+3 oy
688 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar hamileyim cinsiyeti kız bizim için en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun çevrede cinsiyeti belli mi diyorlar evet kız diyorum morelleri bozuluyor çok sinir oluyorum kız evlatları neden değersiz benim oğlum da kızım da var asla ayrımcılık yapmadım ne eşim ne ben kız mıı yapacak bişey yok tutturamamışsınız ne demek ya Rabbim bunu layık görmüş nasip etmiş niceleri canını verir evlat sahibi olmak için evladı olanlar da kıymet bilmiyor ve ayrımcılık yapıyor keşke erkek olsaydı oğluna arka olurdu şahsi düşüncem kızım tek kalmaz dertleşeceği bir kız kardeşi olur erkekler kızlar kadar birbirine düşkün olmuyor kızımın canı sıkıldında gidecek yeri olur ben gerçekten çok sevindim ama bazı insanlar sinir bozucu her ikisi canından bir parça tırna kırılsa canım yanar kızımın saçlarını tararken bile kendimden daha çok dikkat ediyorum canı yanmasın diye eşim kızımla bir olur evcilik oynar kızım eşimin saçlarını yapar eşim hiç merak etmedi cinsiyeti bile dua et sağlıklı olsun dedi en başından beri insanların erkek isteği sizce de sinir bozucu değil mi çok tepki görüyorum biraz içimi dökmek istedim 

28 Cevaplar

+5 oy
(2,890 puan) tarafından

Kız cocugunu Mekke sokaklarında omzunda tasımış Peygamberin  ümmetiyiz.❣️..Elhamdülillah 🤲

(458 puan) tarafından

Yorumun güzelliği beni benden aldı elhamdülillah kardeşim 🥰❤️

-Reklam-
+4 oy
(1,124 puan) tarafından

3 kizim var kurban olsun lar başka birsey de derdim de agzimi bozmayim sabah Sabah  

(458 puan) tarafından

Yaa ne güzel maşallah kimseye ihtiyaçları yok kızlarının 🥰en iyi dost arkadaş olurlar hem sana hem birbirlerine 

(1,124 puan) tarafından

Bilmiyorum orasini Benim gorumcem var 6 tane hepsi birbirine düsman elinden gelse birbirini bir kasik suda bogarlar 

(458 puan) tarafından

İyi düşün iyi olsun benide korkutma bacım 😂

+4 oy
(5,996 puan) tarafından

Sadece kiza degil erkege de yapiliyo bence. Benim iki oglum var. Ikinci de erkek diyince olsun, 3 yaparsin kiz olur belki vs vs dendi. Kucugu 2.5 yasina yaklasti hala 3 yap bi kizin olsun diyolar. Ben cinsiyet aramiyorum. Bakabilecegim iki cocuk. Yani kizda olsa erkekte olsa saglikli hayirli evlat olmasi onemli. Bu cag disi seyler bitmedi bitmiyor. O yuzden kulak asma.

(18,655 puan) tarafından

Evet bana da çok yapıyorlar ikinci de mi erkek diyorlardı keşke kız olsaymış falan dediler ama böylesi de sinir bozucu sağlıcakla büyüsün denek zor olmamalı herseye karışıyorlar 

(5,996 puan) tarafından

Kesinlikle oyle. Ne amacla yapiliyo bunu da anlamis degilim. Insallah bizden sonraki nesilde olmaz bu bagnazlik.

(458 puan) tarafından

Bu çağ dışı şeyler hiçbir zaman bitmiycek eski kafalı insanlar oldu sürece kendileri bakacak gibi yönetiyorlar bide siz yapın kız olsun diycen insanlar kız olsa erkek ister erkek olsa kız ister ikiside olsa niye tek derler 

+3 oy
(18,655 puan) tarafından

Öyle derler yaşlanınca da kızları bakar onlara hep öyle olur 

(458 puan) tarafından

Kız evlatları erkeklere göre daha merhametli oluyor çünkü kız evlatları olmasa dünya döner mi milyonlarca ölüyor milyonlarca doğuyor 

+3 oy
(11,337 puan) tarafından

Onu diyenler de eminim kendi de kadındır cahil kafalılar 

Ay çok güzel kız çocuk 

(458 puan) tarafından

Kadın ve benden kaç yaş büyük gerçekten çok güzel 2 dkka görmesin evin içinde arar beni yemek yaparken yardım eder her yere birlikte gideriz her anlamda çok güzel 🥰

+2 oy
(230 puan) tarafından

Neden ağızlarının payını vermiyorsun

(458 puan) tarafından

Veriyorum sonrada lafı çevirip sağlıklı olsun da diyorlar hiç oğlum olmasada üzülmem kızım olacana kızımı çok seviyorum evimize neşe katıyor 

(230 puan) tarafından

Eve tamam neden kendine dert ediyorsun hamile halinle boşver ** urur kervan yürür de geç 

(458 puan) tarafından

Çok haklısın Elimde değil istemsizce sinir oluyorum 

+1 oy
(1,301 puan) tarafından

Cinsiyeti ne diye sorarlarsa çok şükür kızım olacak çok istiyordum de geç susarlar

(458 puan) tarafından

Gerçekten çok istiyorum doğmadan daha çok seviyorum kızım canım bacım canım bacım karnımdan çekmiyor elini🥰 bidahakine öyle diycem teşekkür ederim 

(1,301 puan) tarafından

Benim de bir kızım var. Eğer ilk çocuğum erkek olsaydı kız olsun diye 2. Yi yapardım ama şimdi 2. İster kız olsun ister erkek hiç farketmez ben kızıma kavuştum diyorum çok şükür. Herkes ister iki cinsiyeti de tatmayı ama ben gerçekten çok istiyordum rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

(458 puan) tarafından

Rabb'im nasip etmiş ne güzel Rabb'im tüm hak edenlere isteyenlere nasip etsin inşallah kız çocuğu bereket 

+1 oy
(230 puan) tarafından

Bi kızım bı oğlum var 

Rabbime şükürler olsun kızım evimize bereket getirdi şanki huzur doldu elhamdülillah tam tukendik dediğimiz Zaman geldi oğlumu zaten hiç söylemiyorum küçük erkeğim balli Lokmam bal gibi 

(458 puan) tarafından

Rabb'im bağışlasın inşallah acılarını göstermesin kız çocuğu gerçekten bereket oğlumu da çok seviyorum kızlar kendini çok sevdiriyorlar dilleriyle🥰

(230 puan) tarafından

Aynen öyle canım 

0 oy
(24,438 puan) tarafından

Çevreden kasıt kim mesela neden kafaya takacak kadar önemli o çevrenin ne düşündüğü ? Ben olsam ben zaten kız istiyordum derdim lafını da ağzında kalırdı duanı kendine sakla bana edeceksen sağlıklı hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün duanız yeterli. Herkesin kendi düşüncesi bazılarının Zihni kör cahil ne yaparsan yap değiştiremezsin boşuna kendini yorma 

(458 puan) tarafından

Bidaha da girmedik misafirliğe soğudum onlar gelir ama konu açılırsa gerçekten söylicem Kendisinin de 2 kızı 1 oğlu var oğlu mücevher gibi onun gözünde 

(24,438 puan) tarafından

Yanlış anlaşılmak istemem ama bu cinsiyet ile ilgili sözlere çok takılan kişilerin kendi içinde de cinsiyetle ilgili bir takıntı olduğunu düşünüyorum ben. Ben kızım olsun istiyordum bunun için yana yakıla dua etmedim ama kızım olsa güzel olur söyle bana benzeyen bir kız anne kız kombini yaparım falan diyordum kaynanamda oğlan olsun oğlan olsun dedi durdu sonuç oğlum oldu cinsiyeti öğrenince bozulacağımı düşündü ama ben çok sevindim aynı sevinçle de bastım oğlumu bağrıma kim ne demiş hiç umrumda olmaz çünkü kendi içinde halledemediği bir şeyler var onların o yüzden bu sorun 

(2,331 puan) tarafından

Şahsen ben çok takildigim için değil erkek çocuğuna meraklı kişilerin yorumları sinirlendiriyor sadece 

Ben de kız çocuklarıni daha çok seviyorum o zaman oğlu olacak kişiye gidip acıdığımı söyleyim olmaz ki

(24,438 puan) tarafından

Erkeğe veya kıza takıntılı olan değil kendi istediğini sana dayatana bende sinir oluyorum ama burda benim çocuğuma olumsuz yorum yaptıdan ziyade kendinde bir eksiklik vardır diye düşünürdüm arkadaş eşi için 

(2,331 puan) tarafından

Olabilir. Bana saçma geliyor sırf kendi öyle seviyor diye herkesinde öyle olmasını kalp kırarak istemesi .

0 oy
(461 puan) tarafından

Var öyleleri maalesef sende de canım siz erkek dogurun o zaman diye

(458 puan) tarafından

Bidaha konu açılırsa erkeği de sen doğur da sevelim diycem anlar illaki

(461 puan) tarafından

Bencede canım kac haftalık oldun

(458 puan) tarafından

21 haftalık olduk teyzesi 🥰 

(461 puan) tarafından

Ay ay büyümüş minnoş 

(458 puan) tarafından

Büyüdü teyzesi 🥰 Bebeklerin elinde su gibi geçiyor zamn  dün gibi geliyor banada 

(461 puan) tarafından

Valla öyle canım şekerine dikkat ediyo musun şeker hastasıydin galiba benim gibi

(458 puan) tarafından

Günde 3 defa insülin kullanıyorum sürekli takipteyim kendim ölçüyorum doktora gidiyorum ama diyete uyamiyorum elimde değil aşırı acikiyorum az yedim zamn da bayılacak gibi halsiz oluyorum hayırlısıyla doğursaydim iğnelerden kurtulmak istiyorum 🥲

0 oy
(2,331 puan) tarafından

Ben kız cocuklarini daha çok seviyorum böyle diyenlere o yüzden ekstra daha çok sinir oluyorum diyen kadınsa derim kendi cinsiyetini sorun ve eksiklik olarak görüyorsan git sende erkek ol senin ne dediğin umrumda değil benim kızım çok değerli şimdi git uzakta ağla der bir daha da yüzlerine bakmazdm.

(458 puan) tarafından

Söyleyen kadın kendisinjn de 2 kızı 1 oğlu var hamile kalmak istiyor kendisinjnde tekrar kızı olursa ne tepki verecek merak ediyorum açıkçası 

0 oy
(30,911 puan) tarafından

Evet katılıyorum yanlış bi düşünce ama benim çevremde de tam tersi erkek düşmanları çok kızlar daha tatlı biz kız seviyoruz erkek sevmiyoruz diye yüzüme defalarca söylediler çok kırıcı bi durum Allah bildiği gibi yapsın öyle insanları ne diyim ki 

(458 puan) tarafından

Ay ne saçma sapan insnalar var ya benim kaynana kızıma 1 çorap bile almadı kız diye yerinde olsam görüşmem bidaha 

(30,911 puan) tarafından

Ne gerek var yani ayrımcılığa böyle insanlar değişmiyo gerçekten uyarsan yine aynı kaynanan da yanlış yapıyo yani kız erkek ikisi de evlat ne fark eder ya yazık günah 

(458 puan) tarafından

Onun umrunda değil yaptı yanlış oğlumu sevmesi bile beni zerre mutlu etmiyor ayrımcılık yapan insanlardan nefret ederim bu eşim dahi olsa 

0 oy
tarafından

Bi oglum var elhamdülillah bide kiizim olsun diye dualar ettim 2.yi nasip etti Allah ama erken dogurup kaybettim kiz cocugu gozumde gonlumde cok baskadir yegenlerim kuzenlerimin kizlarina bayilirim tam bir kiz asigiyim elhamdülillah kocamda oyle nefret ederim boyle ayrimlardan

(458 puan) tarafından

Rabb'im kucağını Dünya güzeli bir çocuğuyla doldursun inşallah cennette bekliyor annesi seni Rabb'im sabır versin çok zor Rabbimin imtihanı başımıza ne gelecek bilemeyiz her doktora gittimde bende kalp atışını duyunca rahatlıyorum bende nefret ediyorum eşim de kızıma aşırı düşkün 😁 oğlum daha soğuk kanlı kızım cilveli🥰

0 oy
(1,329 puan) tarafından

Erkekten hayır görmeyen akrabam bir oğlan daha yap tek kalmasın dedı. Söyleyecektım senın hayır gördüğün gibi mi ama büyüğüm ve üzgündü kırmak istemedim 

(458 puan) tarafından

Rabbimden her zamn hayırlısını istedim hayırlı olan hangisiyse onu nasip et diye erkek olup başı beladan ayıkmasa daha mı iyi Rabb'im akıl versin erkek diye ölen insanlara 

0 oy
(23,441 puan) tarafından

Biz de 3 kız kardeşiz. En küçük kardeşimiz doğacağı zaman cinsiyetini söylediğimiz zaman olsun olsun o da insan derlerdi. Cildirirdim. Deli olurdum. Ne demek o da insan. Hadsizler. O zaman laf söylesem ailem kızardı. Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle harflerini bildirirdim. Ki bizden başkasına da aynı hadsizligi yapmadan önce düşünsünler. Bunu söyleyenler de hep kadinlardi üstelik. Bir insan kendi cinsiyetini ancak bu kadar kücümseyebilir

(458 puan) tarafından

Bunu söyleyenin kadın olması daha da sinir bozucu soranlar tekrar tekrar sorması da ayrıca saçma geliyor e sordun 3 4 defa niye soruyorsun yazdıklarından da anladım kadarıyla çok önceden beri ayrımcılık varmış bu yeni olan bişey değil 

0 oy
(3,579 puan) tarafından

Erkek duskunu ınsanlar bilki o erkek cocuktan guzel sille yıyecek bazıları cunku fazla ılerı gıdıyor sonuc ortada erkek agzına eder ama erkek erkek dıye durur ve kızın eline bakar cennet kokulu bır kızım var rabbıme ne kadar sukur etsem azdır rabbım bana kız evlad layık gormus basım gozum ustune yeterki saglıklı sıhhatlı olsun baska ıstegım yok 

(458 puan) tarafından

Gerçekten erkek düşkünü diyen kişi oğlu çocukları dövünce gurur duyan biri erkek ağızlarına da etse es geçiyor çoğu neymiş erkek erkek derdine düşenler gerçekten kızına muhtaç olmadan ölmez öyle düşünüyorum erkek bi yerden sonra kendi hayatına bakıyor 

0 oy
(29 puan) tarafından

3. Bebeğin mi canım hayırlı olsun rabbim kucağına versin hayırlısıyla boşver dinleme kimseyi benim de bir tanecik dünyalar güzeli kızım var başka çocuk düşünmüyorum bana da aaa olur mu erkek olması lazım vs ohoo diyen çok ben hiç duymuyorum cahile laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zor ne ugrasicagim kafama bile takmam sende takma 

(458 puan) tarafından
+1

Evet 3. Bebeğim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 erkek olunca sırtında mı taşıycak sanki kız çocuğu berekettir hepsi farklı duygular ikiside canından bir parça erkek de olsa sevgin aynı olacak 🥰

0 oy
(11,622 puan) tarafından

Benimde 1 kızım 1 oğlum vardı üçüncüsüne hamileyim kaynanam kız diye üzüldü şuan kızım 44 günlük kaynanam bir çorap dahi almadı ona seviyorum ölüyorum ona diyo 

(458 puan) tarafından

Benim de bir kızım bir oğlum var oğluma 1 takım aldı kaynanam kızıma da 1 çorap almadı kız oldu için görmeye bile gelmedi zihniyetsizler 

0 oy
(16,009 puan) tarafından

Millet işte..   

(458 puan) tarafından

Cahil bi millet 

0 oy
(798 puan) tarafından

Olsun bir dahakine erkek olur...

(458 puan) tarafından

Ay bunu söyleyen de oldu 😂

İlgili sorular

0 oy