0 oy
189 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,961 puan) tarafından

İyi akşamlar bacılar❤️

Vay başıma gelen 😟 hanımlar ben 6 7 temmuzda evimden kayınvalideme geçtim orda 1.5 ay felan kaldım benim yokluğumda balkonda saksıda güvercin yuva yapmış yavrusu olmuştu bozmadım yuvayı yazık dedim postta açmıştım hatta, bende kızımın hastane randevusu için 5 ağustosta gelmiştim o zaman görmüştüm ilk sonra tekrar kayınvalideme gittim. Eylülde tekrar kendi evime geldim güvercin büyüdü ve uçtu gitti 2 gün önce bugünde orayı temizleyeyim dedim çok minik minik böcek gibi şeyler vardı resmi yok maalesef ama aşırı ufak acaba piremiydi onlar daha önceden evde de 2 defa gördüm öldürdüm eşim pireye benziyor dedi balkonu kaynar su ve çamaşır suyuyla yıkadım o sırada hiç görmedim hava karanlıktı diye ama telefonun flaşını tutunca 1 tane gördüm yaşıyordu yine sıcak su döktüm. Pire mi sardı evi bizde de varmıdır nasıl yapacam ya kafayı yemek üzereyim her yerim kaşınıyor 

3 Cevaplar

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Acaba nokta böcek mi benim evdede çıktı. Telefonumun üstünde bile yürüyordu.

önce (2,961 puan) tarafından

Şimdi baktım googleden evet benziyor dediğin gibi bir kere telefon üzerinde öldürdüm bir kere halıda neyden olur biliyor musun zararlı mı 

Bende netten baktım tozdan. 

Benim bi odam hava almıyor ondan olabilir ve o ara güvercinler balkonumda yuva yapmisti.

Ama 2 aydır evde yokum şimdi var mıdır yok mudur bilmiyorum.zararini görmedim ısırması yoktu ama mide bulandırıyor insan gene korkuyor 3 yasinda kizim var .Ve sadece o odamda vardi deliğini aradım bulamadım.

Ay aynı şey vallahi benimde balkona güvercin yuva yaptı sonra bunlar çıktı 3 yaş ve 3 aylık çocuğum var bitlenmekten de korkuyırum hadi eşim oğlum ve kzıım saçlarını sıfıra vurdurur kurtuluruz da ben ne yaparım bilmiyorum 

Wlala strese girmiştim bu postu gorumce gene aklıma geldi .pazartesi evime gudecem inşallah bitmiştir .

Haber ver canım banada inşallah bitmiştir dahada çoğalmamıştır

İnşallah canım 

-Reklam-
0 oy
önce (3,014 puan) tarafından

Evet pire annemin balkona dadanmisfi kumrular kolumda bile geziyordu camaşir aşmaya cikmisfim sora yıkadık ettik balkonu yani aşırı ufak birşey telefon ustundeds kollarımın ussfunde gördüm yururken

Noldu peki evi sardı mı ynai korkulacak bir şey mi yoksa evi dip bucak temizlesem sorun olmayacak bir şey mi😟 bitlenir miyiz

önce (3,014 puan) tarafından

Yok bitlenmedik ama annem kumrulara yem vermeyi filan kesti yani dikkat etmessen cogalirsa sknti olur 

Güvercin gitti zaten bende çamaşır suyuyla kaynar suyla balkonu temizledim inşallah biter 

0 oy
önce (1,130 puan) tarafından

Çok enteresan ama bazen bi şey yaşıyorum buraya giriyorum aynı olayları görüyorum bi çok defa. Bizde de tuvalet havalandırmasında arada kuş fln giriyo ama kapaklar kapalı. Bende anneme fln gider kalırım arada neyse evimde bi baktım üstümde bit kadar bi şey yürüyo ara tara sonradan çözdüm çünkü o kadar küçük ki anlaşılmıyor tuvaleti basmış meğer böyle gri gibi örümceğe benziyor ama değil yani öyle bi şey mi netten baktım kuş biti fotosunu benzettim şu fotoya benziyor ama gri gibi parlak 

image

Evet evet tarif ettiğin gibi canım bende araştırdım böyle gördüm ama sonu nereye varıyor yani bunun bilmiyorum ve fena strese girdim ben yavru büyüsün dedim iyilik yapayım dedim kendi çapımda hatta arada geldiğimde ve tekrar eve döndüğümde besledim hep su verdim yiyecek verdim şuan kendime kızıyorum tbai yaptığım şey yersiz ama şuan neye saracağım şaşırdım

Kuşlar gitmiş zaten canım iyice dip köşe temizledin mi kalmaz bence. Bende temizledim ilaçladım fln ama arada kuşların kanat sesini duyuyorum havalandırmadan çok geçmeden tek tük görüyorum paranoyak oldum zaten banyo  wc  sürekli duvarlarda gözüm. 

Balkonu çamaşır suyuyla yıkadım ilk etapta kaynar su döktüm sonra çamaşır suyu yaptım sonra duruldum felan ardından yine kaynar su döktüm yarında evi güzelce temizlerim olmadı bi buhar makinesi kiralarım evi komple buharlarım geçer inşallah ya valla stres sebebi

Gider gider canım ben fark edene kadar wc görmen lazımdı resmen yuva yapmıştı hiç kalmadı diğer odalarda fln yok zaten dediğim gibi kuşlar girdikçe tek tük oluyo onları da hemen hallediyorum 

Tamam canım inşallah teşekkür ederim ❤️ umarım sende de hiç olmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 277 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
5 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,961 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 225 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cinarinanasi2 (3,824 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 255 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Cerenerenn annesi (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,427 soru

24,154,308 cevap

335,057 kullanıcı

...