+1 oy
1,296 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (28 puan) tarafından

image

kayinbabamin sözü vardi diger gelinlere 3 bana 2 yuzuk alinmisti 3. Yude bugun aldi sagolsun sizce nasil cok mu sade aslinda bu alyans yerine geciyormus alyansim da vardi ama bu sade yada spor kullanirim diye aldim tasli tuslu daha gosterisli olan da vardi ama esim bunu begendi aklima gjrdi sizce nasil :) 

24 Cevaplar

+4 oy
(5,638 puan) tarafından

bence güzel güle güle kullan 🤗

-Reklam-
+3 oy
(767 puan) tarafından

Ben hayatımda böyle bir saçmalık duymadım diğer gelinlere 3 tane sana 2 tane aldı diye adam neden söz veriyor vermek zorunda kalıyor bence kayinpederin kendi karisina almalı sana değil ben asla alıp takmazdim sana kocan almalı kayinpederin asla değil 

(16 puan) tarafından
+9

Sakin olun, diğer gelinlerine 3 yüzük almış o zaman imkanı olmadığı için 2 tane almıştır üçüncü içinde söz vermiştir ve almıştır ne var bunda böyle bi tepki vermeye ne gerek var, insanların heveslerini neden kursağında bırakıyorsunuz ki

(767 puan) tarafından

Kaynânanin yerine kendini koy bakayim kocan gelinine yüzük alıyor 

(16 puan) tarafından
+5

Yani ne var bunda , insanın gelini kızıdır yani biz böyle gördük ve bildik , Belki eşine de almıştır ne bilim yani bence bunda hić bişey yok diğer gelinlere de almış daha öncesinde 

(28 puan) tarafından
+1

@ bal evlat hanim cok tesekkur ederim duygularima tercuman oldugunuz icin . 

(28 puan) tarafından
+1

Neden sacma herkese esit sekilde adaleti saglamaya calisti kayinpederim . Siz kendinizi yerime koyun peki size alinmasa icinizde kalmayacak miydi . Bunun neresi sacma . Ben istemedim ayrica kendisi soyledi icim rahat etmez sende kizimsin onlarda dedi babamin 4 oglu var yani gorumcemde yok kayinvalidemin de rizasi var yinede Allah size daha guzelini nasip etsin

(16 puan) tarafından
+2

Ne demek canım, yani bn yanlış bişey göremedim, bu arada çok güzelmiş güzel günlerde kullan canım .

(173 puan) tarafından
+2

Siz bence olayı anlamadınız. Gelin hanımın altınlarını kayınbabası almış ki eksik oldugu için tamamlayacağının sözünü vermiş. Adaleti sağlamak istemiş. Ne var bunda?

Ayrıca yüzük çok hoş günlük kullanım için bire bir. Alyansa yakıştıramadım

(5,638 puan) tarafından
+5

gereksiz duyar kasma ama bu ya😂

(15,222 puan) tarafından
+4

Lüzumsuz bir çıkış. Aynı şey mi ya 

(1,940 puan) tarafından
+1

Almaya niyeti olmayan almazdı almak istemiş bakın bize aliniyor mu yok demekki neymiş amca bey almak istemiş imkanı varmış 😁😂

(2,280 puan) tarafından
+4

Çok renksiz bir yorum olmuş 😂😂😂

(765 puan) tarafından
+6

Bi kaç yorumunuzu gördüm siz niye herşeye ve herkese ters cevaplar veriyorsunuz üstelik çoğu yorumunuzun konularla alakası dahi yok sadece mikser görevi üstlenmiş gibisiniz

(221 puan) tarafından
+1

Var ki almis gönlünden gelmiş ne saçma bir yorum , anne baba evlatlarına aynı altin vs yapmak ister Allah razı olsun 

önce (1,121 puan) tarafından

Neden sacmalik olsunki almak istemis almis oda kizi sayilir.Kayin babam bana birsey alsa kaynanam sevinir

önce (215 puan) tarafından

Asıl saçma olan sensin kul hakkına girmek istememiş ayrım yapmak istememiş şimdi imkanı olmuş almış işte helal olsun öyle insana keşke herkes böyle düşünebilse

önce (6,873 puan) tarafından

Çok saçma bir çıkış yapmışsın Renklihatıra alabilir neden almasın Kardeşim kayınvalidesi de ikinci geline 20 gr fazla bilezik bir tanede fazla set aldı haksızlık olmasın diye düğün günü kardeşime de almış süpriz yapmış düşünmek güzel bir şey 

önce (15,222 puan) tarafından

Hatunca böyle dönmüş sanırım. Yani yorumlarınız ben bu kullanıcıyım diye bağırıyor. Aynı düşünmek ya da düşünmemek de değil mevzu kimse ile aynı düşünmek  zorunda değilsiniz ama amaç ben ters bir şey yazayım farklı olayım olunca çok dikkat çekiyor. Bir insan hiç mi kimse ile paralel düşünemez diyorsun haliyle. Diğer arkadaşların dediği gibi benim de dikkatimi çekiyor bir süredir her şeye zıt cevaplar verme peşindesiniz 

önce (24,658 puan) tarafından
+2

@Renklihatira kız Hatunca adını bari çirkef falan yapta yorumları çok kaale almayalım sanane gı alır almaz sana niye dert oldu bu kadar güle güle kullan demek çokmu zor şirretnur!

önce (1,627 puan) tarafından

Alan razı veren razı sen niye kıskandın? 

önce (767 puan) tarafından

İşiniz gücünüz mal mülk para pul ben neden kiskanayim paranızı pulunuzu Allah daha çok versin işin felsefi psikolojik boyutuna değindim ayrıca benim profilime girin ilk geldigimden beri bütün cevaplarim duruyor zaten kim olduğumu saklamiyorum geçen biri de sordu hatunca sen misin diye evet dedim kim olduğumu saklamak istesem yeni hesap açardım rumuz değişikliğini sizin yuzunuzden yapmadım yani baktım değişiyor mu diye değiştiğini anladım renkli hatıra yaptım. İstersem yeni bir isim hoşuma giderse yine değiştirebilirim.

önce (15,222 puan) tarafından
+1

İşte bu değişiklikleri de hep kendince farklı olma çabasında olanlar yapıyor. Felsefe ideoloji ne mana bu arada? Düşünsel bir olay mı var burada. Kayınvalide diyorlar bak valide geçiyor içinde gelin rakibi mi kadının kendini kötü hissetsin nerden dem vuracağını şaşırıp bu da böyle olsun diye yorum yapmak bu. 

Kimlik gizleme de kısaca bence 🤣🤣

önce (1,146 puan) tarafından

Ayyyy ne battı ama size ya gelin demek kızı demek nasıl bir çıkış bu böyle kiskandiginzi bu kadar belli etmeseniz mi. Adam kendi kızına alsa bu kadar kuduracak misiniz acaba. 

Kimden kimliğimi gizleyecem senden mi 😂😱

Herkesten tepki aldığın için yeni kimlikle gelme çabası olarak gozlemledim 🤣🤣

Yanlış gozlemlemissin bakış acini değiştir bence herkes de kendi işine baksın kimse kimsenin avukatlığını yapmasın post sahibi kendini açıklayabilir ya da savunabilir Allah ona da dil ve akıl vermiş yakında seçimler olacak siz bence yandasliginizi orada gösterin partinizi savunun 😂

önce (765 puan) tarafından
+3

Bişeyi merak ediyorum gerçek hayatınızdada böylesiniz hiç dostunuz arkadaşınız var mı eşiniz demiyorum bakın dostunuz var mı kimse böyle karekterli biriyle değil arkadaş olmak selam vermek bile istemez

Yok ya hiç bir tane dostum arkadaşım aile bireyim yok 😂🤣 🤣 CHP ye girecem 🤣🤣🤣

İşte senin gibilerin oyu ve benim oyum da bir oluyor. Ne yazık. 

Artık idare edeceksin

Kız Hatunca İnan ki bu yorumların o kadar komik ki içindeki nefreti kini bize kusuyorsun yani hiç tanımadığın insanlara🤣🤣🤣 kim seni ne kadar kaale alıyor acaba orası da muamma da yaptığın yorumdan bile nasıl da belli edoyrsun kendini hemen herkes anlıyor senin gibi 3 2 kişi daha vardı doğru yolu buldu darısı sana şirretnur 🤣🤣🤣🤣

önce (5,638 puan) tarafından
+2

felsefi ve psikolojik mi? freud ve carl gustav mezarında ters döndü 😂

+1

-Felsefi ve psikoloji ben ne alaka knk 🤣🤣🤣

Kayınpeder yüzük almış bunu çektiği yere bak allasen kız sana almadılar diyeyse bu cirkeflik yapma bacım alırlar 🤣🤣

Sirretnur senin mi rumuzun adın da nurmus 🤣😂😱

Honkicim stomacilari git araştır felsefe bilmiyorsun o isimleri biz lisede görmüştük 😱

Onun dışında hepiniz domatessiniz diye ben elma olmaktan vazgeçemem❤️

Ve son olarak her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik barındırdığına inanıyorum ☯️

önce (5,638 puan) tarafından

ahahaha lisede felsefe görmüş bravo beybito 😘

ulan domates niye kabahatli oldu ki şimdi😂

Stoa felsefesi yaz kız sayemde bir şeyler öğrenirsin acını ve sevincini içinde yasarsin 

Oylama yapsak adminde dahil oyunu senden yana kullanır hayatım senin gibi insan kırmak için burda değilim farklı olma çaban sacmaladigin gerçeğini değiştirmiyor maalesef farklısın ama kendince farkli olumsuz yorum yapıp kırmayan da çok ama sen teksin bu konuda gurur duy kendinle 🤣🤣🤣🤣

Bir konuda birinciyim o zaman ❤️❤️❤️🥰🧿

Peki alınan yüzükle bunu nasıl bağdaştırıyorsun bana onu açıkla 🤔🤔🤔🤔

Güzel bayanlar niye prim veriyorsunuz amacı bu zaten konuyu farkşı yerlere çekip tartışma ortamı yaratmak istiyor sizde oyuna geliyorsunuz bırakın  yüzükten başladı para pula siyasete felsefeye geçti burdan bile anlamanız lazım bazı şeyleri

Aşko bu daha önce engel yedi benle böyle bir tartışmaya girip beni çekmeye çalıştı da yemedi admin gerekeni yaptı ben bu şekilde davranıp herkese farklı kötü yorumlar yapıp burda olmasına anlam veremiyorum artık kalıcı engellenirse topluca kurtuluruz bence herkes gerekeni yapsın admin de biliyor az çok bunu çünkü 

Huyunu bile bile sizde prim vermeyin haklısınız insanın sinir uçlarına dokunuyor fakat klinik vaka olan bireyi görmezden gelmemiz gerekiyor

Emin misin 3 gün yedin ? Yoksa ortalardan kaybolmazdin o zaman da böyle herkese kinini kustun kustun admine bildirdik

Şimdi girip özel mesajlardan da özellikle baktım hayır asla engel yemedim en son 22 temmuzda siz kimseye olumsuz yorum yapmayın kimse de size yapamaz eğer yaparlarsa bize bildirin tarzında mesaj gelmiş 

Ben çok uzun bir süre şehir disinda tatildeydim 

Üstüne bu ay da çocuk okula başladı araç gereç ihtiyaç o bu su derken giremedim buraya 

Admin demek ki yorumlarımizi incelemiş haklı olduğumu görmüş ayrıca ben buraya yaklaşık iki aydır doğru düzgün girmiyorum üç gün engel diyorsun 🤣😂

Olabilir ben yoksun diye engel yediğini düşünmüştüm uyarı almışsın sadece 

Yatıp kalkıp seni takip etmiyorum şekerim o dönemde birden ortadan kaybolduğun için öyle olduğunu düşündük ama sen yokken nasıl huzurluydu buralar anlatamam 🤣 🤣 yine çıksan tatile 😁😁😎😎

Burda kaç bin abone var herkes 50 TL gönderse süresiz tatile çıksam valilik onaylı iban alıp atayım 😂😂🤣

Kabul ben 100 vereyim 😁😁😁 çok mantıklı sen bunu bir arastir 

At ibani atalım şekerim böyle susmuyorsun bari para sustursun seni 

önce (633 puan) tarafından
+1

Nur sesli kahkaha attım sjsjdjsjsjsj benden 200 TL sjsjsjsj

önce (2,280 puan) tarafından

Off ne konussunuz hhahah ..

Valilik onay verirmi şüpheli 😂😂 benden de  300 çalışır sumoş 😂😂

Benim senden eksiğim ne semos 🤣🤣

@DP anca o kadar çıkar bacı benimde doğum falan var napayım 🤣🤣🤣

önce (2,280 puan) tarafından

50 senin elli benim yerime vermiş olim aynı olsun ahahaha 

önce (3,497 puan) tarafından

Allah iyiliğinizi versin hemi ssjsjjss

önce (221 puan) tarafından

Susun kiz ideolojik felsefe Sigmund Freud konuştu 100de benden 😂😂😂

Şuan burda toplanan paraya en fazla paçalı don alırım onunda gidişi gelisi taş çatladı iki saat sürer 🤣😂

Kızım sen 50 TL dedin biz 300 veriyoruz işte 🤣🤣🤣🤣

+2

Şuanki toplanan paranın üstüne 50$ ben ekliyorum ve sizi kliniğe gönderiyoruz 

Tatile diyecektin canım Türkiye'de psikiyatrik tedaviler ücretsiz belki bilmiyorsun 

Klinik dedim farkettiyseniz sizi özel olarak kliniğe yatırmak için o ücretsiz değil 😉

Kız tatile gondercez ne kliniği sizde yumuşatiyoruz gaciyi surda niye olumsuz yorum yapıyorsunuz 🤣🤣🤣

Ücretsiz psikiyatriye gidince gerçekten bir problemi olanı ücretsiz psikologa yolluyor canım yani devlet hastanelerinde psikolog hizmeti de var 

Sevdim bu hatunu 😁 

Devlet hastanelerindeki uzmanlar ayakta tedavi ediyor oysa biz blog yazarları sizin yatarak tedavi olup öfke ve sevgisizlik sorununuzu aşıp aramıza sağlıklı birey olarak dönmenizi ve inşallah öfke kusan yorumlarınızdan kurtulmak istiyoruz bize bu iyiliği yapın söz 50$ daha ilave yapacam

Tatil işe yaramaz geçici çözüm o aramıza dönünce o yorumlara yine maruz kalacaz en iyisi klinik ömür boyu garantili daha iyi olmaz mı 

Kız abartma isteyen istediği yorumu yapsin , cevap yazmayın olsun bitsin 

Bazı cümleler sinir uçlarına dokunuyor mümkün oldugu kadar görmemeye çalışıyoruz

önce (4,410 puan) tarafından

Akşam akşam siteye gireyim dedim neler dönmüş 😄 bu arada bu rumuzun eskisini de bilmezdim yenisine de yeni denk geliyorum. Bacım hayırlı olsun yüzüğün de. Senin kayinbaba benim babamla aynı birde kaynanamla 😄

+3 oy
(3,923 puan) tarafından

Güle güle kullanın. Model olarak çok güzel.Sadece, ben beyaz altın daha çok seviyorum. 

+3 oy
(3,268 puan) tarafından

Çok güzel canım hayırlı olsun inşallah

+3 oy
(587 puan) tarafından

Beğendim iyi günlerde kullan..

+2 oy
(17,353 puan) tarafından

Bence çok güzel. Ben böyle modelleri seviyorum. Güle güle kullan. 

(28 puan) tarafından

Daha guzelleri sizin olsun cok tesekkur ederim 

+2 oy
(23,395 puan) tarafından

Ben beğendim. Güle güle kullan 

+1 oy
(14,702 puan) tarafından

Yılın trendlerinden 🤩

Güle güle kullanın 

+1 oy
(633 puan) tarafından

Kayınpederini kınım kınım kınıyorum bu ne çok çirkin bedava verseler almam (Allah başıma versin diye büyük konuşuyorum ) 🤣🤣🤣🤣

önce (3,497 puan) tarafından

Böyle kayinpederde ne bilim aşırı saçma insan gelinine supriz yapıp hediye alır mı ayol sjsjjs (kayinpederim yok )

Dimi dimi sürpriz yapan altın alan kayınpeder mi olurmuş 🤣🤣🤣

+1 oy
(258 puan) tarafından

Millette ne kayinbabalar var ya.  Biz de harcasin diye para yolluyoz

+1 oy
(765 puan) tarafından

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın

+1 oy
(299 puan) tarafından

Ben ilk oğlumda hamileyken hurma canım istemisyti yoktu bu gün kaynanamlara gittim kayinderim ağaçtan toplamış gelmiş hepsi yeşil dedi kızım eve gotur kızarsın ye çok utanmıştım ozaman hani kim ona söyledi diye o gün bu gündür çok severdim kendisini Allah rahmet eylesin eslerimizden çok değer verirdi gelinlerine 

Güle güle güzel günlerde kullanın bizde oda babadır atadir

+1 oy
(221 puan) tarafından

Çok zarif duruyor , sağlıkla kullanin

+1 oy
(8,050 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullan 😊

+1 oy
(1,675 puan) tarafından

Coook guzel ve retro bir yuzuk bilezikler var ya onun yuzuk versiyonu gibi ilk defa gordum.Ve ne guzel bir kayinbabaniz var masallah teneke taksa memnun olurum acaba demem sizde dusunmeyin bence gule gule kullanin

+1 oy
önce (4,876 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan dostum 

+1 oy
önce (6,873 puan) tarafından

Çok güzel modeli aynı modelden bide bilezik aldır eşine takım olsun güzel günler de kullan

+1 oy
önce (943 puan) tarafından

Güle güle kullan. Güzelmiş. Allah razı olsun kayınbabandan. Bazı kayınbabalar böyle. Gelinlerine hep bir şeyler almak isterler. Dedem de öyleydi. Memleketten her bize geldiğinde anneme küpe, yüzük filan getirirdi.Mekanı cennet olsun

0 oy

Hiç benim tarzım değil ama adam hak hukuk bilen biriymiş almış Allah razı olsun çekemeyen çatlasın güle güle kullan sağlıklı güzel günlerde ☺️❤️🤣🤣

0 oy
önce (30 puan) tarafından

MasaAllah cok guzel güle güle kullanın:)

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 845 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 321 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 734 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,383 cevap

335,393 kullanıcı

...