Lütfen biri bana bir şey desin 1 yaşındaki kızım 8 saati geçiyor hala uyumuyor uyutamıyorum Ben nerede hata işliyorum bu durum normal mi😭😭😭😭bir saniye bile oturmuyir yemegini bile ayakta veriyom
nirmal degil . 1 yas cocuk maksimum 4 saat uyanik kalir 5. saatin icinde mutlaka uyumasi laİm
Uyutamadım kaç defa uğraştım kaç defa Yok hala çabalıyor uyumamak için
Benim oğlum sabah 9.30 da kalktı butun gün 14 saat olmuş yarım saat anca uyudu 😏
Kac aylik sizin
Bu kadar ara olduğu için yorgunluktan gözünün Ağrımasından uyuyamıyor canım , yarın rutin oluştur çocuğa , karanlık ortamda en fazla 4 saat ayakta kalacak şekilde uyut çocuğu
Yok canım yok zaten ayağımda uyutuyorum hiç indirmiyorum 4 saat olunca ben yatırmaya çalıştım yatmadı sonra kaldırdım yarım saat bir saat sonra tekrar denedim yine yatmadı Biraz ara verdim sonra tekrar denedim yine yatmadım Şu an hala yatmıyor
Beşiği yok mu canım yatır beşiğine pes eder uyur, sende yanında yat ,kendini yırtar derecede ağlamazsa hiç muhatap olma o şekilde uyutabilirsin
Var anne yani kullaniyom cunku gece yarim saat gecmeden uyaniyor ondan alip koymak kolay oluyor kalkmadan
Yani hiç normal bir durum değil bu gülüm , gece uyanması gündüz uyumaması. Bir şekilde çocuğa rutin oluşturman lazım
Yok canım Hiçbir şey fayda etmiyor 6 aylıkken uyku eğitimi de verdim başarısız olduk çözemedim 2 gün bulaşığımı yıkayamadığım zamanlar oluyordu haftalarca banyoya giremiyordum altıma yapana kadar tuvalete giremiyorum Allah'ıma bin şükür şu an en azından kendi başına biraz yürürken bulaşır mı yıkayıp evimi süpürüyorum bugünüme şükür ediyorum Bir sene boyunca yaşayan ölüydüm Ama yok düzelmiyor tek umudum gece beslenmesini kesersem biraz düzelir gibi geliyor ama onu da nasıl keseceğimi bilmiyorum kendime cesaretim yok
Gece beslenmesi için tam zamanı canım , mama ile desteklerden gece çok rahat uyuyacaktır
Ne mamasi peki hic mama vermedim
Herhangi bir bebek maması canım , bende kullanmıyorum bilgim yok ama mama bebeği tok tutar
Bence normal değil. Benim oğlum 1.5yasinda günde 2 kez uyuyor .
Acaba genetik mi ?
Bilmiyomki uyku yu hic sevmiyor gecede sürekli uyaniyor
Doktor üstun zekali lar uyumaz diyor cok yoruldum asla oturmuyir surekli yüruyir düsuyir ödum kopuyor
Evet emiyor gece boyu 😭
Büyüyünce düzelir idare et biraz daha . En azından kendi başına oynar
Cay kahve iciyormusun acaba ondan etki edermi
Cay ictim bugun 4 bardak kahve icmedim ama
Oğlum aynı öyleydi ilerleyen aylarda azalıyo merak etme sorunun ne olduğunu biliyor musun yani neden uyumuyor neden huzursuz bu konuda
Doğduğundan beri böyle canım şimdi arkadaşım bebeği yeni doğdu bakıyorum saatlerce uyuyor benimkisi yeni doğduğunda bile asla uyumazdı doktorları söyleyince üstün zekalılar uyumaz diyor ama ben çok yoruldum çok iyi bıraktı asla durmuyor sürekli yürüyor yemek yerken bile Mama sandalyesini asla oturmuyor ayakta yiyor
Benimkide doğduğu zamandan beri uyku düşmanı gece boyu ayakta kaldığımı bilirim aylarca çok az uyudum hala da uyku düşmanlığı var yani çok zor uyuyan bi çocuk Allah yardımcımız olsun 😮💨
Amin canim yok düzelmiyor uyku egitimi de aldim yok
Kendi kendine düzelene kadar olmuyor çok iyi anlıyorum seni bende uğraşıyorum daha ne yapsam olmadı aynı sen gibi azalsa da zor oluyor yani
Allah yardim etsin insallah sevabini aliriz
Karnı aç mı altı temiz mi yada çok uykusu varda mı uyumuyor sen müzik aç uyku getiren loş ışık yap oyuncak falan kaldır sadece yastık olsun yerde uyur öyle ben öyle yapardım kızıma
Bugun karnini guzel doyurdum nornalde hic yemezdi tokluk enerjimi verdiki
Yorulmuyorlar canım sürekli evdeyse enerjilerini atamıyolar o yüzdende olabilir
Yok disari ciktik evde zaten bir saniye oturmaz nene gibi surekli yüruyor evde yemek yerken bile ayakta yada kucagimda ayakta veriyom otirmuyir asla
Allah yardımcın olsun öyleyse canım bir çözüm bulamadım benim uykularım ona gelsin 🙂🙂
Benim oğlum da öğle dün saat 1.30 uyudu 12 den önce çok nadir uyur iki yaşında şuan doğduğu günden beri uykusuz gece emerken saat başı kalkıyor du emmeyi iki ay oldu bırakalı yinede üç beş kez kalkıyor uykuyu sevmiyor
Ayni demekki zor valla yoruldum
Doktora da sordum yapısal dedi yapacak bir şey yok dedi uyku ilacı versem nereye kadar hep içemez dedi bende aynı yorgunum ama yapacak bir şey yok maalesef seni çok iyi anlıyorum
Bay bay diye bi uyku ilacı var çocuklar için içeriği bitkisel rezene anason papatya var
Kız kardeşim iki cocugundada kullandı çok etkisini gordu
Doktorunuza danisin bı uygunsa size alın rahatlarsinuz
Hemde çocuk rahatlar ..
O dönemden geçtim şükür bugüne 1 yaş ful uyku ya direnme ve gece ağlama uykuda komşum sen uyanmiyosun halıba sesine diyordu ama iucamda oyle ağlardı yada uyanır oyalardm o kdr zorlandm ki şuan maşallah diyeyim gündz cougu zamn kendisi uyuyor gece sabaha doğru mamaya kalkiyo 2 gündr de sabah iciyor gece içmediği icin bebek arabasında salıncak varsa normal onda uyut nerde uyumam istiyorsa çok takılma nasl uyuduguna günü geçir öyle uaptim ilkde çok takardım
1,476,784 soru
24,174,068 cevap
336,022 kullanıcı