Kan sulandırıcı nezaman bıraktınız Dr bana doğuma 1hafta kalla bırak dedi ya bu bir hafta içerisinde bebeğe birşey olursa Allah korusun sezeryan olucam bu arada fazla değilmi 1hafta dediğimde ise bana kan bankası yok kanarsan müdahale edemeyiz dedi
Doğuma bir gün kala hastaneden beni aradılar kan bulun diye. Kan isterler sizden muhtemelen.
Diğer konuda bilgim yok ,,doktor 1 hafta kala bırak dediyse öyle yap şakaya gelmez o ilaçlar
Peki ya bebeğime birşey olmazmi
Ben doğumdan birgün öncemi ne bıraktım.hatta diğer oğlumda acil sezeryana aldılar.bi gece önce vurdurmuştum bi sorun olmadı
Kan kaybı falan
Olmadı canım ama srn doktorunu dinle.çünkü bende yüksek riskde pıhtılaşma vardı.doktorumda erken bırakırsak bebeği riske atmış oluruz demişti.doktoruna bir daha danış
Bana burda kan bankası yok kanarsan müdahale edemeyiz dedi
Ben 36 haftalikken biraktim 38 dede dogum yaptim
Kan pihtilaşmanizmi varmıydı
Evet ben 2 dusuk yaptim sonraki gebeligimdi genetik testte orta derce pihti cikti ondan kullandim 8 haftadan 36 haftaya kadar
Sizde kaç tane gen bozukluğu çıkmıştı
O kadar detay hatirlamiyorum gercekten bebegim suan 1 bucuk yasinda
Benimde pihtilaşmam var düşük sonrası genetik test yaptım pihtilaşma çıktı sizin gibi 36 haftada bıraktınız
İki çocuğumda da tam 8 ayı doldurana kadar kullandım. Benim ikisi de normal doğum oldu.
Peki kanama falan fazlamı oldu
Hayır, normal düzeydeydi. Bir sorun yaşamadım.
Kimisi 48 saate yada 24 satte kesip sezeryan olmuş bana 1hafta fazla geldi
Her hastanın durumu ya da her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Benim 1 ay kala kesildi mesela. Yalnız ben kan sulandırıcı olarak bebek aspirini kullandım.
Kan pihtilaşmaniz varmıydı
Hayır yoktu. Önlem amaçlı aldım. Öncesinde 3 düşüğüm vardı çünkü.
Bırakmak gerekki kanın sıvılığı azalsın yoksa durduramazlar asıl o zararlı senin için kan kaybı yaşarsın sonra kan bulmakla uğraşırlar canım doktorunu dinle ne diyorsa öyle yap
1 hafta çok değilmi ya bebeğe Allah korusun birşey olursa tek korkum o
Yok canım bir haftadan bişey olmaz aksine senin için iyi bişey
Ben kendimi düşünmüyorum ya bebeğe birşey olursa tek korkum o ☹️☹️
Normal doğum yaptığım için doğum edeceğim güne kadar kullandım. Arkadaşım sezeryan olacaktı oda bı hafta öncesinde kesmişti
Öylemi inşallah birşey olmaz tek korkum bebeğe birşey olursa
Olmaz inşallah
1,475,021 soru
24,148,136 cevap
334,759 kullanıcı