+6 oy
6,537 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (79 puan) tarafından

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var artık sütüm yetmiyor devam sütüne başlamam lazım en iyisi hangisi sizce?

36 Cevaplar

+1 oy
(494 puan) tarafından

İlk kızımı sadece anne sütüyle beslemişdim şimdi ikinci oldu anne sütüne ek olarak hipp organic kullanıyorum daha yeni başladık kızım sevdi

-Reklam-
+1 oy
(1,871 puan) tarafından

Ben sma kullandim cok da memnun kaldim kilosu beslenmesi vs sma aptamil bubiki secenek arasinda hangisi uygunsa dusunme ver 

önce (119 puan) tarafından

mor olan en yenisi Aptamil'in hem probşyotik hem prebiyotikk içeriyor

+1 oy
(7,410 puan) tarafından

Bilmediğim bir konu ama benden cvp isteniyo🤣🤣🤣 Aptamil kullanmıştı ablam zamaninda şimdi içeriği nasıl bilmem herşey değişti çünki 😂 

önce (274 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

ben de Aptamil ile başladım ama mor olanı varmış duymamıştım hiç bi ona da bakıcam

+1 oy
(1,177 puan) tarafından

Biz hep SMa kullandık hastanede onu veriyorlardı. Ama bir yaşını geçince bebivita vermeye başladım

+1 oy
(46 puan) tarafından

2 yaşına kadar sma optipro kullandım çok memnundum ben suan 3 buçuk yaşında Aptamil şekerli olduğu için çocu bebek içiyor zaten ama bizde baya gaz yapmıştı Aptamil

+1 oy
(3,670 puan) tarafından

Biz hipp combiotik ve bebelak kullanmistik , Aptamil o hiç sevmemisti ve kabız yapmisti 

+1 oy
(135 puan) tarafından

Aptamilden hipp organik combiotice geçtik aptamilden daha iyi bence 

+1 oy
(776 puan) tarafından

Bebelac, bebelac gold, aptamil, hipp hepsini denedim içmiyor benimki maalesef

önce (119 puan) tarafından

doktorum bana hiç düşünmeden aptamile başla dedi yılların maması zaten çevremde de herkes aptamil kullandı bebeğine

önce (776 puan) tarafından

Onuda içmedi bebeğim malesef

+1 oy
(13 puan) tarafından

Bebekten bebege degisiyor aslnda ama aptamil cok guzel oglumda kullandım ama kizim sevmedi icmedi hicbir mamayi bebegin icerse bence aptamil derim

+1 oy
(8,244 puan) tarafından

Devam sütü ile mamaların ne farkı var? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Umarım görüp cevap veren olur

0 oy
(8 puan) tarafından

Ben bebivita kullanıyorum Aptamil felan kızıma iyi gelmemişti kabızlık felan yaşadım bebivita bi tek Bim de satılıyo fiyat olarak da iyi iki yaşında geldi hayla kullanıyorum doyurucu ve besleyici ben memnunum 

0 oy
(84 puan) tarafından

Farklı markaları alıp deneyip elimde kalsın istemiyorum arkadaşlarımın bebekleri aptamili içtiler hep onu alıcam bende

0 oy
(79 puan) tarafından

Yardımlar için çok teşekkürler

0 oy
(274 puan) tarafından

bugün bebek mağazasına gittik orada en çok aptamil alıyorlar dedi reyon görevlisi anneler memnun kalıyor dedi

0 oy
(119 puan) tarafından

mama valla en hassas konu insan en iyisi olsun istiyor çocuğu için biz de aptamilin mor kutusundan kullanıyoruz

0 oy
önce (198 puan) tarafından

biz de çok yeni başladık aptamile bağışıklığı için eczacı aptamil dedi

önce (639 puan) tarafından

Aptamil seker oranı cok yüksek en kalitesiz mama

önce (13,818 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Eski post ama golden goat iyi keçi sütlü. Yada hipp var organik onlara bakım derim

önce (639 puan) tarafından

İlla mecbur mama kullanıcaksa kesinlikle sadece hipp

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,159 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nesibe4450 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 932 göst.