0 oy
205 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (48 puan) tarafından

Herkese hayırlı akşamlar bebeğim 17 aylık mevsimlik kışlık alışverişi yapmacam bir süre sonra ama ne kadar almam gerektiğini bilmiyorum sizler ne kadar alıyorsunuz şuan yaz olduğu için bazen günde  2 3 defa üst değiştirme oluyor yemek de yediği için kışında aynı sorun olacak karar veremedim bilinçli annelerden cevap bekliyorum 

7 Cevaplar

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Kışın daha çok lazım illaki sokuyor üstüne terliyor bence 7 8 takım al

önce (48 puan) tarafından

Geçen sene aynı şekilde almıştım 7 8 takım vardı uzun zibinda aynı şekilde günlük 2 değiştiriyorsun bazen 3 ama çok bilmiş insanlar çok fazlasına gerek yok 2 3 takım yeter diyor masraf etme zaten küçük oluyorlar diyor o yüzden sormak istedim

önce (4,835 puan) tarafından

Çok bilmişler. Bazı günler gunde 2 3 değiştiriyorsun belki su dökecek üstü islanacak belki bezi kenardan taşacak. Benimde 14.5 aylık kızım var ablasından kalan rahat bi 20 takım vardır. Ona rağmen yenileri de aldım. 3 çekmeceli şifonyer dolu

Maşallah bende 2. Bebeğime  hamileyim fazla fazla olsun ki ben yokken çocuğu üşütmesinler bir kirletmesinde yada su döktügünde değiştirsinler diye fazla almak istiyorum 

Al hiç zararı yok. Hatta cinsiyet farkli ise unisex de al, abisininkileri evde giyer dışarısı için yeni alırsın. Ben öyle yapıyorum bugün kızımın giydiği kıyafet ablasından kalma :)

Biz de hep kardeşlerimizin kitle buyuduk dışarı ayrıydı evdekiler bir öncekinden kalmaydi bende öyle yaparım 

-Reklam-
0 oy

8 takım olsun bence en az

Aynı şekilde düşünüyorum teşekkür ederim 

0 oy
önce (952 puan) tarafından

Benim kızım da 16 aylık 7-8 takım alacağım

Teşekürler aynı şekilde yapacağım ihtiyaç oluyor çocuk sonuçta 

0 oy
önce (5,388 puan) tarafından

ben biraz ihtiyaca göre alıyorum. atıyorum 5 takım al, duruma göre takviye yaparsın. ama işte yal büyüdükçe kirlenme daha çok oluyor. eğer kurutma makinen yoksa kışın kıyafet yıka kurut zor olabilr o yüzden 7-8 daha iyi gibi

ha benim şansıma yeğenlerimden kalan çok kıyafet var, kaynanam da dikiş biliyor alt üst pijama falan dikiyor kızıma.

ben gezmelik kıyafet falan alıyorum 

önce tarafından

Kreşe başladımi seninki

yok daha 26 aylık. seneye vereceğiz sanırım anaokuluna 

Haklısınız ama kurutma makinesi maalesef yok o yüzden kışın çamaşırlar çok geç kuruyor 

önce tarafından

Alttaki yorumla senin yorumunu birlestirmisim sjsjs kızı 4 yaşında sandim

😅😅 olur öyle

canım kurutma yoksa sen birkaç tane fazla al zaman, yağmurlu falan olunca cidden kurumuyor çamaşırlar 

önce tarafından

Bu sene bizimde kreş var kaç takım alacam bilmiyom 🫢

Kreşe yedek kıyafet fazla gidiyor mutlaka 2 defa değiştiriyorlar yemek dökülüyor yada çiş sorunu varsa mutlaka değiştirirler çocuğu kirli vermemek için orada çalıştığım için çocukların üstünü bir öğlen birde çıkışta çok kirliyse degistiriyorduk

0 oy
önce (2,263 puan) tarafından

Benim kızım cok terlerdi hala da öyle rahat 5 6 kere üstünü değiştiriyodum kışın şuan 4 yaşında bakalım bu kış kac kere değiştircem

Çocuk sonuçta her şekilde kirletecek yada terleyecek yedek kıyafet bulunması şart 

önce (2,263 puan) tarafından

Valla ben gecen kıs 2 uyku tulumu 10 parca da kıyafet almıştım anca yetmişti 

0 oy
önce (4,643 puan) tarafından

Ben 12-13 takım alıyorum. Çorapta öyle. Bezi bırakmadan önce uzun kollu çıtçıtlı badi de vardı o kadar bir de külotlu çorap. 3-4 tane yelek, 2-3 tane ince kalın ceket, 1 tane mont. Genelde bu şekilde oluyor. 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (3,471 puan) tarafından

10 takım al derim:)

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy