0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,670 puan) tarafından

Kızlar bebeğim boyle ayakları dikip yatmayı seviyor acaba sıkıntı olur mu ki? image

Belinde ayaklarında falan ya.mukluk kalır mı diye de korkuyorum. Poposunun Altına yastık koyuyorum gazına iyi geliyor rahat uyuyor

2 Cevaplar

0 oy
(5,730 puan) tarafından

Ne olcsk ki anne karnindaki durus bu ilk dogdugunda benim oglumda boyle yatiyodu 

(1,670 puan) tarafından

Belinde ayaklarında falan ya.mukluk kalır mı diye de korkuyorum. Poposunun Altına yastık koyuyorum gazına iyi geliyor rahat uyuyor

(5,730 puan) tarafından

Poposunun altina mi kafasi asagi da mi kaliyo tsm tersi yaman gerekiyodu Allah korudun kussa 

(1,670 puan) tarafından

Yok canım başının altinda da yastık var reflü rampası gibi belinden başına kadar. Kafası daha yüksekte duruyor

(5,730 puan) tarafından

Ha amsn oyle olsun Allah korusun ya birsk cocugu ya nasil rahat ediyosa oyle yatsin 

(6,004 puan) tarafından

rahatsız olursa değiştirir zaten. bebekler kendi halinde en uygun pozisyonda uyurlar. asıl ayakları dümdüz olursa sıkıntı, sıkı kundak yaparlar ya işte o. yoksa yarı cenin pozisyonu gibi duruyor zaten

(1,670 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 sıkıntı yok o zaman devam 

-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından

Kendi rahatsız olsa, pozisyon değiştirir zaten. Demek ki öyle rahat ediyor. 

(1,670 puan) tarafından

(3,996 puan) tarafından

Baş kısmı için dikkat etmek gerekiyor, yamukluk olması daha yüksek ihtimal. Ama sert ve düz bir yatakta yattığı sürece, kendi istediği şekilde yatabilir. Sorun olmaz. Daha çok dönüp, şekilden şekile girip yatacak. 

(1,670 puan) tarafından

43 günlük kendi dönemiyor daha. Baş kısmında belinden başına kadar yastıkta yukseltili duruyor kusması olmasın diye. Reflü rampası gibi 

(3,996 puan) tarafından

Dönmeye başladıktan sonra demek istemiştim 😌 ara ara kafasını sağa sola çevirirsen, hep düz yatmamış olur. Kafası da y. amuk olmaz. Reflü için başını yükseltmen iyi olmuş. Kızım da ben de öyle yapardım.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 223 göst.
0 oy
29 cevap 8,579 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Pppppp (1,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 180 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu