0 oy
80 göst.
önce Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

8 aylık bebeğim grip burnu akıyor ve tıkalı gibi de iburamin zero kullanabilir mi

3 Cevaplar

+1 oy
önce (4,127 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Biz kullandık canim  birsey olmaz 

önce (476 puan) tarafından

Doktora götüreceğim sanırım çok ta huzursuz 

Doktor da onu veriyor biz korono olduk öksürük burun tıkanıklığı ateş hepsi vardi ondan verdi günde 3 defa burun damlasi verdi birde ateş okdugu için 3 saate bir ateş düşürücü dönüşümlü verdik burnumda temizledim deniz suyu kullandik

Ateşi yok ama cnm hem burnu tıkalı hem akıyor Bi de çok huzursuz temizliyorum burnunu deniz suyuyla ama işe yaramıyor 

Çocuk doktoruna mı götürmüştünüz acaba valla cnm zaten hep huzursuz bir bebekti hasta olunca daha çok huzursuz oldu vallahi çok yıprandım artık 

Bazen çok bunaldığım da oturup ağlıyorum sadece 

önce (2 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun antibiyotik başlar belki doktora görünün çok geçmiş olsun bebekler hiç hasta olmasa keşke 

Keşke hastalanmasalar hava değişiminden sanırım 

Özel.cocuk.doktorunq götürdük şükür 3 4 günüyle geldi geçti yemek.yiyorsa düzelir çok hastayla tabiki götürün  

Yemek yiyor çok şükür cnm doktora götürdük sadece burnunu temizleyin düzenli bir de calpol ver dedi doktor bu arada 8 aylık 8 kiloyu biraz geçmiş işte, 

Benimkinle seninki aynı zaten burunları çok doluyor bende sürekli temizlemistim deniz suyu satılıyor eczanede oda bize iyi geldi

-Reklam-
0 oy
önce (2,208 puan) tarafından

Kullanabilir ama boyuna ve kilosuna göre ölçek vermen gerekiyor 

1 çay kaşığı diyor ama 

0 oy
önce (6,954 puan) tarafından

Bir çay kaşığı verebilirsin şurubu daha önce açıp kullandınmı yeni mi açacaksın

Daha önce kullandık cnm 

önce (6,954 puan) tarafından

Açıkdıktan sonra üç ay kullan sonra ilaç bozulmuyor ama etkisi azalıyor çok işe yaramıyor

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 74 göst.
7 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 161 göst.
9 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,476,760 soru

24,173,787 cevap

336,007 kullanıcı

...