0 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (314 puan) tarafından

4.5 yaşında kızım var kızımda zor bir bebekti kolikti fln ama oğlum daha zor sürekli kucakta olmak istiyor.Uyumak istemiyor çok zorlanıyorum gerkctn hem kızıma hem oğluma yetemiyorm.

Kanguru sling denedim durmuyo içinde bebek arabasiyla gezmeyi sevmez ilk çıkınca uyur sonra durmaz en azından kızım dışarda uyurdu .

Böyle olunca dışarı kızımladq çıkamıyorm ciksamda burnumdan geliyor:(

Gurbetteyiz kimsem yok arkadaşım bile .Eşim çok yoğun çalışıyor sabah gider gece gelir.

Oğlum şuan 3 aylık herkes yaşına gelince rahat edersin diyor en azından kucağından düşer diyorlar.

Burda tecrübeli anneler vardır .Yada benim gibi olanlar biraz içimi dökmek istedim yada bir umut benim gibi olup bu zamanları geçiren 

3 Cevaplar

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Kızım öyleydi 1 buçuk yıl kucağımda yaşadı resmen bir elimle iş yapardım diğer elimde kızım olurdu  yaka iğnesi gibiydi 

önce (314 puan) tarafından

Benim kızımda öyleydi ama tek olunca bir şekilde idare ettim onda ama bu defa ayrı zorlanıyorum 

-Reklam-
0 oy
önce (2,773 puan) tarafından

11 aylık oldu yakamdan düşmüyor. Banyo yaparken eşim duşakabinin üzerinden beni göstermese banyo bile yapamiyorum 😀 ben de 2 yaşı bekliyorum

2 yaştan sonrası artık rahatlıyorsun evet 

0 oy
önce (6,119 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Güvenli bağlanma ile ilgili okuma araştırma yaptın mı hiç?

Bu aylarda kucak istemesi zaten normal ama güven duygusu gelişememiş, ihtiyaçları karşılanmamış bebekler temas bağımlısı olabiliyor. Tabii bu senin oğlun için geçerli olmayabilir. 

Ben bunu oğlum 3 aylıkken anladım. Ne yapsam ne etsem ii gücü bırakıp 24 saat kucağa da alsam çocuk huzursuzdu. Eşimde annemde böyle değildi ama. "Bebeğe kendini vermek" tanımını o zaman keşfettim. Ben bebeğime kendimi veremiyordum. Kaygılar, işe dönüş korkusu, eve yetememe korkusu derken bebeğe hakikaten odaklanmamışım... 

Benim oğlum kimsede durmuyor Zatn birtek bende sakinlesiyor evet bu zamanlari kucak istemesi anne istemesi çok normal ama bu kadar kucak bağımlılığı zor oluyor .Arada yatsın istiyorum kızıma hiç yetemiyorm sürekli kucağımda olduğu için evi fln Zatn hep saldım yeterli çocuklarıma yeteyim diye ama çok zorlanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
+1 oy
9 cevap 318 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 117 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (10,016 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,901 soru