Ben bugun acicam ya ev soguk isinamiyorum artik. Sizde durum nedir
Yok Ekim sonu gibi açılır herhalde merkezi sistem bizim
İstanbuldayım daha açmadım...
Dünden beri yağmur uagiyor rüzgar var hava aşırı soğuk kazak giyiyorum bebek olduğu için soba takıyorum arada
Bende açıcam gündüz sıcak gece buz gibi oluyor bebek var mecburen Edirne
Dun aksam actm uyıyakalmısım tum gun yandı
Peteğin biri düştü yerinden toprak ev kombiyi açsam sorun olurmu akşam burasıda soğuk 2 gündür aşırı esiyor hava evde Güneş almiyor
Petek nasil dustu anlamadim ama borulardan su sizmayacaksa sorun olmaz diye dusunuyorum deneyin. Bizim evimiz de disariya gore soguk oluyor
Ev toprak ev kayın valide min evi gecici süreliğine buradayız montalama tduzgun yapılmamış düştü birden , dün eşim halletti açtık valla gece çok soguktu
Yok daha açacak kadar soğuk değil
Gündüz sıcak akşam da battaniye yetiyor ama bir iki haftaya açarız bence
Ben acıyorum, 2 gündür yakıyorum 35 de, oturma odası ve yatak odası sadece, hastaydık üsümeyelim diye actık bina boş ev sogudu
İzmirde hala klima açıyoruz
İzmirde hala klima açıyoruz biz
Nerede yaşıyorsunuz ki ben manisada yaşıyorum ve burası hala sıcak gündüz 30 dereceleri buluyor geceleride eh denecek kadar serin kasıma kadar yolu var
Gecen yil da bu zamanlarda acmistim gunduz disarisi sicak olsa da bizim evin ici soguk oluyor
Ben açıyorum 2gündur. 33te fln yanıyor. Bizim burası gece 4° ye kadar düşüyor çok soğuk
Aynen cnm ben de 30larda acmaya basladim. kışın 55ten aşağı yakamiyoruz evimiz cok soguk oluyor
Kız biz daha balkonda uyuyoruz
Bursa'da bugün kollarım yandı bahçede sos yaparken ne peteği tsirtle duruyoruz hala bazı yerler o kadar soğudumuki şaşırdım
Gunduz disarisi sicak oluyor ama gece soguk ve gunduz ev cok gunes almiyorsa ev de soguk oluyor
Biz daha sıcak tan klima yı açıyoruz
Konya'dayim birden soğudu havalar yorganları çıkardım. Çocuk uzun kolluya geçti. Bizde ceketlerimizi çıkardık. Bir iki güne ısınıp tekrar soğuyacak havalar. Ekim gibi açariz gibi.
1,512,253 soru
24,666,839 cevap
367,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın