0 oy
548 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından

Kızlar siz bundan

imageyada buna benzer kullandınız alet var mı 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (30,945 puan) tarafından

Burdan 1-2 kişide vardı heralde bu markadan bilgim yok 

önce (1,691 puan) tarafından
+1

Görürlerse yazarlar artık 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,751 puan) tarafından

Aynısı var bende mart ayında aldim ama adam akıllı kullanamadim yaa 

Niye kullanmadın kız kullansana bende ona göre alirdim

İlk başta heves ederek kullandım sonra düzeni bozdum yaa

Acı var mı peki kullandığın zaman fayda gördün mü işe yarayan birşeyse ben düzenli kullanırım ya

Yok yaa sinek ısırığı gibi düşün zaten buz özelliği var açtın mı onu da hissetmezsin yani düzenli kullansaydim bir faydası olacaktı çünkü elimin üstündeki kılları bile çok incelltti ve tek tük kaldı ☺

Yaaa bir kaç yorum gördüm yanık izi bırakıyor leke oluşuyor falan diye 

Yok yaa ne yanığı anam yanik falan olmadı bende 

Yaa düzenli kullansaydin kesin alırdım heee

önce (262 puan) tarafından

Hülya abla satmyi düşünürsen bana sat hormon bozukluğum var cenemde bile saçım kadr oluykr 

+1 oy
önce (5,719 puan) tarafından

Bende var memnunum 

Valla 3 4 aydir belki daha fazladir kullaniyorum da bi sorun yasamadim sukur 

önce (3,079 puan) tarafından

Canım bende istiyorum yüzü ve kollarıma fayda eder mi sence ben yüzümden çok muzdaribim 

Asko ben biyiga kullaniyorum ama daha 3 5 kere yaptim faydasi var mi bilmiyorum ince tuy ya etmeyebilir 

önce (3,079 puan) tarafından

Evet o yüzden merak ettim bende istiyorum etki ederse söyler misin bacım 

Soylerim gülüm 

+1 oy
önce (7,291 puan) tarafından

Rowenta var ama buz başlıklı değil. Hamileyken emzirirken kullanamıyorsun. Bide sabrın zamanın olacak ki kullanabilesin

Hamilelik yok emzirme yok sabır zaman var 

önce (7,291 puan) tarafından

Kullanıcı yorumlarıni oku kafana yatarsa al

+1 oy
önce (1,726 puan) tarafından

Fiyatı nedir 

2750 TL trendyolda baktım 

önce (1,726 puan) tarafından

Ay çok ucuz bende mi alsam 

+1 oy
önce (2,624 puan) tarafından

Sinbonunkini aldım ben 1500 dü galiba fiyatı biz memnunyz eşimle azalmalar var 

Link var mı ?

önce (2,624 puan) tarafından

Linki yok ama trend yoldan almıştım galiba buz lazer diye geçiyor 

+1 oy
önce (3,592 puan) tarafından

Bende var cok memnunum etkısı super tek tuk cıkıyor onlar bıle elımle çeksem gelıyor ben bundan sonra karınca yagı yapıyorum onunla beraber fazla işime yaradı ama dıkkat etmen gereken hususlar var tuy uzun olmamalı yoksa zamanla lazer ekranı kararıyor tras makıne kullan ve mutlaka zamanı ayarla kendıne gore az uxayınca hemen yap makıne yapmana bıle gerek kalmaz 

Lekelenme yada yanık izi oluştu mu hiç acı hissediyor musun

Lekelenme kullanıcı hatası sonucu oluyor dıkkat ettıgın surece hıc bırsey olmaz acıda olmuyor ben 7 yapıp ozel bolgeye yapıyorum buz lazerı etkınlestırıp  lazer yaptıktan sonra gunese cıkma gunes kremi sur cık leke fln olmaz yanık izide deneme atısı yapıcaksın sana uygun olanı yaptın mı bırsey olmaz ve mutlaka tuylerı uzun bırakma o hem can acıtır hem ız bırakır 

Ztn lazer hakkında vıdeolar ızlersen hepsı dedıgım seylerı soyler benım eşim lazere yazıldı sımdı tek tuk var onları benım makıne ıle yapıyor benım tuyler az uz oldugu ıcın ben lazere gıtmedım

+1 oy

Post yukarı cikkkkkkkkkkk

önce (857 puan) tarafından

gereksiz yere zaman kaybi. surekli atis yapip omur biyu ha agda yapmisn ha jilet yapmisin ha sser ay bununla atis yapmissin ne farkederki. killari tuyleri bitirdigi yok. yapmassan killar aynen geri cikar . deogru duzgun bir merkezde 8 seans lazere gtsen omur boyu asla kil tuy sorurun olmaz.6 seanstan sonra zaten cikmiyor son iki seansida kalan en inceler almak icin atis yapiyorlar. omur boyu birdaha asla cikmaz kil tuy

Oralara çok gitmek istemiyorum hijyen kamera ve güvenilir bir yer bilmiyorum yaşadığım şehirde 

0 oy
önce (26,069 puan) tarafından

Aynısı var bende düzenli kullanırsan sonuç alıyorsun ben kollarımda sonuç aldım bir kaç kullanmaya ama çocukla zor oluyor diye düzenli kullanamıyorum yapışıyor hemen ışığını görünce 

Peki bıraktın yani eskisi gibi yapmadın ya eski haline döndü mü 

önce (26,069 puan) tarafından

Donmedi canım İnce belli belirsiz çıkıyor ama gebelikte var bende ondan belki de tam etki görmedim ben doğumdan sonra lazer paketi alıp ondan sonra çıkarsa evden kendim yaparım diyerek aldım bunu o zaman flaş indirimden 1500 e almıştım 2 binin üstündeydi 

0 oy
önce (1,179 puan) tarafından

Ben çok kısa süre kullanmıştım azalma oldu ama biraz yavaş atış atıyor yani sorun o 3 saniyede bir atış otomatik atıyor ayarliuosun o sorun sadece ,sonra hamile kaldım felan bıraktım işte ama azalma oldu aynı yerlerde çıkmadı tekrar k*l

0 oy
önce (879 puan) tarafından

Bunlar çok fazla işe yaramıyor ilk aşamada etki ediyor gibi gözüküyor ama tüyleri uyutuyor sadece lazer epilasyon merkezindeki makine etkisi vermiyor bu alet daha çok rötüş için uygun yani lazer epilasyon işlemi tamamen bittikten sonra tek tük çikan tüylere atış yapmak için uygun bende başka markanın var doğumdan sonra koltuk altı ve özel bölgemde azar azar çıktı sadece onlara rötüş yapıyorum iyi bi lazer epilasyon merkezinden daha kesin sonuç alırsınız

İyi bir yer olup olmadığını bilemiyorum güvenlik açıdan özellikle ben dört dörtlük sonuç versin tamamen yok olsun istemiyorum zaten 

0 oy

Post çıksın tekrar 

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Canım adı ne yazarmisin yada link

https://ty.gl/v4y3env8sv738

Alacak mısınız 

önce (40 puan) tarafından

Evet merak ettim arastiriyorum

0 oy
önce (272 puan) tarafından

Bende philipsin var eger düzenli kullanırsan işe yarıyor 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
6 cevap 71 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Anemo (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
15 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinemsi48 (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,116 soru

24,178,514 cevap

336,232 kullanıcı

...