Geçip Giden Ömürdü Biz Zaman Sandık..
Yaşlanıyoruz kızlar siz kaç modelsiniz 🤣
Ben 95 🩷🌸 daha dün gibi çocukluğum aklımda sanki nasıl büyümek isterdim şimdi de o günlere dönmek.. 🍂
97 model gruba hayırlı olsun hayrımi görün 🤭😃
Hanemize Hayırlı Olsun 😃😃😃😃😃
Selam olsun 2000🥲😆
Aşkım en güzel yaşlar 🩷🌸
Seneler gectikce yaş almaktan korkuyorm artık yasayamadık gülemedik ne öbür dünyamız için birsey yaptık ne dünyada güldük yaslanmaktan korkuyorm günlerin cok hızlı gecmesinden zamanın su gibi akıp gitmesinden cok üzgünüm😑
Kız dur bismillah yolun başı ☺️
Cok yoruldum ben😅
2002 ben 23 yaş vay be hayat niye bana yaşım kadar sorumluluk vermedi hiçbir zaman çok soruyorum
Bebişin nasıl aşko
Biraz gaz sorunu var uyumuyor bu gece hiç uyumadı nerdeyse
Kolik Bebek deme çok zor kızımda ne çektim kolikten
Oğlum 9 10 aylıktı hala gaz sorunu vardı inşallah bu da öyle olmaz
İnşallah canım ❤️
29 yaşına girmiş olmanın gerçeğiyle yüz yüzeyin 3 rakamını hiç sevmem 30 a merdiven dayamisim
Alışmaya çalış bacı zaman daralmış 😃😃
Hiç hazır değilim 30 yaşına acayip korkutuyor beni 20 Lee iyidi ya doyamadim daha :)
20 den sonrasi ve evlendikten sonrasi ışık hızıyla geçiyor sanki 😃😃
94ten selamlar
Hep 94 luyum derdim çocukken 95 demek istemezdim şimdi daha küçük olsaydım keşke diyorum 😃😃
Benim kimlikte 95 ama gerçeği 94😅
85 liyim. Yaşlandım 25 kasımda 40 oluyorum. Dönüm noktası gibi.
Varım varım. Kızım minicik daha 3 yaşında.
Anam ne güzel 🌸🌸
Kaç çocuğun var cnm
1 tane kızım var . Başka çocuğum yok
Allah bağışlasın
Yaşım 36 ruhum 96 bedenim 1106 görüntüm 16 ortaya karışık işte benimki
Benide küçük sanıyorlar ama ruhum deli biraz 😃😃😃
Şuan bende öyleyim
98😊🌸her yaşımı ayrı seviyorum.
Her yaş ayrı güzel 🌸🩷
Bende 97 . Zaman çabuk geçiyor ya 😌
Su misali valla ☺️☺️🌸🌸
89 luyum ☺️
Kız senide küçük sanıyordum ☺️
Yok nerdee 🤩 40 a doğru gidiyorum
97 liyim 3 prenses annesiyim ❤
Çokta yorgunum 😭
Sen 3 çocukla yorgunsun ben tek 🥴🥴
Markete carsı pazara gidince lise ogrencileri yada kasiyer abla buyur dediğinde ....bizde gelip gidmişiz dediğim oluyor...
Ay koca koca kadılar sanki bendem kucuk gibş abla demeleri yok mu tilt oluyom
Ülkemizde çok ciddi bir hitap sorunu var siz beyefendi hanımefendi demek yerine 40 yaşındaki kadının benden büyük olduğunu bile bile abla demesine bende aşırı gıcık oluyorum geçen hastanede mesela nct gircez 3 kadın danışmadaki kadın belli 40 n üstünde bizde 28 30 yaşlarında abla demez mi kizlardan biri ne ablası teyze küçülde cebimize gir göz var nizam var dedi 😃😃 nasıl bir rahatlama geldi hadi bir kesim eğitimsiz vs diyorux da devlet memurusun sende hitap bilmiyorsan ne diyelim
Krsinlikle yaa bide yakın yaslarda olanlarda diyo kestıremıyosan yası hanım de belkı aynı yasız belkı sendem küçügüm kılolluyumm dıye aynınyas grubmdakılerde abla diyo ya benn kendımden kcuk arkadaalarıma bıle dıyom adımı söyleyn
33 olmuşum haberim yok çocuktan sonra 🥲
Geçen sene kuaförde sordular 30 dedim ya ben 🤣
Neyse ki doğum günümde öğrendim yaşımın 33 olduğunu 🤸🏻♀️🤣🤣
Hahah 🤣 30 dan sonrası öyle mi oluyor bu görümcemin 4 yıldır 43 yaşındayım demesi gibi 🤣🤣
35 bile çok koymadı da 40 olma fikri çok korkutuyor :) o zamana kadar hedeflerim gerçekleşir inşallah çok amin
Hayırlısını versin rabbim ☺️❤️
2002 den selam lar
Güzel çağlar ☺️❤️
91 daha dün anamla liseye yazlmaya gitmişim gibi ama yıllar geciyo
Ömür geçiyor ömürrrrr🍂🍂
33 oldum🤩🤩
Hiç göstermiyorsun bacı su 💕🩷🌸
♥️♥️♥️
96yım. Çok ozledım cocuklugumu malesef cocuk oldukda o gunlerın kıymetini bılmıyoruz buyumeye can atıyoruz buyuduktede ozluyoruz o gunlerı
Ah sorma bacim hemen büyüyelim istiyoruz şimdi de o günlere dönmek ☺️
Ben 82 liyim canım 🤭
Maşallah kız 🧿🌸
1,476,698 soru
24,172,890 cevap
335,941 kullanıcı