İyi akşamlar hanımlar 2 oğlum var biri 6 biri 2 buçuk yaşında 6 yaşında ki geçen hafta okula başladı 1 hafta kısa kollu forma giydi altı uzun pantolondu sabahci birde küçüğe de kısa kol uzun alt giydirdim ama 3 gündür hasta grip oldu ilaç içiyorum şimdi de uzun kollu giydirdim ikisine ben bile üşüyorum mevsimlik yorganım var sonbahar için kalın değil onları çıkardım ama insan bir abarttım mı diye düşünmüyor değil 😂 anne olunca evham çok yapıyor insan ama küçük hasta oluncada baya panikledim
40 derece sicakdan cikip 0 dereceye gelip direk kaban giyen biz 🤣
Sevdoşum sizin odalar soğuk olur ya İstanbul sabah 22 derece öğlen 25 derece akşam gece 21 derece 😂
napalim biz garibanlarda donuyoz iste🤣
şu an hala klima ile oturan bizler 😂
Neredesin bacım sen istanbulda geceler serin ya sabahlarda bir öğlen güneşin altı sıcak
Bizde de klima gece gündüz açık hala
Ben camları bile çok açamıyorum okuldan dolayı 1 hafta dışarı git gel yaptım oğlan hasta oldu ya 😂 bizim evin mutfak camı bir de yatak odası camı açık oluyor oturma odasını açıyorum havalandırıp kapıyorum Deniz var diye herhalde serinledi birden
Bizde de deniz var ama nemden buhar olup uçacaz yakında biz kışı da kış olarak yaşamıyoruz 1 günde 4 mevsim yaşayan memleketiz 🤣
adana merkez sıcaktan yanıyor herkes 😅
İskenderundan selam o zaman komşu 🤣
ben bu şehri tanıyorum, aynı sıcak, aynı nem, aynı boğucu hava... 😅
Ay hemde nasıl 🤣
İstanbul'da yaşıyoruz hafiften serinledi havalar ama hala kısa kollu kızım 6 yaşında.
Okulda da kısa kol jile giyiyor üstüne külotlu çorap giydirmiyorum hala.
Bende İstanbul'dayım ama bizim burada haliç denizi var ondan serin galiba bacım ya😂
He doğrudur Deniz tarafları daha serin oluyor
Biz almanyadayız sabahları 13 derece oluyor :) kızımla sabah yürüyüşe çıktım ince mont giydirdim
Bizim burda sabah ve akşamları serin oldu kısa kollu giydiriyorum dışarı sabah ya da akşam dışarı çıkacak olursak ceket giydiriyorum gündüz iyi oluyor hava genelde
Sen neredesin canım ben İstanbul'dayım sabah 21 derece 22 derece öğlen 25 derece geceleri 21 derece tam hastalık havası
Konya'dayim bende bizim buralarda öyle akşam 20 bazen daha düşük oluyor bu haftadan sonra 20den aşağı düşecek gibi görünüyor
Ben uzun kollulara geçiş yaptım.bugün ikisininde burnu akıyordu.ekim ayı gibide evi yakmaya başlarız iyice soğudı hava
Bizim de öyle canım ya ben bile üşüyorum artık birde olan çocuklara oluyor bu gün markete gittim çocuklarla uzun kollu ince mevsimlik takımları giydirim millet çocukları şort kısa kollu ile gezdiriyor onları görünce dahada üşüdüm
Çok sıcak bizim buralar ama aldım yıkadım hazırda bekliyor baharlıkları
Ben serseme döndüm valla . Oğlum sabahçı okula giderken serin oluyor bacaklarım üşüyor diyor şort giydirince. Giydirmesem almaya gidiyorum öğlen bakıyorum terlemiş. Ben bayağı sersem oldum bu konuda , ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Bizimde öyle canım sabahcı oğlum bizim okul pantolonu uzun Allah'tan üstü tek kısa kollu ama insan havayı görünce o şekil de giydirmek istemiyor
Benim oğlum anaokuluna gidiyor canım daha forma yok ama şaşırdım valla ya . Yarın nasıl giydirsem diye düşünüyorum
Hava durumuna bakıp giydirim canım olmadı sabah öğlene bak diyeceğim de öğlenki değişebilir de
Öğlen güzel oluyor sıcak. Ama sabah soğuk ☺️ Balkona çıkıyorum bi havayı nasıl diye teftiş ediyorum öyle giydiriyorum😁
Bende uzun giydirmeye başladım 1 haftadır
Sivastaym uzun kolluya gecıs yaptm 2 haftadır serin serin esiyo hava güneşli dursa da
Valla benvsaldim iyice gecen sene ustunu titredikce hasta oldu neyden oldugu ds belli degil 4 kez hastalandi 3 ayda dusunsene bi nasil ustune titredim evden disari cikmadik gittiysekde arsbayla gittik montunu botunu beresini atkisini asla cikarmadim evde deden surtindan yelek ekdik olmadi ne terlettim ne usuttum surekli kontrol halindeydim gece tulum giydirdim yinede sık sık kontrol ettim en ufak terde uyuyo olsa bile degistirdim ama sonuc asla iyilesmedi bi de ustune bronsit oldu artik nasil yiprandiysam son hastalığında doktora bile goturmedim dedim hastalansin iyilessin aman napiyim oyle de hasts böylede dedim araya yaz girdi gecen hafta yine hastaydi cuma aksam basladi evde bisekilde pazartesi ettim saglik ocagina goturdum verdikleri ilaci kullandim ama ustunu de kalinlastirmadim grce actiysa ortmedim mesela hic ustune dusmedim duzelir gibi oldu suan
Benimkide grip oldu hemen hastalık kapıyo ya
Geceleri dogalgazı yakan ben😕
Ben kocaelideyim çocuklar kısa kol şort ile dolanıyor aksam uyurken de atlet şort ile uyuyorlar ama bu hafta biraz soguyormus havalar kısa kol uzun pijamaya geçiş yaparız ama uzun kol için erken ya
Bizim burada serinlemisti ne güzel ama dün gece geri ısındı pişiyoruz resmen klima açık tüm gündür. Gece sabaha karşı serinliyo ama sonra tekrar ısınıyor
Bizde aniden hava sogudu uzun kollu kalin giydiriyorum kalin corap ta
Ben geceleri giydirmeye başladım. 10 aylık kızım.
Valla Ankara sıcak
Sabahları serin oluyor sonra ısınıyor
Suan bile sıcak kısa kolluyla duruyor çocuklar
Bingöldeyiz
Çok enteresan şekil de akşam üstü güneş gidince hava 10 derece düşüyor ☺️ Akşamları balkonda oturuyoruz hasta oldum soğuktan ☺️
Sabah 9 dam sonra da aşırı sıcak bunaltıcı
Çocuklara okula giderken altına uzun üstüne kısa giydiriyorum
1,475,705 soru
24,158,667 cevap
335,241 kullanıcı