Kızlar bide yeni fark ettiğim bişey daha var koltuk altına derinin altında yuvarlak top gibi sert bişey var acıyor dokununca nedir acaba 🙁🙁🙁
Yanık gibi olmuş. Lazer epilasyon yada sıcak ağda mı yapıldı?
Evet çok kötü yanıyor her hangi bir işlem yapmadım koltuk altının alt kısmı göğsümün yan tarafında çıktı ilk defa oluyor şaşırdım ilk başta biyere vurdum sandım sonra kabarcıklar oluştu uçuk oluyor ya ona benzer
Kızlar cvp verin yaa
Bence zona bu
Teşekkür ederim canım evet ona benziyor sanki google de baktım aynı benm de öyle 🫤🙁
Kesinlikle doktora gostermelisin
Evet yarın doktora söylerm inşallah geçer çok kötü yanıyor yanık gibi
Sıcak ağda mı yaptın
Yok her hangi bir işlem yapmadım kendiliğinden oldu şaşırdım bende ,ilk defa böyle bişey oldu
Canim zona bu ya. Kemiklerine falan vurur agrisi. Ici cok fena sizlar. Bagisikligini dusuruyor bu maalesef. Hasta olursan hic sasirma bundan. Ama mutlaka doktora goster zaten randevun varmis. Bol bol dinlen
Evet yapay zeka da bunu söylede google de de baktım aynı bnm ki gibiydi geçer mi peki yada kötü etkisi var mı
Ya cok gecmis olsun. Bende seninki gibi 1 haftanin sonunda doktora gittim.2.haftasi bayagi hastalandim grip gibi oldum ama kemiklerim cok agridi. Umarim sende boyle bisey olmaz. Gecer tabiki 2 hafta falan suruyor ama. Kalici bir etkisi yok korkma. Strese mi girdin ya da cok mu yoruldun da cikti? Bi de hasta misin? Icten ice fena sizlar
Hwr hangi bir sağlık sorunum yok ev taşıdık tek başımaydm baya yoruldum çocuklarla haliyle sinir stres herşey oldu bide kilo da verdim baya ondan da olabilir mi
Evet canim ondan olmus iste. Yorgunluk stres en buyuk sebep. Neyse c vitamini al bari de hastalanma
Tamam canım teşekkür ederim
Rica ederlm. Allah kolaylik versin. Fazla da yorma bari kendini
Agda falan mı yaptın. Yanmış su toplamış gibi sanki ama bilemedim. Umarım kötü bişey değildir.
Ağda vs hiç bişey yok kendiliğinden oldu ilk defa başıma böyle bir şey geldi
Doktor net söyler ama bana zona gibi geldi. Bağışıklık düşer, ağrısı hissedilir, yorgunluk ve stres büyük bir sebeptir. Bağışıklığına dikkat et c vitamini mutlaka al ya da en azından hergün düzenli turunçgil tüket. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım bense aratım zona çıktı baktım aynı buna benzer sonuçlar çıktı inşallah geçer ya ,çok kötü yanıyor
Ayy ilk defa gördüm böyle birşeyi 1 haftamo böyle oldu çok hızlı serpiyor demekki .
İlk başta az bişey di sonra yavaş yavaş yayılmaya başladı geçmesini beklerken çoğalıyor sanki çok kötü yanıyor bide
Egzaman zona gibi duruyor cnm erteleme doktora git mutlaka elini sürme baska yere yayilmazsin
Yapay zeka da arattım zona dendi inşallah geçer ya çok kötü yanık gibi yanıyor, ilk defa başıma geliyor
Çok teşekkür ederim canım inşallah ciddi bişey değil ve geçer
Görümcem dedi çıkmıştı ilaçla geçti bence korkulacak bir şey değildir inşallah bekletme oynamadan oynarsan hani bu suyu falan patlarsa farklı yerde de çıkabilir diye düşünüyorum hafta içi hastaneye gidersin Çok geçmiş olsun canım
Sıcak ağda demişler ama ne alaka terma gibi duruyor doktora git
Yarın doktora gidecem bakalım ne dicek bide orası koltuk altım değil göğsümün yan tarafında olmuş
Geçmiş olsun bende hamileyken benim de öyle olmuştu su doluyordu yaniyordu patlatiyordum cogaliyordu sağlık ocağına gittim 2 tane mehlem yazdı dedi üst üste Sur geçecek yaptım iyileşti geçti
Sağol teşekkür ederim canım nasıl patlatın kız o acıyla ben dokunamıyorum bile
İnan bende zar zor iğneyle patlatiyordum dokunamiyorsun kıyafet giyemiyoesun yanıyor
Evet bide az önce tesadüfen koltuk altıma dokunurken derinin altında yuvarlak sert bişey var dokununca acıyor
Ağrı gibi acı var mı? Zona bu
Çok ağrıyor yanık gibi ağrısı var
Hastaneye gitmelisin
Bide tesadüfen bişey fark ettim koltuk altımda derinin altında sert yuvarlak bişey var dokununca ağrıyor 🙁
Su çiçeği olmasın bende ona benzettim
Oba benziyor yarın hastaneye gidecem
Zona bu geçmiş olsun hemen sağlık kuruluşuna başvurun krem ile tedaviye başlayacaksınız
Sakın dokunmayın patlatmayın patlatınca daha çok yayılıyor ve canınız daha çok acıyor her gün ılık duş alın bakteri oluşmasını engeller
Patlatamam ki zaten dokunamıyorum bile yanmasından dolayı dediğim şey farklı bu sefer derinin altında yuvarlak misket benzer bişey var sert dokununca acıyor
Deri altınıza işlemiş olması gerekiyor ilerleyen zona deri altına iner kayınpederim geçirmişti ordan hatırlıyorum
Sonra ne oldu peki geçti mi nasıl bir tedavi uyguladı
Krem ve haplarla ile 1 haftada azalmaya başladı 1 ay sonra tamamen yok oldu gibi yalnız temas kesinlikle yasaktı kıyafetleri bile ayrı yıkandı zonanın belli seviyeleri varmış o seviyeye göre temas yasaktı
1,476,663 soru
24,172,439 cevap
335,916 kullanıcı