simdi cocuk gereksiz bir sorumluluk. tamam mesela bir tane olsun insan zat zor katlanir . misal
suan iki ara bir dere daha gunluk dusumu alamadan oturdum cocuga corba yedirmeye. sidmi ikincim olmasaydi kizim olulda zaten ben rahat rahat kendi yagimda kavrulurdum bi cocuga yemek yedirmek icin oturmak ugrasmak bile gereksiz gelio bana:) misal biyere gdicem randevu alamiyorum annemin musait oldugu zamana denk getirmeliyim ki ufagi anneme birakip gideyim. ufak
olmasa kiz aksam 5 e kadar okulda zaten kafama
gore basar gderdim. cocuk yuk cocuk ayak bagi. bir taneye katlaniyosun tamam
iki ve daha fazlasi gereksiz bedava mesai yapmis ozel sektor calisani gibi yani:)) fazladan yük.
mesela seyin bir videosu var sarp levendoglunun. adam dioki ben sorf yapmayi cok seviyorum. cocugum olsa mesela ruzgar ciktiginda tam sorf havasi sorf yapmaya gitmek gerek ama o an cocuk hastaysa naparsin sörf yapmaya gidemessin cocugu hastaneye goturursun:) ben sorf yapmayi tercih ediyorum diyor.
hayatimda duydugun en mantikli sey. cocuk icin neden oteleyesinki hayati.:) bir cocuk icin tamam olmali. ama sonrakiler fazlalik. evden cikarken yanina iki canta almak gibi bisey biri gereksiz digeri normal kol cantasini almak takmak gibi