Ledleri patlamış 3 bin TL dedi nasıl. Ekran silik
Demet canim benim guzel kardesim ben seni uyarmaktan yıldım sen ayni uslupla devam etmekten yilmadin illa postami yazayim yani… ozelden de yazdim takmadin
Tekrar uyariyom bu son uyarim lutfen yorum usluplarina dikkat et. Guzel guzel vakit gecir tekrar uyarma gereksimi olursa admine gereken bilgiyi verecegim
Ben insan gibi bişey sordum. Diğerlerinde yaz kusura bakmayın haksızlığa gelemem aynı uyarıları karşı tarafa yap adaletli ol
Bak postuna demiyorum baskasina yaptigin yorumlara cevaplara diyorum adaletliyim ben merak etme
Sen sadece biraz uyarimi dikkate alsan sorun olmayacak ama yok umursamadan dik dik ters cevap veriyorsun millete sonra sikayet geliyor napalim sen soyle
Eeeee yaptır Demet ablam geçen sene 2 bine yaptırdık
LED değişimi mi
Evet Demet abla
Fiyat nasıl
İyi Demet abla şimdi ne alabiliyon 3 bine
İşçilik için bile 1000 den aşağı gelen yok
Doğrudur fiyat nasil
Bence iyi
Tşk ederim
İiiiiii seyyyy Demet abla halılar ne oldu yıkandı mi
Hem halilar hem TV hamilelik ne olacak senin bu halin hem boyacilar Allah yardımcın olsun çok yoğun bayansin vesselam
Benden hızlısı mezarda ayipsin
Ablaaaaa değil ablaaa değil aplaaaa🤣🤣
Haykırıyorum senden hızlısı mezarda
@Emineninanesii 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄🤣😂
İyi demiş.biz 2 yıl önce 7000tl ye yaptırmıştık ses vardı görüntü yoktu
Bizde ses var görüntü var sadece ekran ışığı silik
Yine normal
Bu ledlerin hepsi birden patlamiyor bizdede olmusdu usta 10tane ledi var biri patlamis isterseniz o birini isterseniz hepsini deyiselim dedi biz birini deyistirdik
Evet ama ekran silik siz ne kadar verdiniz
Sonradan ledler tekrar patlıyor mu
Valla çok iyi demiş benim gittiğim iki tamircide 6 bin dedi 109 ekran TV'ye banada 3 bin deseydi hemen yaptirirdm
Sizinki sorunu ne
1,488,185 soru
24,326,467 cevap
345,510 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın