0 oy
708 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (4,843 puan) tarafından

image

~ İşlerini bitirmiş anne kahvesi~~~~》sizde durumlar ne hanımlar ☺️

21 Cevaplar

0 oy
(2,686 puan) tarafından

afiyet olsun canım maşallah erken bitirmissin.. bende napim bi sattir şırınga ile mama damlatiyorum bebeğimin ağzına 😭 çok sıkıcı bir iş ama canları sağolsun 

(4,843 puan) tarafından
+1

Sağol canım bugün erkenciyim dün misafirlerim vardı temizlik yapmıştım bugün de sadece süpürdüm bıraktım ☺️ Allah güzel ömür versin canım evlatlarımıza her şeyin üstesinden geliriz biz anneler olarak 🌸

-Reklam-
0 oy
(2,850 puan) tarafından

Daha işlere başlamamış güne bebeğin yataktan düşmesi ile başlamış hala gözleri buğulu gören bir anneyim 🙃

(4,843 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım, bunu çok anne yaşamıştır bir şey olmasın da yavrularımıza 💞

(2,850 puan) tarafından

Çok şükür birşeyi yok kafayı vurmuş ama keyfi yerinde şuan kusma vs yaşamadık yatak alçak Allâh tan

(4,843 puan) tarafından

Şükür canım Allah bir daha yaşatmasın 

(2,850 puan) tarafından

Amin canım kimseye yaşatmasın

(4,843 puan) tarafından

Amin🫶

0 oy
(1,640 puan) tarafından

Evi süpürdüm. Ocağı sildim. Kızartma yaptım. Çocuğu okula ,eşimi ise yolladım. Çamaşırları kısa yıkamaya atmıştım onu astım dışarı. Ve 1.5 yas bebeyle oynuyorum. Az daha zaman gecsin onu yatırıp cay keyfi yapacağım 😎😎😎😎

(4,843 puan) tarafından

Oh oh ne güzel sende bir sürü iş yapmışsın canım maşallah.  Benimde bugün evim temizdi dün misafirim vardı temizlik yapmıştım.  Bugün süpürdüm çamaşır astım 2 posta o kadar ☺️

(1,640 puan) tarafından

Daha çok iş var da öğleden sonra yaparım 

(4,843 puan) tarafından

Anladım canım kolay gelsin 

0 oy
(1,476 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kızım ana sınıfına bıraktım geldim bebeğimi yatırdım. Ortalığı toparlayıp kahvaltı hazırlayacağım inşallah 🙂🙂🥰

(4,843 puan) tarafından

Sağol canım bende bıraktım geldim oğlumu.  Kendimle bas başayım ☺️ Kolay gelsin canım 

0 oy
(6,287 puan) tarafından

Evimde misafir var kahvaltıda kızım ağladı sesten rahatsız oluyorlarmış diğer odada sustursan olmaz mı dediler kendilerinin davetsiz bir şekilde 5 gündür evimde yemeli içmeli konaklamaları haricinde bir sorun yok 

Kovmamak için kendimi odaya kapattım 😤😠😡🤬

(4,843 puan) tarafından

Değil gerçekten eşinle konuş bence bu yaptığı hareketleri,  ve evine kabul etme . Çünkü ne cüretle yatağınıza yatabiliyor

(6,287 puan) tarafından

Söyledim ve güldü geçti sadece yarın anneme gideceğim onlar gidince gel bizi al dedim yarın göndereceğim dedi bakalım ne olacak 

(4,843 puan) tarafından

Insallah giderler canım ne diyim . Misafir için bunları diyeceğim aklıma gelmezdi ama 

(6,287 puan) tarafından

Bende ilk defa böyle bir misafirle karşılaşıyorum

(4,843 puan) tarafından

Haklısın 

0 oy
(1,306 puan) tarafından

Günaydın bacikom 

Okuldayım oğlumu getirdim 

Banklarda oturuyorum ne yapayım 

Tek başımayım telefona sarıldım 

Burayı takip ediyorum 

(4,843 puan) tarafından

Günaydın canım,  bende bıraktım oğlumu geldim eve . Buraya takılıyorum ☺️

0 oy
(7,507 puan) tarafından

Bende yeni bitirdim işi. Koca işte çocuk okulda. Birazdan Kahvemi yapıp keyfime bakacağım 🥰

(4,843 puan) tarafından

Bende öyle yaptım harika oluyormuş be 😁

0 oy
(611 puan) tarafından

Günaydın cnm evi topladım tezgahı temizledim bulaasik makinesini çalıştırdım kahvemi içtim TV ye telefonda takılıyorum çamaşır yıkanacak oğlan uyanmadan yapamam katlanacaklarida uyanınca yapacam çünkü oğlanın hemen hemen hepsi

(611 puan) tarafından

Canım oğlan uyudu mu en ufak sesi uyanır 

(4,843 puan) tarafından

Anladım canım 

(31 puan) tarafından

<!--StartFragment-->

Merhabalar, 
benim 2 hafta- 12 ay içinde doğum yapmış annelerle ilgili bir tez çalışmam var. katılım sağlarsanız çok memnun olurum. Cevapladığınız sorular tamamen anonim ve bilimsel amaçlarla kullanılacak. Yazdığım mesajı size iletiyorum. Teşekkür ederim :) Anket linkinde zaten iletişim bilgilerim yer almakta, bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Değerli Anneler, Bu mesajı, henüz 2 hafta-12 ay içinde ilk kez doğum yapmış annelere ulaşıp, onların önemli deneyimlerini öğrenmek amacıyla yazıyorum. Tez çalışmamın bir parçası olarak, sizlerin bu süreçteki deneyimlerini anlamak ve daha iyi bir destek sağlamak için bir çalışma düzenliyorum. Bu anket, annelerin ilk doğum süreci ile ilgili yaşadıkları duygusal, fiziksel ve psikolojik değişimleri anlamaya yöneliktir. Katılımınız, bilimsel çalışmalara değerli bir katkı sağlayacak ve gelecekteki annelere daha iyi hizmet verebilmesi için önemli bir temel oluşturacaktır. Anketi doldurmanız yaklaşık 10-15 dakika sürecektir. Verdiğiniz cevaplar tamamen anonim olacak ve sadece bilimsel araştırmalar amacıyla kullanılacaktır. Değerli deneyimlerinizi paylaşarak, toplumda diğer annelere faydalı olabilecek bilgilerin bir parçası olabilirsiniz. Katılımınız, bilimsel çalışmaların daha sağlam temellere dayanmasına yardımcı olacaktır. Anket anonimdir ve kişisel bilgileriniz asla ifşa edilmez. Katılım tamamen isteğe bağlıdır, bu yüzden ne zaman isterseniz katılmayı sonlandırabilirsiniz. Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header 

Eğer sorularınız olursa, çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Şimdiden zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. Tez çalışmamda sağladığınız katkı, başta diğer anneler olmak üzere birçok kişiye fayda sağlayacaktır.

<!--EndFragment-->
(611 puan) tarafından

Canım maalesef benim oğlan büyük 2 yaşına girecek nerdeyse

önce (31 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim :) Mutlulukla büyüsün

0 oy
(920 puan) tarafından

Maşallah günaydın hızlısın ne güzel arkadaşlar gelecek kahvaltıya hazırlık yapıyorum

(4,843 puan) tarafından

Sağol canım bitirdim erkenden iyi oluyor böyle kendime vakit ayırıyorum.   Kolay gelsin canım sana da 

(920 puan) tarafından

Sagol canım 

(4,843 puan) tarafından

💞🌷

0 oy
(18,722 puan) tarafından

Dünden kalan bulaşıkları yıkayıp kahvaltı hazırlamaktan başka bişey yapmadım daha. Şu an kahvaltı yapıyorum sonra kalkıp işlerimi yapacam

(4,843 puan) tarafından

Yaparsın canım daha erken . Afiyet olsun 

0 oy
(2,186 puan) tarafından

Kocam gelecek gece hazırlık yapıyoruz ❤️

(4,843 puan) tarafından

Ne hazırlığı canım ☺️

(2,186 puan) tarafından

Yemektir temizliktir kişisel bakımdır 😂

(4,843 puan) tarafından

Haaa 😁 kolay gelsin o vakit🥰

0 oy
(595 puan) tarafından

image

Ay benimki de aynısındann💃🏻 afiyet olsunn
(4,843 puan) tarafından

Missss sana da afiyet olsun canım 🌷🌸

0 oy
(2,306 puan) tarafından

Oğlanı okula götürdüm 8.30 da geldim uyumaya calıstım kızımla uyuyamadım kalktım kahvaltı yapıyorum şimdi 

(4,843 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende uyanınca geri uyuyamıyorum 

(2,306 puan) tarafından

Normalde uyurdumda kızım uyumayınca uyumadım 4 yasında bi canavarlayım 🤣

(4,843 puan) tarafından

Bilirim canım bilirim benimki de aynı 😀

(2,306 puan) tarafından

Ya evi yeni süpürdüm önüne sofra bezi serdim kek verdim koltugun arkasına ufalamıs gelde cıldırma 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

(4,843 puan) tarafından

O sofra bezinin üstünde gerçekleşmiyor maalesef çok şey 😀 bende bakıyorum hep dışında ne varsa ☺️

0 oy
(4,036 puan) tarafından

Bahçeye inemeiycegim oturduğum yerden  kahve keyfimi atayim 😊

image

(4,843 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ☺️ bende taka taka saat takıyorum bilezik ne gezer😁

(4,036 puan) tarafından

Ajda olmasa bende takmadım ama bunlar nedense gözüme batmıyor kullanisi rahat yani altin kadiniyim ben😀

(4,843 puan) tarafından

Hahahah olsa bende olucam ama yok 😀🤭

(4,036 puan) tarafından

Koz valla bende bu sene anlamadim nasil yaptim.bunlari bütün altınlarını sattım sadece söz kelepçe ve Trabzon kelepcemi bırakmıştım.. hamile kaldim yok o para yok bu para sonra işten ayrıldık derken ben baktım 100 gram bilezik yapmışım 😂😂

(4,843 puan) tarafından

Maşallah maşallah canım iyi yapmışsın güle güle tak🌷

0 oy
(24,937 puan) tarafından

Dün mutfak cami ve dolapların bir kısmını silmiştim aşırı şiş ellerle uyandım sabaha uyuşma karıncalanma var çok fazlada yüzük parmağımda kalmış çıkmıyor 😖😖 bir yandan da çocuğu uyutmaya çalışıyorum 

(4,843 puan) tarafından

Valla kendimize yazık ediyoruz ya dün bende deli gibi temizlik yaptım belim ağrıyor.  Geçmiş olsun canım inşallah çıkar yüzük.  Deterjanla çıkarmayı dene 

0 oy
(2,404 puan) tarafından

Afiyet olsun. Allah aşkına bu saate kadar hangi isleri yaptın. 07.30 da uyandım ama gel gör ki bir camasir zor astım bebegimden dolayı 

(4,843 puan) tarafından

Canım ben 7 de uyandım çamaşır astım oğlumu okula bıraktım evi süpürdüm kahvaltı yaptım topladım.  Çok bi işim yoktu bugün toz aldım o kadar

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bu saatte hemde valla helal olsun afiyet olsun sonuna kadar hakedilmiş bi kahve ahahahhahaha ben daha yeni kahvaltı yapıyorum 

(4,843 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 😃🌷 afiyet olsun sana da 

0 oy
(7,179 puan) tarafından

Kahvalti yapiyoruz canim pazara gidicem birazdan 

(4,843 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canımcım bende işlerini bitirmiş yemeğini ocağa koymuş ama kahvesini içememiş bir anne birakayim 🤗

(4,843 puan) tarafından

Allah razı olsun canım sana da maşallah 🌸 işler bitmiş şimdi kahve zamanı 🥰

(1,697 puan) tarafından

Senden de canım benim eşimi bekliyorum gelsin de beraber içeriz inşallah 🥰 yoksa çoktan içmiştim 😁

(1,685 puan) tarafından

@Gastamonlummm hani bana mangal sözün vardı pikniğe gidecektik 

(4,843 puan) tarafından

Daha da güzel oluyor eşlerle içilen kahveler ☺️

(1,697 puan) tarafından

Hemdem tabi canım o içilen kahvenin tadı bambaşka oluyor Rabbım başımızdan eksik etmesin inşallah 🥰

Hahahahahaa Büş hatırlamıyorum kizzz ne zaman söz verdim 🤦‍♀️😁

(4,843 puan) tarafından

@Gastamonlummm evet canım haklısın aminnn🥰

0 oy
(31 puan) tarafından

<!--StartFragment-->

Merhabalar, 
benim 2 hafta- 12 ay içinde doğum yapmış annelerle ilgili bir tez çalışmam var. katılım sağlarsanız çok memnun olurum. Cevapladığınız sorular tamamen anonim ve bilimsel amaçlarla kullanılacak. Yazdığım mesajı size iletiyorum. Teşekkür ederim :) Anket linkinde zaten iletişim bilgilerim yer almakta, bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.
Değerli Anneler, Bu mesajı, henüz 2 hafta-12 ay içinde ilk kez doğum yapmış annelere ulaşıp, onların önemli deneyimlerini öğrenmek amacıyla yazıyorum. Tez çalışmamın bir parçası olarak, sizlerin bu süreçteki deneyimlerini anlamak ve daha iyi bir destek sağlamak için bir çalışma düzenliyorum. Bu anket, annelerin ilk doğum süreci ile ilgili yaşadıkları duygusal, fiziksel ve psikolojik değişimleri anlamaya yöneliktir. Katılımınız, bilimsel çalışmalara değerli bir katkı sağlayacak ve gelecekteki annelere daha iyi hizmet verebilmesi için önemli bir temel oluşturacaktır. Anketi doldurmanız yaklaşık 10-15 dakika sürecektir. Verdiğiniz cevaplar tamamen anonim olacak ve sadece bilimsel araştırmalar amacıyla kullanılacaktır. Değerli deneyimlerinizi paylaşarak, toplumda diğer annelere faydalı olabilecek bilgilerin bir parçası olabilirsiniz. Katılımınız, bilimsel çalışmaların daha sağlam temellere dayanmasına yardımcı olacaktır. Anket anonimdir ve kişisel bilgileriniz asla ifşa edilmez. Katılım tamamen isteğe bağlıdır, bu yüzden ne zaman isterseniz katılmayı sonlandırabilirsiniz. Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8S69jRV-9z4OywNrYbNgLup0h22cuKdJc_RAbJT68_Fny-Q/viewform?usp=header 

Eğer sorularınız olursa, çekinmeden bana ulaşabilirsiniz. Şimdiden zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. Tez çalışmamda sağladığınız katkı, başta diğer anneler olmak üzere birçok kişiye fayda sağlayacaktır.

<!--EndFragment-->

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,250 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 936 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 674 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy