+4 oy
445 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,030 puan) tarafından

eşim motorun içinden geçmis bozmuş  motorun parcası çok zor bulunuyo eski model motorlardan zorla bir usta buldum 1000 TL  buldu zarar vermesiydi daha uyguna olacaktı 

29 Cevaplar

+4 oy
önce (11,622 puan) tarafından

Birşeyleri tamir etmeye pek  hevesli açar yaparım ederim der ama o eşya genelde çöp olur🤣🤣

önce (75 puan) tarafından

Ay bizde de depo da atılı kalıyor sonra atma yapcam diyor 🤣

önce (11,622 puan) tarafından

Benimkide der sakla yapacsm sonra ama ben dinlemem bilirim artık hayır gelmez o eşyadan 😂😂

önce (75 puan) tarafından

Bn durur durur sonra mecburen 🤣ama şuan yapilcak Matkap var 🤭belki iki aydır bekliyor 

-Reklam-
+4 oy
önce (1,090 puan) tarafından

Ne bozulursa tamir eder şükür arabayı da evde olanları da, bazen uzun sürüyor ama hallediyor elhamdülillah , araştırır video izler kendisi çözmeye çalışır 

+2 oy
önce (3,050 puan) tarafından

İstese anlar herşeyden 😅 tamir eder bir çok şeyi ama onu yapana kadar kaç ay geçer acaba 😅

önce (10,030 puan) tarafından

Aman yapmasın bişey bozdu koydu kenara motoru zaten motor eski model tamirci zor buldum yaptırmak için diyom az kenara para koydum  işte onuda haletme derdinde harelde 

Maalesef bazen daha büyük zararlar verebiliyorlar

İdare edecek artık motorunda pek sevmiyo salıyo geciyo motoru da ben motor almam kulanacaksa güzel kulancak bunu kulanmiyosa yapacak bişey yok 

Haklısın bacım bişi diyemiyorum 

+2 oy
önce (4,345 puan) tarafından

Hiçbir şeyden anlamaz. Elektrik mühendisi ama evde bir ampul takabilir o kadar 🥲 evlendiğimde şok geçirmiştim cunku babam her seyi yapardi tesisat Elektrik her şeyden anlardı ben de yardım ederdim çoğu seyi ben öğrettim eşime. Bir sey söyleyince ben mühendisim tekniker degilim diyor 😅 simdi beraber arabamizi falan tamir ediyoruz ama hala ben daha iyi beceriyorum. 

önce (58 puan) tarafından

Babasi her daim her şeyi yapan kızlar için gerçekten kocası yapmayan çok zor oluyor 

Benim babam birseyi bozuk görsün saniyesinde kalkar yapar onu hayatta bekletmez ve meraklida böyle şeylere ve kocamda anlamaz ama en azından elekteikci vs çağırirdi ama 4 senedir kocam yok kp bir şeyi yapana kadar aylarca bekletir ve bu durum babamdan dolayı beni çok zorlar çoğu şeyi ben yapıyorum benimde babamla yan yana çok yapardım 

Babam hep derdi benim veliahtim diye çünkü kardeşlerim arasında bir ben ilgiliydim 😃

önce (4,345 puan) tarafından

Ayyynen oyle babam anlamlara yakin eniştemin yapamadığını babam gidip yapiyor benim oyle bir sansim da yok yaşadığım yerde cok usta da yok olan da cok cok cok pahali mecbur kendim yapıyorum. Gecen bir arkadaşın evine gittik piriz hafif disari çıkmış diyor ki eşime söylüyorum 1 aydır yapamadi şunu çalışmıyor mu dedim yok calisiyor da fişi çekerken dışarı çıktı dedi güldüm kalktım ittim yerine oturdu 🤷🏻‍♀️ su an bana amazon kadini diyorlar 😅

+2 oy
önce (3,550 puan) tarafından

Eli hiç yakışmaz öyle işlere benim eşimin

+2 oy
önce (30,900 puan) tarafından

Bazı şeyleri yapar video falan izleyerek yapıyor çoğu şeyi kendisi 

+2 oy
önce (24,428 puan) tarafından

Araba değil ama ev tipi işlere beceriklidir eşyalarımın çoğunu demonte alıp kuruyor hatta bazen dalga geçerim bu durumla ama anlamadığı şeyi ustasına götürür 

+2 oy
önce (4,779 puan) tarafından

Hemen hemen her şeyden anlar. Dün arabanın polen filtresini değiştirdi mesela. Evdeki tamir tadilatı da o yapar. Benim babam hiç bir işten anlamaz mesela hep annem yapardı ama eşim tam tersi.

+2 oy
önce (25,557 puan) tarafından

Taharet musluğu akıtıyor kaç gündür yapmıyordu akan suda kenarına sarı sarı lekeler yapmış dün bağır çağır yaptırdım sonuç az da olsa hala akıtıyor yapıyor kendince de yapiyor sadece sorun tam çözülmüyor 😏😏

+2 oy
önce (23 puan) tarafından

Eşimin eşi olarak tamir işlerinden anlıyorum :D 

Ama karmaşık motorlardan anlamam evdeki tamir islerinden anlıyorum.

+2 oy
önce (7,069 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Evde bir şey yapana kadar üzerinden aylar geçmesi lazım ya da benim o şeyi daha çok bozmam lazım söyle ne söyle ne yapar o tek becerikli değildir yani içinden gelmiyor herhalde bilmiyorum 

Ama babam canım babam her şeyi yapar sıkılmadan bıkmadan ilk emekli olduğu zamanlarda elinde tornavida evin içine geziyordu sıkıyorsa gık diye konuşun bozulursa sonra bizden bilinir siz konuştunuz aklım karıştı diye 😂😂😂😂

Bizde de durumlar böyle

+1 oy
önce (5,842 puan) tarafından

Elinden her is gelir maşallah da allahim bide konuşacak agiz dil vermis adama da konuşmasi yavan 

+1 oy
önce (1,715 puan) tarafından

Benim eşimin kendisi tamirci o yüzden bir şeylerden anlar yani böyle çok detaylı şeyler olduğunda tabii ki de usta getiriyor ama ne bileyim bu tesisat işi olabilir su işi olabilir elektrik eşimin yapabileceği şeyler varsa yapar işte yapmıyorum demez yani bozan biri de değildi eğer yapamayacak gibi bir şey ise usta getirir mesela biz bu evime taşındığımızda bütün mobilyalarımı yatak odasındaki bütün her şeyi tek tek eşim yaptı dolapları işte yatak odasındaki ne bileyim aklına gelebilecek her şeyi yatağa yani başka zaman olsa başkası olsa usta getirir onları yaptırmak için eşim yaptı ama kendisi tamirci ya hani usta ya bizim en kötü şeyimiz ustanın evinde bir şey olmaz tahmin edilecek bir şey varsa onu birazcık sündürerek yapar 

Bazı erkeklerde de şu var ya ben yaparım ne var bunda deyip kendilerini bilmiyorumu yedirmezler o yüzden yaparlar bunu muhtemelen senin eşin de öyle Allah'tan daha büyük bir zarar vermemiş Bu kadarcıkla kurtulmuşsun 😄

+1 oy
önce (11,514 puan) tarafından

Hahahahah benim kocam da oyle eline bir meyve bıçağı bir tornavida alır kurcalar kurcalar yapamazda bir şeyi ya çöp olur ya sağlam olan yeri bozulur. 

+1 oy
önce (6,478 puan) tarafından

Buzdolabı, çamaşır makinesi, her türlü küçük ev aletleri hepsini yapar elektrikli süpürgenin motorunu tamir etmisliği var geçende kuzeninin fırını bozulmuş onu yaptı mesleği falan da değil bu arada sadece mantık yürüterek yapıyor 

İş yeri için sanayi tipi fırın yaptı içine rahat 5 kişi sığar ağır metalleri eritmek için 

Daha anlatayım mı???

+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Eşim arabanın sesinden tırın sesinden kamyon sesinden servis sesinden ne arıza oldugunu anlar  hatta yaparda 

Evde ki eşyaları da yapar kurar falan ama canı isterse canı.istemezse asla yapmaz 

+1 oy
önce (176 puan) tarafından

Her boktan anlar

+1 oy
önce (2,168 puan) tarafından

Başkasının eşyasını yapar .kendi esyamiz tamam hallederiz bakicam der genelde 1 yılı sürer bakması. Bıktım bu adamdan 😃😃

Benim aynı bak aradan tam 4 ay geçti şu TV pirizini yap  diye diye yapmadı en son bütün herşeyi aldım geldim zorla yaptı 

+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Kendisi herbokologdur her isten anlar ve yapamazsin diyince daha iyi yapar

+1 oy
önce (1,655 puan) tarafından

image

Bu soruya görüntüsüyle cevap vermek istiyorum. Davlumbazimin açma kapatma tuşu bozuldu diye bunu yaptı. Sırf yenisini almamak için. Bu sayılır mı?😂

Sayılir canım iş gördümü bali 

önce (1,655 puan) tarafından

Görüyor canım ordan açıp kapatıyorum 😅

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,379 göst.
0 oy
18 cevap 459 göst.
10 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 254 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 334 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,711 soru

24,173,201 cevap

335,961 kullanıcı

...