0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (3,388 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar.

Bakın yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.normalde evime kim gelse asla aç bırakmam esirgememde önüne evde ne varsa koyarım.

Demiştim yakın zamanda düğünümüz olmuştu.neyse düğün akşamı dayımlar bizde kaldı.son dakika geldiler haberim yoktu geleceklerinden.zaten akşam yemeğini düğün evinde yediler.eve geldiğimizde ayak üstü atıştırdırdılar.sqbahta kahvaltılarını hazırladım.neyse sucuklu yumurta vardı 2 servis tabağına koymuştum.nryse dqha kahvaltı yapıyoruz ve herkes yiyor.yengem birden dayıma yumurtaları toplada ekmek arası yapar yolda yeriz demişti.yani börek çörek olsa asla şaşırmamda yumurta yani gidene kadar kokar.hani öyle uzun yolda değil 2 saatlik.

Böyle canım akrabalarım beni şaşırtmayı seviyorlar sağolsunlar.sizinde varmı böyle şaşıp kaldığınız şeyler

12 Cevaplar

+2 oy
(163,551 puan) tarafından

ben umursamamayi ogrendim sukur etmeyi ogrendim kim ne derse desin banane demeyi ogrendim artik sasip kalmiyorum

(1,367 puan) tarafından

Canım annen nasıl oldu?iyimi?

Geçmiş olsun.

(3,388 puan) tarafından

Valla her seferinde beni şaşırtmayı başarıyorlar

-Reklam-
+1 oy
(797 puan) tarafından

Kadın kalırsa telef olur düşüncesiyle bence öyle dedi ben mesela yumurta yapsam misafir yemeden gitse çöpe döküyorum 

(3,388 puan) tarafından

Kız yok daha yiyorxum önümden aldılar

+1 oy
(24,445 puan) tarafından

Gerçekten çok komik bende normalde cömertim ama yenge daha yiyoruz sana yolda dayım bir şeyler ismarlar derdim hiç sevmem böyle tipleri 

(3,388 puan) tarafından

Ayy kal geldi birden.dayımda diyor biz hiçbirşeyi ziyan etneyiz.bu yumurta kalsa ne yapacaktın diyor.dedim ven sayılı kırıyorum yetiyor tamda

+1 oy
(6,498 puan) tarafından

Ben şu misafirimi gönderebilirsem inşallah bi post açmayı planlıyorum ama eminim dehşet linç gelir misafir sevmiyor diye 

Ama misafirin benim yatağımda yatması ne kadar normal 

(6,498 puan) tarafından

Not ilk defa gördüğüm bi insan 

(4,788 puan) tarafından

Ben misafir sevmiyorum linç gelmez sanada

(6,498 puan) tarafından

Bakıcaz artık 

(1,367 puan) tarafından

Canım misafirin senin odanda yatağında ne işi var 

Ne zaman gidiyor misafirlerin 

(3,388 puan) tarafından

Ben şokk.pqylaş canısı ben arkandayım

(24,445 puan) tarafından

Misafir sevmeyenler derneği üyesi olarak o linçleri göğüsleyebilirim özellikle de aile dışında yatılı misafiri hiç sevmem 

+1 oy
(5,294 puan) tarafından

Duyduğumda şaşıp kaldığım ağzım açık dinlediğim bir olay aklıma geldi benimde

Benim kuzen evlendi 2 3 aylık evlilierdi sanırsam 

Kaynanası ve kayınpeder i ile yaşıyorlardı

Bu oğlanında 9 kardeşi var bir gün 3 4 tanesi toplanmış gelmiş köyden yatılıya

Evdede yatacak yer kalmadı dio kuzenim heeyere yatak serdim dio 

Görümce sigil bi yer bulamamış karı koca 

Bu kuzenimn kocası demişki abla gelin bizim odada yerde yatın yatağı oraya serelim 

Bunlarda olur demiş kuzenim kocasına odada söylenmiş felan ama yok görümce girmiş bile odaya 

Yere yatak sermiş

Veee benim kuzen kapalıydı yani

Enişte ve görümcesi yerde yatmış benim kuzende yataklarında 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yaşları orta yaşlardı 40 50 yaş civarıydı görümce eniştenin ondan bişi olmaz demiş kocası

Ağzım açık dinlediğim bir şey buda🫣

(665 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah tövbe tövbe daha neler duyacağız 🥵🤦🙄

(3,388 puan) tarafından

Aynısını yaşadım sadece kocaları yoktu bizde bi ara kaynanamlarla yaşadık.kış ayı olduğundan 2 odqda sobalıydı.3 görümcemde annelerinin yanında yatacaığına bizimle yatnayı tercih ettiler.bende yerde onlarla yattım.utanmadan kocanın yanında yatsana demişlerid

+1 oy
(665 puan) tarafından

Evet toplanın anlatıyorum😁😁 benim komşum vardı kocasından boşanmış 3 tane çocuğu vardı . Kocası ve kocası tarafından asla destek görmüyordu bu kadına biz mahalleli yardım ediyorduk. Neyse birgün bir baktım taşınmış. Diğer komşuma sordum . Ne cevap verdi dersiniz ? İstanbul Sultanbeyliden 2 tane daire almış taşınmış 🤣🤣🤣 yemin ederim öyle bir anlatıyordu ki yiyecek yumurta dahil alamıyorlardı öyle kötü durumda diye biliyordum 😁

(3,388 puan) tarafından

Öyle insanlar var gerçekten.ne diyim artık her seferinde şaşırtıyor insanoğlu

(260 puan) tarafından

Bizimde  mahallede vardı öyle. Herkes Akın akın yardım ediyordu Ramazan'da koli koli yiyecekler zekatlae filtreler havada uçuşuyordu. Kadın evin perdelerini yaptırdı son model sonra ev aldı. Yardım edenler hala yerinde sayiyo

(3,388 puan) tarafından

Ha birde kuzenim depremzedeydi.hem sevket taradından hemde akrqbalar tarafındam yardım yapıldı.kadın o paralarla tatile çıktı kolları da bilezik doluydu.ablam bana sizde destek olun demilti dedim  bizim elimizdede yok.

+1 oy
(230 puan) tarafından

Bunu buraya yazacak kadar önemli bişey değil mi canım götürsün samimi görmüş götürmüş ben böyle şeylere takilmam aramam diyorsun ama bunu yazarak aramış gibi oluyorsunuz önümden aldılar diyorsun onlar gidince bidaha pişir 

(3,388 puan) tarafından

Sence sorun tekrar pişirmekmi?sofra adabı olur.bende annemlerle samimiyim ama tutupta kahvaltıda olan bişeyi yolkuk yapıp götürmem.bu bildiğin gmrgüsüzlüktür 

Birde samimi değiliz.hiçbir özel günümde yanımda olmadılar.bebeklerim öldü arayıp sormadılar bile 

Sırf gezmek için geldiler.akşam yola çıkmak istemedikleri için bende kaldılar.

(230 puan) tarafından

Boşver sadakan olsun 

+1 oy
(260 puan) tarafından

Çok şaşılacak bişey değil daha çok ayiplanacak bişey 😂

Ben en son bişeye şaşırmıştım ama hatırlamıyorum 

(3,388 puan) tarafından

Ay ben aynısını yapsam çoktsn bütün akrabalarıma reklam yapmışlardı beni😂

O akşam ilk grldiklerinde bile şoktan şoka sokmuşlardı.bir daha son tövbe

+1 oy
(1,702 puan) tarafından

Misafirden nefret ettim . Özellikle eşimin sülalesinden. Hizmet beklerler hep . Ama gelene gelme diyemiyorum. 

(3,388 puan) tarafından

Benim koam akrabakarıyla küs o yüzden kinse gelmez.bende görümcelerimle küsüm onlarda gelmez.

0 oy
(25,670 puan) tarafından

Kusam mi bacım 🤢🤢 ay tövbe est... Yollugunu da almak istemesi cimriligin kaçıncı leveli ki yumurta yani soğur kokar sucuklu birde midesinedemi acımıyor yengen 

(3,388 puan) tarafından

Kız adamlar yolda su almamak için koca termusu alıp gelmiş.hadi onu yine anlarım su soğuk kalsın istemiştirde.yengem sabah kahvaltı tek yaptık açız öyle dedi.sonra duydum düğün evinde yemişler neyse bizdede yedirdim.midem bulandı cidden

(25,670 puan) tarafından

Aşkım koca tarafı akrabasiysa normal iliğini kemiğini somurmeden o evden ayrılmak istemezler Allah yardımcın olsun 🤣🤣🤣

(3,388 puan) tarafından

Kız keşke kocamın akrabası olsaydı adam benim dayım.başım yere eğilmedi koptu resmen

Allahtan eşim evde değildi

(25,670 puan) tarafından

Kız iyiki kocan yokmuş onlara 1 yıllık malzeme çıkarmış yoksa kocan bide kaynanana anlatsa ömür boyu dilinden kurtulamazsn

(3,388 puan) tarafından

Öyle.zaten yan tarfımdalar.en ufak tartışmada ortaya atarlar

0 oy
(223 puan) tarafından

Ben birşey duydum şaşırdım en son ama anlatamam 🫣

(3,388 puan) tarafından

Ah bacım anlatamadığımız daha çok şey var

0 oy
(5,696 puan) tarafından

Daha neye sasirabilirim ki dedigim gun daha beteriyle sasiriyorum 

(3,388 puan) tarafından

Kız bu düğünde herkes beni şoktqn şoka soktu.evi onlara bırakıp kaçacaktım enn son

(5,696 puan) tarafından

Beni sende cok saristiyosun be gülüm yani senin yasadiklarin 

(3,388 puan) tarafından

Ah ah tam rahat nefes alacağım diyorum.ama olaylar bitmiyor.daha bugün ufak çaplı sinir krizi geçirdim öyle böyle atlatmays çslışıyorum

(5,696 puan) tarafından

Ah be cicegim ne diyim ki ben sana 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
7 cevap 638 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Elif5834 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 791 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy