0 oy
101 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (111 puan) tarafından

Kizlar zaten arada oğlumun burnu kanıyor yani ayda bir 3  4 haftada bir Bayadir kanamamisti kızımın da randevusu vardı hastaneye götürdük oglumuda götürmek zorunda kaldım kızımın sırasına vardı oğlumun burnu kanadi baya kan geldi  durdurdum acile goturdum kardeşim kızıma  baktı bende oğlumu acile götürdüm dedi  3   4 haftada bir gelse bişey ilmaz bu akşam yine kanadı burnu baya randevu yoktur bakiuorum bişey olur mu sizce neden kanıyor korkuyorum 😓😢

3 Cevaplar

0 oy
önce (397 puan) tarafından

Burnundaki kılcal damarlar çok sıcak olduğu zaman yada kuru kaldığı zaman çatlar kanar canım korkma gened dk goster

önce (111 puan) tarafından

Şimdi de kanamaya başladı yaaa

Eltimin oğlu bizdeydi aniden başladı çocuğun tişörtünü bastım hemen hep kan olmuştu ilk ozaman gördüm bende annesine dk öyle demişti 

Korktuk bizde dünden beri kanıyordu dedik Allah korusun beyin kanaması mi nedir kızımı sağlık ocaga götürdüm iğnesi vardı dedik sağlık ocaga gosterecez bakmasalar hastanede rica edecez kulak Burun Boğaz goturecez bakması için duktor baktı sağlık ocağındaki dedi kan toplamış yaradie sprey ve krem yazdı 

Teşekkürler evet doktor da dedi kuru kalmis yara olmuş gslterdik sağlık ocaga bu sabah 

Sprey yumuşatır burnunu Allah korusun evet biz anneler hemen en kötüsünü düşünüyoruz benim oğlumda geçen gün yatağında baktım baya kan var nöbet geçirmişti oldum koptu okuldan geldi dedi anne dişim düştü dedim senide dişini de 😅o okuldan gelene kadar kalbim durdu

🤣🤣he vallah annelik çok zor yaa bende öyle dün gece sıkıntı düşünmekten uyuyamıyorum kesin bişey var ondan kaniyoe dedim

-Reklam-
0 oy
önce (2,941 puan) tarafından

Abimin de böyle kanardı durduk yere. Kaç kere doktora gitti kılcal damarlardan dediler. Yakılması gerek ama çözüm olmayabilir dediler. Şuan 40 yaşına geldi sanırım epeydir kanamıyor. Ama evinde hava nemlendiricisi var nemsiz kalmaması gerekiyor. Yada burnunu filan karıştırıp yara yaptıysa o nedenle de durup durup kanar. Geçenlerde oğlumun da kanadı durup dururken sandım parmağına bir baktım kan var burnunu karıştırırken olmuş. 

Cok geçmiş olsunBu sabah yine götürdük hastaneye bu sefer sağlık ocaga götürdük baktı dedi yaradır sol burnu Krem ve sprey yazdi kullandım ona kızımın B12 eksikliği çok düşük ondan dolayı dün kızıma poliklinikte iğne yazmıştı 5 tane her bir tane vurun diye dün acilde vurduk bu sabah uyandık kızımı saglik ocağına götürdük iğnesini vurmak icin kanıyordu bu sabahra dedik gidiyoruz direk sağlık ocagada gosterecez baktı sağolsun dün acilde bakmadılar 

önce (2,941 puan) tarafından

İyi bari bakmışlar çok şükür yara olsun sadece dediğim gibi burnunu karıştırırken olmuştur. Geçmiş olsun 

Teşekkürler amin inşallah evet muhtemel ya burnuyla oynamış ondan olmuş yada doktorun dediği gibi kuru kalmis ondan evet baktılar dün acilde bakmadılar sağlık ocağı baktı 

0 oy
önce (7,295 puan) tarafından

Çatlak olabilir bizdede var sürekli yumuşak tutman lazım vezelin yada Fito krem kullan cnm 

Geçmiş olsun bizim buralar hep öyle vücudumuz kupkuru ayak çatlaklarım oluyor benim doktorun oğluma yazdığı melhemi bitirdikten sonra mı başlayayım vazelin  veya Fito krem

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
19 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 262 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,965 soru

24,176,588 cevap

336,134 kullanıcı

...