Kızlar bebeğim boyle ayakları dikip yatmayı seviyor acaba sıkıntı olur mu ki?
Belinde ayaklarında falan ya.mukluk kalır mı diye de korkuyorum. Poposunun Altına yastık koyuyorum gazına iyi geliyor rahat uyuyor
Ne olcsk ki anne karnindaki durus bu ilk dogdugunda benim oglumda boyle yatiyodu
Poposunun altina mi kafasi asagi da mi kaliyo tsm tersi yaman gerekiyodu Allah korudun kussa
Yok canım başının altinda da yastık var reflü rampası gibi belinden başına kadar. Kafası daha yüksekte duruyor
Ha amsn oyle olsun Allah korusun ya birsk cocugu ya nasil rahat ediyosa oyle yatsin
rahatsız olursa değiştirir zaten. bebekler kendi halinde en uygun pozisyonda uyurlar. asıl ayakları dümdüz olursa sıkıntı, sıkı kundak yaparlar ya işte o. yoksa yarı cenin pozisyonu gibi duruyor zaten
Teşekkür ederim 🥰 sıkıntı yok o zaman devam
Kendi rahatsız olsa, pozisyon değiştirir zaten. Demek ki öyle rahat ediyor.
Baş kısmı için dikkat etmek gerekiyor, yamukluk olması daha yüksek ihtimal. Ama sert ve düz bir yatakta yattığı sürece, kendi istediği şekilde yatabilir. Sorun olmaz. Daha çok dönüp, şekilden şekile girip yatacak.
43 günlük kendi dönemiyor daha. Baş kısmında belinden başına kadar yastıkta yukseltili duruyor kusması olmasın diye. Reflü rampası gibi
Dönmeye başladıktan sonra demek istemiştim 😌 ara ara kafasını sağa sola çevirirsen, hep düz yatmamış olur. Kafası da y. amuk olmaz. Reflü için başını yükseltmen iyi olmuş. Kızım da ben de öyle yapardım.
1,477,189 soru
24,179,509 cevap
336,265 kullanıcı