0 oy
203 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,124 puan) tarafından

Herseyi elle yiyen kizim 😀

imageì

3 Cevaplar

+1 oy
önce (30,975 puan) tarafından

Öyle daha lezzetli oluyo demekki 😁

önce (1,124 puan) tarafından
+1

Henuz kasik la beceremiyor bir yasinda daha ❤

önce (30,975 puan) tarafından

Bizimki de 1 buçuk yaşında o da alıp da kendi yemez doğru dürüst her yere saçar 😬

-Reklam-
0 oy
önce (2,951 puan) tarafından

Aman tek yesinde eliyle yesin. Ne yaptın memeyi kesecektin 

Hep Boyle canim agzina azicik giriyor oynuyor her yemekte hepimiz batiyoz insallah kasik tutmayi bir õgrense 

Uzatmalari oynuyoruz suan nereye kadar  giderse ramazana insallah kesin kesecem 

Ramazan dada zaten 1,5 yaşına varmış olur. Ben kendim yediriyorum ya hiç önüne koymadım yesin diye. Çok mu ısırdı boğazına mı kaçtı diye korkuyorum hemde temizliğe bu halde yetişemiyorum birde kirletse yemekle hiç yetişemem 

Asla benim vermemi istemiyor hersey elle kendi deniyor bende yetisemiyom ki temizlige oldugu kadar 😭

Ay istediğine rağmen yese bari insan kirlettiğini de görmez yediği zaman doktora gidecektin birşey dedi mi doktor. 

Pazartesi gideyim dedim esime birsey yapmazlar diyor kan tahlili falan asla yapmazlar dedi yakinda aşi zamani gelecek o zanan sorarim dìs cikariyor üsten bide 

Uykusu berbat simdi 20 dakika uyudu uyandi uyuyan yiyen çocuklara çok õzeniyom

1 yaşında mı yapılıyor orada da aşı bizimki de perşembe günü oldu 3 tane yaptılar. Bana da burun akıntısı için bir damla verdi doktor alerji damlası gündüzü etkilemedi ama sanki gece uykusunu biraz iyileştirdi gibi. Üzerinde uyku yapar yazıyor. 

Zaditen mi damla 

Evet bir yas aşi var ama henuz randevu gelmedi

Benim kizim alerji oldu ben findik denemistim kakasindan baya kan geldi mecbur alerji damlasi verdim ilk defa o genelde aşiri uyku yapar diyer kizimdan biliyom iki Kere damla verdim o bile uyku yapmadi 😀

Evet zaditen damla sabah akşam 9 damla ver dedi kilo başı bir damla. Bir iki ay kadar önce acil doktoru yazdı ama çok sersem yaptı diye vermemiştim arkadaşımda burun akıntısına iyi geliyor diyince vermeye başladım. 

Ay hadi yaaa maşallah senin kızda ne uyku karşıtı çıktı 😄

Çok faydali degil ama zorda kalmayinca Verme zararli diye duydum bi arastirayim sebebi neydi

Burun akıntısı bitsin vermicem zaten sabah 9 vermiyorum 4 5 filân

Burnu neden akiyor alerjikmi peki 

Yok üşüttü sanırım mevsim geçişinden ama emin değilim alerji de olabilir. Oğlumda nazal alerji var onunda testi yapılamıyor ama alerji ilaçları iyi geldiği için kullanıyoruz. 

0 oy
önce (6,528 puan) tarafından

Yeterki yesin modu açılmış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifm41 (2,923 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,182 soru

24,179,344 cevap

336,258 kullanıcı

...