0 oy
510 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar Öncelikle hayırlı geceler  fake vs değilim burayı yakından takip eden biriyim ilk defa hesab açmak zorunda kaldım 

Lütfen hakkınızı helal edin soracağım soru için 

Yemin ederim o kadar pişmanım ki evlendiğim için beni yedi bitirdi lanet olası adam genç yaşta yemin ederim yaşlandım 😔

Bir insan Bir şeyi haram olduğu halde neden ister anlamıyorum Müslüman mı değilsin söyle de onu bari bileyim be adam 

Utanarak çekinerek yazıyorum kocam denilecek adam benden sürekli ters ilişki teklifinde bulunuyor Allahım affetsin bir kere yaptım sırf kavga dövüş çıkarmasın diye 4 gün ağrısını çektim 

Ben bu pislikten nasıl kurtulacam lütfen bana akıl verin rica ediyorum hakkınızı tekrardan helal edin böyle bir konu ile gelmek gerçekten istemezdim😔

8 Cevaplar

0 oy
önce (10 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hayırlı geceler canım Allah ıslah etsin böyle insanları hak yolu dururken neden haramı seçersin bence zorbalık varsa ailen ile konuşup boşanma kararı almalısın böyle hasta insanlarla hayat geçmez Allah yardımcın olsun 

önce (2 puan) tarafından

Allah razı olsun canım en son çare onu düşünüyorum böyle bir konuyu nasıl aileme açarım utanırim cekinirim 

Eşin öyle birşey yaparken utanmıyor da sen neden utanacaksin canım lütfen bu konuda özgüvenin olsun ailen ile konuşmalısın

önce (2 puan) tarafından

Babama söylesem bunu paralar yemin ederim kaç kere pislik filmler izlerken yakaladım bana da teklif de bulundu beraber izleyelim diye kafayı yemişsin sen şeytanın esiri olmuşsun dedim ne olacak sanki diyip birde gülüyor şaka gibi yemin ederim 😔

Oha yuh azmış resmen bu adam başkalarının birşeylere bakmaya nasıl sana teklif de bulunur utanmaz adam hiç mi kiskanmiyo seni başkalarınin birşeylerine baktirmaya 

önce (2 puan) tarafından

Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten kelimeler yetersiz geliyor 

önce (6,119 puan) tarafından

Hemen azmış tü kaka demeyin. Adam hasta. Psikoseksüel hastalıkları var. Bunun birden fazla sebebi var ama temelde ailesi. Adam duyguları ve etik bilinciyle davranmıyor. Adeta bir hayvan gibi güldüleriyle yaşıyor o işi. Bu da hasta olduğunu gösterir. Tedavi edilmeli. Bu adamın sonu iyi değil tedavi olmazsa. 

-Reklam-
+1 oy
önce (767 puan) tarafından

Sen bu konuda bütün suçu eşine atmışsın ama ben seni suçlu buldum belki buradaki çocuğu kadın aynı teklifle karşılaştı ama kabul etmedi ne olursa olsun kabul etmemek şart sen hatayı başta kabul etmişsin zorla da değil gönül rızasıyla yapmışsın kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz 

Allah'ın en yapma dediği şeyi yapmışsıniz birinin nefsi kötü olabilir ama evlilik bu yüzden var biri kötüyse diğeri kötülükten alikoymali 

Canım ama kadın diyor ki kavga dövüş çıkarmasın diye bir kereliğine tekrar yapmamak şartı ile söz aldım eşimden diyor  artık nasıl bir hastaysa kadın 1 kere ağrıyı günahı göze almış yapmış artık eşi nasıl bir hastaysa

0 oy
önce (1,317 puan) tarafından

Boşanma sebebi hem sağlık açısından hem dini açıdan asla kabul edilecek bir şey değil. 

Ne derse desin kabul etme gerekırse boşanmayı teklıf et ama kabul etme kesinlikle 

önce (2 puan) tarafından

Evet canım ben de öyle düşünüyorum yemin ederim 4 gün ağrısını çektim hayatım da böyle bir ağrı ben yaşamadım rabbim inşallah fazlasıyla ona yaşatır inşallah 😔

0 oy
önce (4,725 puan) tarafından

Sen bir kere kabul ettiysen o hep ister tabiki. Hiç yapmayacaktın normal yoldan olanı bile bu isteğinden vazgeçene kadar yapmayacaktın. Söyle kaynana oğlun bana bunu bunu yapıyor istiyor eğer bir daha tekrarlarsa boşanacağım de. Baktın hâlâ istiyor ailenin yanına git olanları anlat ve boşan. 

önce (2 puan) tarafından

Kabul etmeden önce defalarca teklif etti ama ben kabul etmemiştim daha sonra söz verdi birkerelik dedi kabul ettim ama sonu gelmiyor canım defalarca pislik filmler izlerken yakaladım bana da beraber izleyelim diye teklif etti ama ben kabul etmedim anneme söylesem kaynanam ile konuşsa bu durumları daha uygu olmaz mı 

Her şey bir kereden başlar zaten. 

önce (2 puan) tarafından

Bilemedim maalesef onun sözüne inandım güvendim yapmaz olsaydım yemin ederim 4 gün ağrısını çektim hayatım da böyle bir acı yaşamadım 😔

Çocuğun var mı?

0 oy
önce (5,234 puan) tarafından

Bundan dolayı boşanma açsan ilk celsede boşuyor hakim . Var böyle boşanan duydum yani . 

önce (7,027 puan) tarafından

Bende bunu diyecektim boşanma aşamasında sadece hakimin karşısında ayakkabını ters çevirmen yeterli konuşmasında olur diye . Hâkimin affı yokmuş buna 

0 oy

Canım eşinin durumu psikolojik. Korkarım geçmişinde ya böyle şeylere şahit oldu ya da maruz kaldı... Temelde, derinde bir psikoseksüel bazı sorunları var. Tedavi olmadığı sürece ne bunu istemekten ne de bu tarz şeyleri izlemekten vazgeçmeyecek...

Eğer başka sorun yoksa tedaviye ikna et. Yok zaten adam hayırsız diyorsan bu hayat böyle geçmez. Ayrıl. 

+1

Sapıklık da dümdüz sapıklık değil işte, altta yatan çok hayati sebepler var. 

Arkadaşım eşinden çoklu ilişki isteği yüzünden boşandı. Dışarıdan baksan düzgün bir adam hatta öğretmen lisede üstelik. Ama cinsel beklentileri uçuk. Altından çok trajik bir hikaye çıktı. İstismar, hayvan tecavüzüne şahitlik, anne babanın ilişkisine şahitlik... Herkes dümdüz sapık doğmuyor. Maruz kalarak sapık oldu bu çocuk. Derin olduğunu düşünüyorum ben.

Ben tam tersini düşünüyorum . Zihniyeti sapık olduğu için bunları bahane ediyorlar bence. Yaşadıkları şeyler zor olabilir ama bu isteklerinin ve yaptıklarının sebebi olamaz bana göre. 

Tedavi edilmezse dediğin gibiler. Ama farkındalığı geliştirip tedavi olursa mağdur oluyor. Post sahibinin eşinin başka eksiği yoksa tedavi olursa düzelir gibi. Ama hanımefendi boşansa bile bu adamın tedavi olması lazım. Toplum için de risk.

Boşanan arkadaşım eşini okula ihbar etti. Eşimin sapık olduğunu düşünüyorum tedavi edilmeli liseli gençlere örnek olamaz dedi. Okuldan atıldı. Siciline işleyecek diye korktu tedavi oluyormuş öyle duyduk.

Şimdi post açsam buradaki üyelerin en az %90 ı hayatları boyunca en az bir kez cinsel istismara yada tacize uğramıştır ben de dahil. Ama bunu hangimiz karşımızda ki insana uygulamaya çalıştık. Kadınlarda genel olarak bir yüzde vermem gerekiyorsa %5 olsun sapıklık oranı. Erkekler karşısında kendinden zayıf birini gördüğünde cinsel,fiziksel yada sözlü şiddet şeklinde üstünlük kurmaya çaılışıyor. Hepsinde var bu. Yaratılışları mı böyle yoksa yetiştirilme tarzından mı kaynaklanıyor artık bilemiyorum. Ama dediğim gibi bu sapkın zihniyetin altında tedavi filan hikaye geliyor bana. Zayıf karakterliler bunu kendine kılıf yapıp,bunun altına sığınıp istediğimi yaparım kafasında dolanıyor ortalıkta.

Ayy o da çok kötü bir duygu bacım ya eşim bana öyle bir teklif de bulunsa Dünyam kararım ama yapanlar var sayısı azımsanmayacak kadar maalesef 

0 oy
önce (4,876 puan) tarafından

Boşanmak dışında asla başka çare göremiyorum. Hayir dediğin halde israr ediyorsa, seni düşünmüyor demek. Hoş böyle bir şey isteyen biri zaten karısını değil ancak kendi zevkini düşünüyordur. Midem bulandı. Boşan gitsin bu pisliği. Düzeleceğini sanmıyorum.

Geçmiş de Eşim bana da teklif etti şaka yollu yarın mahkemeye gider boşanma davasıni açarsam görmek istediğini görürsün dedim 😂😂 tövbe daha lafını bile etmedi 

0 oy
önce (7,181 puan) tarafından

Maalesef sen hata yapmıssın kabul ederek

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
+2 oy
6 cevap 288 göst.

Kategoriler

1,475,902 soru