0 oy
982 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5,965 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

hadi bakalım yaptık bir şeyler, sonucu yarın atarım 😅 before arter usulü 😅

image

image

annem gibi kafama poşette geçirdim😅

yalnız ortalığı iyi batırdım bi de gece gece onları temizledim😅😅

ay nolur güzel olsun yoksa 3 ay ağlarım, eşimin de çenesinden kurtulamam. istemiyordu boyamamı, hatta sen boyarsan ben de bıyık bırakırım diye tehdit etti😂😂

14 Cevaplar

+2 oy
(5,965 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

oto geldiii turuncu duruyor yaa😂

(5,965 puan) tarafından

evet hala nemli biraz ve ışıktan belli olmuyor. herifim de bakmadı daha, beni dinlemedin sen diye trip atıyor 😂

(3,990 puan) tarafından

Bayağı tutmuş rengi. Kurutunca ve gündüz gözüyle daha da güzel görünür.

Kaşların da aynı tonlarda 🤗

(5,965 puan) tarafından

eşitlemeyi becermişim iki kaş da aynı şekilde 

(5,965 puan) tarafından

insan bi bakar yahu dedim, lambayı kapattı gıcık 😂güzel olmuş güzel diyor bi de

onun da işi düşer bana😂

(3,990 puan) tarafından

Amaan hepsi aynı 🙂 Sen yine yapmadan önce söylemişsin. Ben her saç boya ve kesiminde önce yapıyorum, sonra haber veriyorum😇

(5,965 puan) tarafından

ben geçen sene de dedim hayya direkt boya değil ombre falan yaptırayım beyazlar arada kaynar diye yok falan dedi vazgeçirdi

1 aydır söylüyorum boyayacam bu saçı artık diye, istemiyorum ama sen bilirsin diyordu bugün baktı iş ciddi gıcık ediyor beni😂

(5,713 puan) tarafından

Acik renk almissin ondan sacinda zaten beyaz vardi sen istedgin rengin en az 2 ton koyusunu alcaktin islak cektigin icin mi ben anlamadim acaba sacini kurutup yapili hsliyle atsan daha net anlariz ama sana hersey yakisir 

(5,965 puan) tarafından

valla buradakiler acele ettirdi, para teklif eden bile oldu foto atmam için😂😂 sabahı beklemediler, yarın gündüz gözüyle daha iyi anlaşılır. birkaç yıkamaya toparlar diye düşünüyorum ben de🤗

(14,721 puan) tarafından

Mor şampuan çözer işini 👍

Suyla karıştırıp on dk beklet yıka 

Eşit güzel tutmuş eline sağlık 

(5,965 puan) tarafından
+1

alayım ondan da o zaman 😂

teşekkürler hanımlar 🤗

hem destekleriniz hem de güzel yorumlarınız içim😘

(762 puan) tarafından

Güle güle kullan inşallah 🤲 güzel olmuş. Çok turuncu olursa mavi boyayla cila yaparsın onu da öğrenirsin artık 😁

önce (6,498 puan) tarafından

Tamam yarın oldu hadi fön çek ıslak hâli güzel kuru hali daha güzel durur 

önce (868 puan) tarafından

Yeni halini istiyoruz 😂

önce (5,713 puan) tarafından

Hadi hadi bi de kuru fonlu gorelim 😍

önce (5,965 puan) tarafından

Yeni postuma beklerim😂 ama fön çekmedim çünkü gündelik fönlü kullanmıyorum bi de kızımla yapmak zor😂

önce (139 puan) tarafından

Canım Tu unculuk önlemek için nohut kadar mor sampuan yada igora turuncu önleyici den koymalisin

evet onu canan da söyledi bi sonrakine ekleyeceğim 

Boyanin icine mi koyulacak sampuan 

igora yı boyanın içine ekliyormuşuz fındık kadar, mor şampuan yıkama esnasında sanırım 

Mor şampuan yıkama esnasında da olur ama ben boyanın içerisine de karıştırıyorum 

aaa bunu ilk defa duydum 

Evet saçta turunculuk istemiyorsan küllü kumral kullanmalısın kumral karamel kahve bunların hepsi kızıllık verir igora ben uzun zamandir kullanmıyorum direk elseve mor şampuan koyuyorum  

Küllü kullanınca da yeşile çalan bir renk oluyor ama 

aldığım boyanın küllüsünü aradım da bulamayınca düz 7.0ı aldım. 

ama bu igorayı sepete ekledim alacam 

Hiç yesillenme yasamadim saçlarımın ucu soğuk platin dipleri kuaför bebe kurmalı yapınca ben açık buldum bu defa kendim boyadım küllü kumral ve yoğun küllü koyu olması gerekiyordu bir parça biraz saç kremi birazda mor şampuan harika bir geçiş yakaladım özellikle bitkisel olanalr çok yeşillik veriyor ama bu doğru 

Bize denk geliyor böyle şeyler yengemin saçını boyadım özene bezene yıkadık bi fönledik yemyeşil oldu 

annemin saçını da bazen küllü kumrala boyardım da onda da hiç yeşillik olmazdı, olsa kesin hatırlardım 

Ama bahsettiğim kadın ayda 2 defa saç boyuyor artık o kadar üst üste boyadan herşeyi normal karşılıyoruz biz 

+1

Palette sea color bunların hiç yeşillendigini görmedim canım ama dediğim gibi bazı markalar yapıyor ha bir küçük daha püf nokta vereyim mor şampuanla yıkamada saçta ciddi bir grilesme yada tek noktada kalıp morlasma olursa karbonat ve şampuanla sürünce akıyor eski rengine 

hiç bilmediğim bilgiler bunlar😂 kaydedeyim lazım olacak

Ya ben kuaförde oturmayı hiç sevmiyorum o nedenle kendime baya bir deneyim yükledim 😄

ben nefret ediyorum kuaföre gitmekten. 

şu an saç kesme videoları izliyorum, sadece saçım kıvırcık diye cesaretim yok😅 yoksa onu da yapacam

Onuda yapıyorum 😄 aman oturup santim santim saçımı kim ölçecek çok relaksim ben

önce (3,990 puan) tarafından

Benimkini eşim kesiyor 😊 gerçi düz olduğu için rahat oluyor, kıvırcıkta daha özenli kesim ister. 

Benim saçım dalgalı arkası kısa önler uzun şeklinde kendim kesiyorum kuaförde uslu uslu beni bekleyecek bir çocuğum yok ortalığı alt üst eder o yüzden gitmiyorum 

Sevgi benim saclara da bi el atsan kiz hayrina perisan ettim 😂

Ne yaptın ki sekerim

Kiz sorma valla benim ergenligimden beri sari sac hayalimdi cok ozenirdim ama etraftakiler esmersin sana sari gitmez dediler 15 yasimda kucuk kadin gibi kizila boyardim hep oyle gitti tamam yakisiyodu da hem yasima uygun degil hem bakimi cok zor hemde artik biktim diye bi kac sefer sea colorun kahvesine boyadim o da siyah gibi giriyodu o da iyiydi de benim icimde sari kaldi bi kere cesaret ettim gecen sene az onlere acici attim agiss arkalardan da ince inde attim ama uclarda kahve oldugu icin uclar turunncu oldu onler bi istadigim gibi sari girdi bende uclardan keserim diplerden kendi rengi ciktikca daha iyi olur dedim ama dedigim gibi olmadi malesef bi kere annem getir ben yapiyim dedi butun sacima yedirdi aciciyi oda yetmedi biraz kahve biraz turuncu biraz sari alali inek gibi oldum ertesi gun palette kahve aldim onunla boyadim ama cok iyi kapatmadi o da bu sefer de ben deli cesareti 2 kutu agiss acici aldim ful girdim artik o da mi yetmedi az mi durdu sacimda bilmiyorum tupturuncu oldu arkalarda kahvelik kaldi hic icime sinmedi bi seferde hic adini bilmedigim bi markadan kahve aldim surdum o da kapatmadi ama bal kopugu oldu goren heerkes bayiliyo da ben bu rengi dibi gelince bi daha yapamam eee artik saci da acamam napcam kendi sacimda da beyaz cok boyamasam olmaz hadi banada care ol olabiliyosan 😂😂😂

Senin durumun bana donmus ben geçen yıl açtırdım aslında ama sevmedim ve hemen geri koyu boyadım sen hayatı kahve yapmakla başlamışsın kahve acayip kızıllık verir saçını biraz dinlendir sonrada koruyucu uygulayan bir yerde açtır bir kere yada o maskeden bulup eve al 5 bin ekstra uygulama ücreti ekledi kuaför ama saçım çok inceve daha actirmis olmama rağmen hiç yanmadi senin isibbilen birinden yardım alman lazım önce saçını kusturmasi lazım benim saçım da çok kizilasmisti şuan soğuk platin uçları dipleirni ben küllü kumral yaptım tam istediğim buydu kuaför daha açık yapmıştı saçını kusturup actirmazsan olmaz bu arada bende esmerim ve bu şekilde çok beğendim kendim bile beğendim 

AAy hic sevmem kuafor falan en son dugunumde gitmistim 4 sene once yok valla askim kalsin boyle 1 sene bekleyim uclardan keserim omzuma gelir seneye o zamana da bi care dusunuruz valla bin pismanim gencligimde de sari yapmafigima bana cok yakisiyomjs hulya ablayla seker kiz emine varya onlar gordu cok begendiler peki o zaman sey sorsyim sana o kullu sarilar varya onlardan alsam acici kullanmadan direk sacs sursem tutar mi hani acici kullanmadan acik renkler girmiyo diyolar ya 

Tutmaz bebeğim öyle açıcı özelliği olmaması için 30 vol falan Alman lazım onunda direk sarı üstünde tutar kahve saça sökmez onlar 

önce (762 puan) tarafından

Kıvırcık saçlılar düz fön çekip kuru kesim yapabilirsiniz evde :) benim saçım da dalgalı bu şekilde kendim kesiyorum iyi oluyor 

kız benim derdim o değil. benim saçı çoğu kuaför de kesemiyor, kçya kıvırcık belli olmaz deyip önemsemiyorlar veya benim kullanmayacağım şekilde kesiyorlar. 1-2 video izledim bazı kesim teknikleri çok basit. butterfly şahane duruyor ama bana gider mi hiç bilmiyorum 

önce (762 puan) tarafından

O yüzden kuaförde kestirdikten sonra düz fön çektirmek lazım kesimi görmek için :) kuru kesim yapan kuaförler de var bu arada. Butterfly daha uzun saçlarda oluyor ama seçin saçın orta boy. Casper kesimle biraz hacim verebilirsin, kıvırcık saçta asimetrik (ön uzun arkaya doğru kısalan) güzel oluyor bence. Ama Butterfly istiyorsan modern katlı kesim de ona benziyor. Bu arada diğer gönderiye baktım cildin de çok güzel maşallah 🤌

Konu konuyu açmışken tamamen boyasız saça açıcıyı nasıl uygulamak gerekir bunu da biliyor musunuz acaba 🤗

Honki ben o dedigin yontemle kediyorum kendim hep cok guzel oluyo sacini dumduz fonle ama bi o yontemde bi arkadan baglayip kesiyolar bi onden ya sen saci 3e bol enseden kulak ustune kadar olan kismi bagla istedigin yerden kes onleri ayir tepe kismi tekrar kes kakul kismini bi daha kes cok guzel olur o zaman 

YouTube da çok güzel videolar bende oralardan bakıyorum 😄 doğal saçı acmak çok kolay olur 

-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından

Ooo yarına geç olur biz şimdi görmek istiyoruz

(5,965 puan) tarafından

yıkan kurut ooo 😅 bi de gündüz ışığında daha iyi belli olur

(5,965 puan) tarafından

attım foto

0 oy
(402 puan) tarafından

Hadi inşallah güzel olurda enişte bı vavvvvv der☺️

(5,965 puan) tarafından

inşallah 😂 adam karşı ya boyamama😅

0 oy
(3,990 puan) tarafından

Kız kötü olsa ne 3 ay ağlayacan, 3 gün sonra gider kendi rengine boyarsın oldu bitti 😅 Bu erkeklerin güzel olacağız diye ödleri kopuyor. 

(5,965 puan) tarafından

o değil de kaşıma da sürmüştüm ikisi eşit olmamış, boya tüpünü dibini sıyırıp az daha sürdüm inşallah eşit olur bu sefer 😅

(3,990 puan) tarafından

İlk defa mı boyuyorsun🤔😅

(5,965 puan) tarafından

evet 😅

(3,990 puan) tarafından

O zaman her yanlış mübahtır diyelim😊 Tecrübe olarak geri döner sana. 

(5,965 puan) tarafından

attım foto

0 oy
(500 puan) tarafından

Seni ilk defa goren ben🪻insallah istedigin renk tutar 

(5,965 puan) tarafından

sağol canım, bi geçen foto attım başka da atmadım hiç sanırım 

(3,990 puan) tarafından

Ben de ilk defa gördüm 🤗

(500 puan) tarafından

Evet ilk defa gordum bende

0 oy
(3,151 puan) tarafından

Kesinlikle çok yakışacak sonucu tahmin edebiliyorum 🤸🏻‍♀️😄

(3,151 puan) tarafından

Boyamışsındır merak etme ama yarın geç after için o yüzden yıkanır yıkanmaz resim bekliyoruzzzz 🤪🤣

(5,965 puan) tarafından

ıslakken belli olmaz ki😂

(3,151 puan) tarafından

Olur olur hadi uyuyamıyorum 🤣🤣🤣

(5,965 puan) tarafından

geldi foto😅

(3,151 puan) tarafından

Bir iki boyamaya oturur rengi mor şampuan kullanınca turuncu yansımalar gider güle güle kullan 🌻🤗

0 oy
(1,650 puan) tarafından

tek kutudan o kadar boya mi cikti :p 

(5,965 puan) tarafından

yok 2 kutu😂 belki yetmez diye cesaret edemedim tek kutuya

dhaa önce hiç boyamadığım için dipten uca her yeri boyadım

önce (1,650 puan) tarafından

guzel olmus ama

0 oy
(6,498 puan) tarafından

Kaçta paylaşacağını da söylede kaçırmayalım sonucu merak ettim 

(5,965 puan) tarafından

dhdjakaka 😂😂 acun gibş heyecan katayım işin içine 😂😂

(6,498 puan) tarafından

Aa çok fena bak 💶 para teklif ediyorum saat ver 

Dikkatini çekerim hemde Euro yani😆

(5,965 puan) tarafından

ben bunu bir düşüneyim 😂😂

0 oy
(1,148 puan) tarafından

iki tane boya almıştım birini boyadım geçtim sabah bi baktım beyazlar kapanmamış. Diğer boyayı yaparken böyle poşet geçirdim o kadar güzel oldu ki. Ne varsa eskilerde var bi şey biliyolarmış 😂

(5,965 puan) tarafından

kaç yaşında başladım hatırlamıyorum, kendimi bildim bileli annemin saçını boyarım😅 onda ne gördüysem hepsini uyguladım bakalım 😅

(1,148 puan) tarafından

Güzel olmuş kuruyunca gündüz hatta bi iki yıkamada daha güzel olur 

0 oy
(9,666 puan) tarafından

Kızılımsı cingrn rengi uaulü bir renk girmez inşallah 😅

(5,965 puan) tarafından

inşallah 😂

(9,666 puan) tarafından

Yarın yaz cevabımın altına merak ettim kacormayım kız

0 oy
(8,105 puan) tarafından

Hayır yarın olmaz bir saat daha ayaktayız biz.

foto bekliyorum 😃

(5,965 puan) tarafından

gündüz daha belli olur ya😅 bi de bana kurutturma saçı hiç sevmem fön makinesini😂 kendi kendine kurur benim saç😅😅

önce (8,105 puan) tarafından

Unutmuş Uyumuşum 😃

0 oy
(11,532 puan) tarafından

Hani kız sonuç 🤣 kaydır kaydır sonuç aradım meğer yarinmiş 🤭

(5,965 puan) tarafından

😂 heyecan kattım

0 oy
(3,075 puan) tarafından

Bu ara bende hevesleniyırum 1 yıl oldu boyamayalı hamileydim derken böyle oldu normalde sık sık boyarım ☺️umarım beğenirsin canım insan kendini iyi hissetmek istiyor ☺️

(5,965 puan) tarafından

çook uzun zamandır aklımda ama cesaretim yoktu beni gaza getiren de yoktu. annem saç boyar ama bşze sürekli aman kızım boyamayın ben hata yaptım der, kaynanam boyamaz beyazları benden az😅 kocam karşı deli oluyordum en sonunda bir arkadaşım sağolsun kankim yüzüme çat çat yeter artık boya şu saçı deyince gaza geldim 😂

(3,075 puan) tarafından

Benimde çok arkadaşım var hiç boyamaz bende onlara kızıyordum ya boya ne olacak sanki kökü sende beğenmez kendi rengine boya bir daha yapma diye ama ben abarttım bi ara onlarda bana kızıyordu yeter diye açıkken hemen hemen her rengi yaptırdım ya aralara attırdım ya komple, düşün turuncu bile yaptım hepsini 😅 içimde kalmadı diyorum şimdi kapalıyım o kadar boyamıyırım birde yaşın vermiş olduğu bir durulma var tabi ama en favorim bronz kahve ve siyah renk ☺️

0 oy
(1,255 puan) tarafından

Bence gayet yakışmış iyi günlerde kullan.

Fon cek kendini gösterir 

(5,965 puan) tarafından

sağol canım, düz pek kullanmıyorum da bakalım 😅

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 693 göst.
0 oy
9 cevap 573 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 458 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ece0935 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 643 göst.
15 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde honki ponki toninok (5,965 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,034 soru

24,177,493 cevap

336,178 kullanıcı

...