0 oy
591 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından

Kizlae merhaba. Biliyosunuz 33 yasindayim iki dogum yapfim ve sezeryan gobegim asla gtmiyor. 1 60 boyundayim 60 kilo oldum yine. Bundan bi sure once diyet yapip 54lere kadar indim ama geri aldim cunku cok yiyoruuum. Kisa girmeden tekrar 54 lere dusmek istiyrm. Aburcuburu kesicem gubde tek ogun beslenmeye calisicam.  Diyet yapan var mi ? Birbirimiizi motive edelim. Goren herkes balik etslisin kilolusuj diyor. Moralim bozuluyor

26 Cevaplar

+3 oy
önce (4,131 puan) tarafından

Millette derdim var diyor ya 😂😂😂  kiz git kilosu varmis bizim bi kuzen vardi kuru gotlu birseydi ayna geçip olamayan göbeği ile göbeğim var derdi seninki de o is

önce (16,009 puan) tarafından

Bursalıydın demi Bursa da çok kullanılıyor kuru ***😂

önce (4,131 puan) tarafından

Evet😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (5,651 puan) tarafından

Sen buna kilomu diyorsun canım 

Ayrıca balik etli ne kilolu ne zayıf olan kadınlar için söylenir 

Ben senin kilolu olduğunu düşünmüyorum 

+1 oy
önce (8,714 puan) tarafından

160 boya 60 kilo çok değil ki, abartacak kadar kilolu değilsin milleti takma kıskanıyolar bence seni :))) , sen 55 olsan yeterli. 5 kiloyu da verirsin bence çok zor değil. 

+1 oy
önce (797 puan) tarafından

Yani bence kiskaniyorlar 60  kilo olman gerekiyor senin  fazlam da yok balık etli değilsin boyuna göre normalsin söyleyen de cekememis bence 

0 oy
önce (30,910 puan) tarafından

Akupunktur yaptır faydası oluyo iştahı azaltmada birebir 

0 oy
önce (9,657 puan) tarafından

52 boya 72 kilo ben veremiyorm dietlede olmadı 

52 boy ne kız 1.52 mi demek istedin :)))) 

He lo

Sen nasıl 152 sın :))) şakamı ben sanki boydan resmini görmüstüm 160 gibiydin. 

Valla metreyle gecen bi ölctüm 1 52 cıktı galiba çektim bende 160 dımda noldu bilmiom🥲😅

0 oy
önce (5,901 puan) tarafından

164 cm ve 61 kiloyum. aynı gibiyiz neredeyse. ben kalça ve bacaktan kilo alıyorum. bu hafta yediklerimi azaltmaya başladım, hasta olduğum için iştahım da yoktu ama tam iyileşince yürüyüşe de başlayacağım 

önce (124 puan) tarafından

Ben kol ve gobekkten aliyorum ya kol daha kotu

önce (75 puan) tarafından

Ay aynı bnde 165. 64 kiloyum ve basende çok kötü oluyor

10 günde 1600 gram vermişim, bunun 900 gramı yağ😍

hastaydım, diyet ve spor yapmadım, sadece abur cubur yemedim, iştahım da azdı. inşallah bu hafta devam ettiririm, çünkü iyileştim iştahım yerine geldi korkuyorum 😂

Abur cubur ve akşa geç vakit yemeyi bıraksam verem bnde ama çikolata ile aşk yaşıyorum her zaman 

dün regl oldum, ve inanılmaz canım çikolata istiyor. eşim marketten alacaktı aldırmadım 🥲🥲

Bnde cuma olmuştum insalah yarın itibari ile başlamayı düşünüyorum bnde 

0 oy
önce (1,941 puan) tarafından

Tek ogunle kilo veremezsin 

0 oy
önce (2,921 puan) tarafından

Tek öğün olmaz bence az az ama sık sık ye ve akşam kesinlikle 6-7 den sonra birşey yeme. Ben bu şekilde hemen birkaç kilo vermiştim 

önce (124 puan) tarafından

Evet aksam hc yemicem. 

önce (2,921 puan) tarafından

Hiç yememek olmaz kan şekerin düşer vücut aç kalınca yediği herşeyi yağa dönüştürür

0 oy
önce (7,069 puan) tarafından

Ben  hava sıcak olunca yaz mevsiminde veremiyorum ya  karpuz çok tüketiyorum ayrıca ondan dolayı yemek yemiyorum pek . 

168 boyum kilom 78  . Bnde iri yapılym ne yapsam versemde kilo göze gelmyr. 

Geçen yıl ramazandan önce aralıklı oruç ve  Dukan birasiyla 9 kilo verdim  1 ay içinde bu arada  bacaklarım ve karnım o gitmişti sonra yine aldım;)

önce (697 puan) tarafından

Bende Dukan içeceğiyle ve aralıklı oruçla doğum kilolarımı vermiştim. Şuan 5 kilo fazlam var. Tekrar başlasam mı diye düşünüyorum ama hevesim yok :( keşke verdiğimiz gibi kalsan :/

önce (7,069 puan) tarafından

Emzirme falan varsa önerilmiyor galiba . Yoksa yap vala. Ben şuan o modda deilim ya  sorsan kayınlarım hepsi bekar evlencek yaşta düğünler olursa pes peşe olur bnde bu  Halle biraz zor bulurum belbise😂😂😂😂😂

Canımız sağolsun ne yapalım ki😂

0 oy
önce (1,052 puan) tarafından

Bende 33 yaşındayım 1.62 boy. 71 kiloydum şimdi 66-67 arası oldum. Ekmek yemiyorum hafif kahvaltı yapıyorum yeşilçay içiyorum. Çocuğu okula götürürken yürüyüş yapıyorum. Akşam yemeğini 5-6 arası yapıyorum bazen daha erken de yapıyorum. Gün içinde çok acıkırsam ceviz kuru kayısı kuru incir atıştırıyorum. Ama bu aralar acıkmıyorum yemedikçe iştahda azalıyo. Bana kilo verme iyisin diyolar ama ben eski zayıf hallerimi özledim. 

0 oy
önce (1,210 puan) tarafından

1.60 boya 60 kiloyla nasıl kilolu durabiliyorsun acaba canım mesela ben 1.70 boy 80 kiloyken bayağı iyi duruyorum asla kilolu durmuyorum yani acaba etle mi alakalı bir şey kemik ağırlığı falan

0 oy
önce (176 puan) tarafından

Canım kilolu değilsin ya bende 165 boyun da 60 kiloyum ben alabilsem 5 kilo daha alırım alamıyorum

0 oy
önce (6,955 puan) tarafından

Ay bende aynı durumdayım 155 boyla 57 kiloyum 7 kilo fazlam var iki aydır regl olamadım iştahım iyice açıldı kilo aldım eşim dert etme verirsin spor salonuna yüzmeye git verirsin diyor bakalım yazlıcam spora diyetisyene gidicem akupunktur da yaptırıcam 

0 oy
önce (12,180 puan) tarafından

1.60 boyundayım 48 kiloyum, zayıf olduğumu düşünuyorum ve kilo almak istiyorum bende.. 

bence sen fazla kilolu değilsin 2 3 kilo versen belki kendini daha iyi hissedersin. 

Bende bi 55 fln olmak istiyorum çünku önceki fotolarıma bakıyorum biraz kiloluyken daha güzelmişim :)

Kesinlikle 😂 oğluma hamile kalmadan önce 55 56 kilo arasıydım, yüzüm daha tombik ve daha güzelmiş :/ fotolara bakınca diyorum bi 4 5 kilo daha alsam keske diye.

Almak için fazla çaba göstermiyorum ama herşeyi de yerim asla kısmam. Ona rağmen alamıyorum. Bir ara 45i gördüm🙈 şimdi 47 48 arası

önce (1,700 puan) tarafından

Genetik olarak zayıfsın o zaman. Akşamları bol bol börek çörek ye 😀😀

Aynen canım annem de 52 yaşında 60 kilo🤭 aslında zayıflık iyi bişey pek bir şikayetim yok ama az bi yüzüm tontik olsa yeter bana 😆

önce (1,700 puan) tarafından

Estetik yaptır 😀

Hahahah amann yok o işler de hiç bana göre değil 😆😆

0 oy
önce (1,180 puan) tarafından

Bana kilon fazla gelmedi. Bence çok iyi kilon 

0 oy
önce (3,843 puan) tarafından

Tatlım iyisin ya. Bende 160 boyundayım. İlk doğumdan sonra 1 aya  62ye kadar inmişdim. Ama kollarım, basenim, birazda göbeğim vardı. Yine hamileyim. 80 oldum bile. Bu sefer doğumum 1aralık inşallah. Yaza kadar 60 olmayı hayal ediyorum. Öyle kendini kasma tatlım. 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Bende 1.61 biyunda 60 kiloyum ama hamileyim :) bu bebegimdsn once ki gebelihimde 60 kg ile hamile kalip 85 kg olmustum kizim 3 yasindayken 85 ile diyete basladim 4 ay diyet yaptim 48 e dustum deri kemik kaldim bildigin bence bizim boyumuza 55 60 arasi iyi bacim kimseyi dinleme seni rahatsiz etmiyorsa aynadaki goruntun sikinti yok ama diyet yaparken okadar adapte olmustum ki 48 e dustugumde fenalastim hastanelik oldum hayatimda 55 ten assaya duamemistim cunku ve asla yemek yemek istemiyordum sanki hala kiloluymusum gibi gekiyodu piskolojini etkilemicek sekilde cok kismadan diyetini uygula ve tek ogun kesinlikle yapma dogum yapinca dikkat edicem insallah bende hedefim 70 ten fazla olmamak 55 ile hamile kaldim bu arada butun kiloyu yagdan vermistim ve asiri kas kazanmistim diyetisyende olcum yaptirdim ama diyetisyenle diyet yapmamistom. Zayiflayinca merak edio olcum yaptirmak icin gitmistim :) spor yaparak sıkılasabilirsin kilon cok degil :)

0 oy
önce (23,441 puan) tarafından

Kilom çok yok bu 1. Sana kilolusun diyenlere aldırış etme. 

2. Olarak da günde tek öğün beslenmek sürdürülebilir bişey değil. Kilo verdikten sonra yine alacaksın. Vücudun al ver al ver çatlaklar olacak. Boşu boşuna da kendini görmüş kasmis olacaksın. Daha farklı bir beslenme düzeni yapman daha iyi olur 

0 oy
önce (16,009 puan) tarafından

Fazla değil demişler ama bence fazla 

Bende 1.60 boyum 54.7 idim 53 e düştüm illa fark ediyor 

60 kilolarındaylen gerçekten kalça basen yayılıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 390 göst.
26 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 339 göst.
0 oy
11 cevap 558 göst.
21 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Şahmeran❤ (643 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 748 göst.

Kategoriler

1,476,813 soru

24,174,419 cevap

336,034 kullanıcı

...