0 oy
849 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (57 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kizlar ben 27 yaşındayım 

Aralkta 8 olacak oğlum 

4.5 yasinda kızım

2 yaş  3 ay oğlum var 

Küçük olan da kreşe başladı geçen ay, gurbetteyim çalışmıyorum... Ev işi derken çocukları alma zamanı geliyor , ise girsem nasıl ne ederim bilmiyorum ya 

Çocuklar ve ev işi yetiyor bana 

Sizler kaç yaşındasınız , kaç çocuğunuz var özelikle.calisan anneler zorlanıyor musunuz 

44 Cevaplar

+1 oy
önce (26,253 puan) tarafından

29 yaşındayım çalışmıyorum 20 aylık bir kızım var 36 haftalıkta hamileyim efenim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ☺️☺️

önce (87 puan) tarafından
+1

Kaynanan da gelir şimdi yarışmaya 🤭😂

önce (26,253 puan) tarafından

Sana paslayabilirim kaynanam yoksa 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,962 puan) tarafından

34 yaşındayım, 2 çocuğum var bir erkek 6 yaşında ve bir kız 1 yaşında. Çalışmıyorum ama çalışmak istiyorum, ama evdeyken yetişemediğim işlere çalışırsam nasıl yetişirim diye düşünüyorum açıkçası. Belki çalışırsam mental olarak daha iyi olurum böyle sürekli evde olmak beni çok bunaltıyor hiç bir şey yapasım gelmiyor nasılsa evdeyım aman sonra yaparım diye diye erteliyorum. 

+1 oy
önce (1,671 puan) tarafından

32 yaşındayım 4 yaş 5 aylık 

Bir de 45 günlük kızlarim var.

Calisiyorum şuan doğum iznindeyim.

Evdeyken de zorlanıyorum çalışırken de zorlanıyorum. Her türlü zorlanıyorum 

+1 oy
önce (3,366 puan) tarafından

26 yaşındayım 9 yaşında kızım 26 aylık oğlum var ev hanımiyim   çalışmak istesemde  eşim izin vermezdi 

+1 oy
önce (10,219 puan) tarafından

30 yaşındayım 5 yaşında kızım var çalışmıyorum çalışmayıda düşünmüyorum 

+1 oy
önce (1,705 puan) tarafından

26 yaşındayım 2.5 buçuk yaşında kızım var akşama kadar beraberiz koronadan önce çalışıyordum artık istesem de çalışamam 

Kocamın parasını yemekle meşgulüm 

+1 oy
önce (87 puan) tarafından

26 yaşındayım. 7 aylık kızım var. Diş hekimliği bitirdim. 

Kızım biraz büyüyünce mesleğime başlayacağım. 

+1 oy
önce (3,158 puan) tarafından

33 yaşındayım

2,5 yaşında kızım var 

Çalışıyorum tabi ev hanımı olarak 🤸🏻‍♀️😄

+1 oy
önce (133 puan) tarafından

Çalışıyorum 4 yaşında Bi tane oğlum var suan için kayinvalidem bakıyor 3 çocukla çalışsan çok zorlanirsin ama esim ev işlerine falan yardım eder diyorsan git çalış bence bütün kadınlar çalışmalı zaten eşinin eline bakmamali

+1 oy
önce (1,475 puan) tarafından

33 yaşındayım 8 yaşında kızım 10 aylık oğlum var ayın 26 da 11 olacak

+1 oy
önce (4,527 puan) tarafından

30 yaşındayım çalışıyorum  3 yaşında bir oğlum var haftada 2-3 gün benimle işe geliyor diğer günler annem annem bakıyor bir ara kreşe yolladım olmadı istemedi o yüzden şimdilik böyle idare etmeye çalışıyoruz

+1 oy
önce (4,171 puan) tarafından

Yas 45 1 oğlum.var 8 aylik çok çalıştım.artik evdeyim 10 ay sonra emeklerim allahin izni ile  artık hayatımı ye iç tarzında oğlum ve eşimle birlikte gecirmeyi planliyorum😀

+1 oy
önce (3,160 puan) tarafından

32 yaşındayım, 1 tane kızım var o da 4 yaşında. İki senedir anaokuluna gidiyor. Ben köye gidis geliş yapıyorum ama sadece 3 gün gidiyorum bu sene o sebeple daha rahatım. Çocukla çalışmak zor gercekten. Özellikle hastalik durumlarında emanet edecek kimse de yoksa insan çok kötü oluyor.

+1 oy
önce (837 puan) tarafından

23 yaşındayım. 

18 aylık ve 7 günlük oğullarım var.  Çalışmıyorum çocuklar büyüyünce bakarız. 

+1 oy
önce (24,492 puan) tarafından

35 yaş dört yaşında bir oğlum var çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂

+1 oy
önce (6,537 puan) tarafından

İki kızım var biri 4 yaş biri 5 aylık 

Aslında çok çalışıyorum ama görülmüyor çiftliğimiz var büyükbaş küçükbaş baş kanatlı hayvan hepsi var yorulmamak imkansız 

0 oy
önce (1,015 puan) tarafından

Ben 23 yaşındayım çalışıyorum 1 tane kızım var 3 yaşında 

0 oy
önce (129 puan) tarafından

Çalışmıyorum bir yaşında kızım var 23 yaşinda yım bende gurbet eyim

0 oy
önce (4,914 puan) tarafından

30 olacam 30 eylülde  iki kızım var büyüğü 2 gün sonra 4 yaşına girecek küçüğü 15 aylık. Çalışmıyorum 2 3 sene sonra düşünüyorum ama. Küçük kızım de kreşe başlayınca 

0 oy
önce (73 puan) tarafından

26 yasındayım 4bucuk yasında ogluşum var 14 haftalık gebeyim. Evimin prensesiyim 😎😊

İlgili sorular

0 oy
115 cevap 2,770 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
+9 oy
60 cevap 1,239 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Memuranneee (4,887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,246 soru

24,180,781 cevap

336,318 kullanıcı

...