Herseyi elle yiyen kizim 😀
ì
Öyle daha lezzetli oluyo demekki 😁
Henuz kasik la beceremiyor bir yasinda daha ❤
Bizimki de 1 buçuk yaşında o da alıp da kendi yemez doğru dürüst her yere saçar 😬
Aman tek yesinde eliyle yesin. Ne yaptın memeyi kesecektin
Hep Boyle canim agzina azicik giriyor oynuyor her yemekte hepimiz batiyoz insallah kasik tutmayi bir õgrense
Uzatmalari oynuyoruz suan nereye kadar giderse ramazana insallah kesin kesecem
Ramazan dada zaten 1,5 yaşına varmış olur. Ben kendim yediriyorum ya hiç önüne koymadım yesin diye. Çok mu ısırdı boğazına mı kaçtı diye korkuyorum hemde temizliğe bu halde yetişemiyorum birde kirletse yemekle hiç yetişemem
Asla benim vermemi istemiyor hersey elle kendi deniyor bende yetisemiyom ki temizlige oldugu kadar 😭
Ay istediğine rağmen yese bari insan kirlettiğini de görmez yediği zaman doktora gidecektin birşey dedi mi doktor.
Pazartesi gideyim dedim esime birsey yapmazlar diyor kan tahlili falan asla yapmazlar dedi yakinda aşi zamani gelecek o zanan sorarim dìs cikariyor üsten bide
Uykusu berbat simdi 20 dakika uyudu uyandi uyuyan yiyen çocuklara çok õzeniyom
1 yaşında mı yapılıyor orada da aşı bizimki de perşembe günü oldu 3 tane yaptılar. Bana da burun akıntısı için bir damla verdi doktor alerji damlası gündüzü etkilemedi ama sanki gece uykusunu biraz iyileştirdi gibi. Üzerinde uyku yapar yazıyor.
Zaditen mi damla
Evet bir yas aşi var ama henuz randevu gelmedi
Benim kizim alerji oldu ben findik denemistim kakasindan baya kan geldi mecbur alerji damlasi verdim ilk defa o genelde aşiri uyku yapar diyer kizimdan biliyom iki Kere damla verdim o bile uyku yapmadi 😀
Evet zaditen damla sabah akşam 9 damla ver dedi kilo başı bir damla. Bir iki ay kadar önce acil doktoru yazdı ama çok sersem yaptı diye vermemiştim arkadaşımda burun akıntısına iyi geliyor diyince vermeye başladım.
Ay hadi yaaa maşallah senin kızda ne uyku karşıtı çıktı 😄
Çok faydali degil ama zorda kalmayinca Verme zararli diye duydum bi arastirayim sebebi neydi
Burun akıntısı bitsin vermicem zaten sabah 9 vermiyorum 4 5 filân
Burnu neden akiyor alerjikmi peki
Yok üşüttü sanırım mevsim geçişinden ama emin değilim alerji de olabilir. Oğlumda nazal alerji var onunda testi yapılamıyor ama alerji ilaçları iyi geldiği için kullanıyoruz.
Yeterki yesin modu açılmış
1,477,182 soru
24,179,344 cevap
336,258 kullanıcı