsü şimdilik güzel. Bende okullar açıldığından beri yapıcam bir ay olacak neredeyse ancak yaptım 🤭
Ben keki neyle yaptığımı bi yazsam 🤣 herkes şok oluyor
Çay, kola siyah yada sarı , madensuyu, meyve suyu, yoğurt
Hiçbiri yoksa direk su
Hepside çok güzel oluyor
Önceden annem çayla yapardı hatırlıyorum günlerin efsane kekiydi herkes bayılırdı 😄 kola ve meyve suyunu ilk defa duyuyorum 😄 meyve suyu tat veriyordur heralde dimi
Evet tadı geçiyor meyve suyu nun
Kola yıda annem yapardı keki çok güzel kabartırdı.
Madensuyu da güzel yumuşak kabarık bir kek yapıyor
Oda güzel canim
Çaylı bende yaparım çok güzel oluyor
Soda ile bende deneyeceğim bir ara merak ediyorum. Hazır toz pudingle de yapıyorlar onu da merak ediyorum. Ben bir kere göz pudingle kurabiye yapmıştım güzel olmuştu ama kek nasıl olur bilemiyorum.
Onuda yaptım toz pudingli kek çilekli kek oldu benlik değil .ama çocuklar sever büyük ihtimalle
Çilekli değilde muzlu yada kakaolu düşünüyorum bende
Yaptığın zaman 1 bardak şekeri azalt
Yoksa çok şekerli oluyor
Tamam 3/4 yaparım şekerle sağol
İki üç tane gondersene oğlana yarın ki beslenmesi için çok üşeniyorum yapmaya
Ellerine sağlık
Göndereyim canim
Meyveli kek yaptım Miss gibi kokuyor evv şuan
Yarım limon ve 1 mandalinayı çeyrek su bardağı sütle blender den geçirdim
2 yumurta
1 kabartma tozu
1 vanilya
1 su bardağı yoğurt
1 bardak sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker koydum hafif koyu kıvam alana kadar un ekledim canım en sonda una buladığım meyveleri ekledim bu kadar
Hangi meyveleri ekledin peki birde limonu kabuğuyla mi koydun yoksa kabuksuz mu
Kabuklu koydum kuru olarak koyduğum meyveler kiraz çilek ananas mango kivi muz üzüm pomelo
Ooo maşallah her şeyi koymuşsun ellerine sağlık 😊
Teşekkürler canım ❤
Vallahi temizlik yaptım yemek yapacam birazdan tatlı da hazır var gerisi benden bu kadar 😁 ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun
Teşekkür ederim canim sanada afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım benim
Hastane gittim geldim daraldım eve geldim cocukalra yemek yedirdim mutfak dağınık oğlanı uyuttum bulaşıkları yikicam sonra kendime kahve yapicam afiyet olsun ellerine sağlık
Saol canim sanada afiyet olsun
Teşekkür ederim 🌼
Ellerine saglik canim afiyetle yiyin ben bugun yogunum sabah gozumuzu pastane pogacasiyla actik esim gececiydi gelirken almis yedik yola dustuk un ve seker icin kova tipi erzak kabi almam lazimdi bi de cocugun gecen seneki kisliklari geliyo ama iclik boxer corap falan lazimdi onlari aldik geldik komsudan yogurt mayasi istedim caya cagirdilar kapi onune oturcaz dediler eve ciktim yogurdumu mayaladim yemekliklerimi hallettim firina bi kek surdum namaz kildim indim asagiya yeni geldik sayilir makinadaki camasirlari cikardim ikinciyi attim yemekleri ocaga koydum cocugu doyuruyorum namaz kilip camasir sercem evi toparlicam falan ohoo cok isim var
Kolay gelsin canim
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
Bende büyük oğlumu okula bıraktım kucukle hastaneye gittik kan tahlili istedi dr oğlum dan zor tuttuk 2 hemşire 😂 ufacık bişey ama sabun gibi kayıyor elimizden. İşimiz bittiğinde büyüğü okuldan alma vakti gelmişti koştur koştur okula ancak geldik eve aşırı yorgunum yemek ne yapsam diye düşünüyorum kolayinda çorba salata Makarna yaparım herhalde
Sabahtan anneme geldim anneme ve kardeşime attım çocukları keyif yapıyorum 😅 gün batımı inı izliyorum 😍
Oh mis manzara çok guzel
Teşekkür ederim canım ☺️seninde ellerine sağlık çok güzel görünüyor 😍
1,477,532 soru
24,184,936 cevap
336,562 kullanıcı