Merhaba kızlar. Elimde 4500 tl kadar param var. Bende değerlendirmek kendıme bıseyler almak istiyorum. Arada kaldım Hamur Yoğurma Makinesi mı alsam mikrodalga mı alsam. Sız olsanız hangısını alırdınız. Hangisi daha kullanışlı işe yarar.
hamur işi çok yapıyorsan hamur yoğurma makinesi. yoksa ikisine de gerek yok. azdaha koy gram altın al
Eskiden degıl ama artık yapmam lazım okula beslenme ıcın.
o zaman al gerçekten kullanacaksan.
ben yapmadığım için almadım. çünkü yılda 2-3 kez yaptığım hamur işi için gerek görmüyorum.
Yok kız yılda bellı 100 kez yaparım Hamur ısı belkı daha fazla
o zaman al
Millet takmış bı altına. Sizin için herşey altın mi. Bence hamur yoğurma makinesi güzel
ne alakası var.
bunlara kafa yoracağına git evini nasıl temizleyeteceğine bak. kaç aydır boyasıydı temizliğiydi bitmedi gitti
Senin yazdığına yorum kadın fikir soruyor bunlar tutturmuş altın ne var altında
pok var.
okuduğunu anlama yetin yoksa her yoruma karışmasan daha iyi olur cınımmm
İşte pok varki soyluyorsun
Demet sana ne dokundu anlamadım fikrini yorumuna kat geç altın deyince ne diye celallendin 😃
sitenin meşhur trolü çok ciddiye almamak lazım
Migro dalga fırın çok zararlı zaten hiç aklından bile geçirme gebeklikte doktorlar bile uyarı yapıyor sakın kullanma diye sen hamur yoğurma makine al
Eğer hamur ve tatlılarla haşır neşirseniz hamur yoğurma makinesi candır.
Hamur yoğurma makinası cok kullanışlı bacım rahatlık valla iyi ki almısım diyorum malzemeleri atıyorum o yoğururken diğer işlerimi hallediyorum 😅
İkinci el ikisini de alamaz mısın bu parayla
İkiside elim ayağım ayrım yapamam kendi adıma hangisi gerçek ihtiyacınız ona karar verin öncelikle
Ben olsam hamur yoğurma makinası alırım 😊
1,475,638 soru
24,157,737 cevap
335,185 kullanıcı