0 oy
55 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (8 puan) tarafından

Selam hanımlar 2 bebegimi doğum yaptım  sprial acaba sakarya eğitim arastirma hastanesinde takılıyor mu bilgisi olan yazabilirmi

1 cevap

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Evet takılıyor kadın doğum randovu al bı muane eder kan testi alır şu gün gel der takar ben orda doğum yaptım bilmiyorum benim şansımamiydi dk eme hemşire hepsi çok iyiydi

önce (1,962 puan) tarafından

Görümcem orda dogum yaptı baya ilgililerdi hep öyleler mi acaba bende mi orda dogum yapsam diyorum

Valla ben o has ilk defa gittim yani dogama girdim öncesinde bı muane dk felan hiç bilmiyordum o halde bile çok iyilerdi ebeler olsun dk olsun iyilerdi İst özel hastanelerden bin kat iyi 

önce (8 puan) tarafından

Anladım  parayla mi peki bide adetten kac gun sonra oluyor 

Tam hatırlamıyorum ama 170 TL aldı benden bide adetin ikinci günü git takarlar ama öncesi bı muane olman lazım kan Aliyo gecelik yoksa şu gün gel takalım yada adet oldunmu şu gün gel diyo

Bende sakaryada yaşıyorum kontrollere falan gidiyorum arada ama doguma ozele mi gitsem diyordum, özele para vermeye gerek yok o zaman 

Valla bugün olsa gene oraya giderdim özelden bin kat temiz bin kat ilgililer

Teşekkür ederim peki siz normal dogum mu yapmıştınız

önce (8 puan) tarafından

Evet ilgililer normal doğum yaptım bende 2 ci dogumu hendekde yaptim orası da iyi

Evet normal doğum yaptım evi taşıdım buraya geldiğim gece sancım geldi 😱normalde İst dk gitsen helede devlet Hastanesi'nde eğer takipli hasta değilsen valla ko.pek muamelesi yapıyorlar bende giderken baya çekindim ama dk bana dikiş atarken bile dedim hocam hakkınızı helal edin valla korka korka geldim bakmazsiniz diye dedi öyle seymi olur 

Gerçekten Allah razı olsun anlayışlı  doktorlardan , ama sende acil şekilde gitmişsin niye geldin denir mi  :( planlı şey değil ki canım benim duygulandırdın beni, 

Benim ilk dogumum 4 yıl önceydi bebek dönmeyince mecburi sezeryan oldum, şimdi bana devlet yine sezeryan diyor, ama ada tıpta bir doktor var normal de yaparız diyor, gidersem bu yüzden özele gitmem gerekiyor, keşke devlette de normali deneseler ama yapmıyorlar direkt sezeryan diyorlar maalesef

Sezeryan şuan senin için daha mantıklı benimde 4 normal doğumum var ama bildiğim 6 yıl doldumu sezeryan olali normal deniyorlar 

10 yıl arası olan arkadaşımı da sezeryan yaptılar orda yaa hiç şans vermiyorlar canım

Seni riske atmiyorlar ozaman canım yoksa sezeryan eskisi gibi kolay değil bende 12.yilda yani doğum yaptım çok zordu istedim ama yapmadılar yani keyfi olmuyo artık sağlıkla al kucagina gerisi boş valla bı kokladinmi hepsi geçiyor🤗

İnşallah hepimiz saglıcakla alırız canım cok teşekkür ederim ❤️

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesli54 (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 82 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mevsim_999 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 385 göst.
8 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Keklik (1,153 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 344 göst.

Kategoriler

1,476,716 soru

24,173,272 cevap

335,966 kullanıcı

...