+1 oy
185 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,126 puan) tarafından

Çok yorgun ve bitik hissediyorum kızlar ya 3 tane çocuğun vermiş olduğu sorumluluk (biri 4,5 yaş anaokuluna başlıyor biri 15 aylık biri 3,5 aylık) dükkanların vermiş olduğu sorumluluk ve evle de ilgilenmem gerekiyor yemek ve temizliği ben yapmıyorum ama yine de bunun çamaşırı var o su var bu su var ufak iki çocuğu olanlar mutlaka beni anlayacaktır Bir de inanılmaz düzenli olmanın verdiği zorluk var asla temiz bir insan değilim ama korkunç derecede düzenli bir insanım yani çorap bile milimetrik olarak katlanmış olacak yetişemiyorum gerçekten o kadar yorgunum ki herkes geziyo tozuyo üç çocuğu hazırlayıp dışarı çıkmak bile bana işkence gibi geliyo hele eve geldikten sonra o kıyafetleri yıkamak yerleştirmek çocuklara duş aldırmak evi toplamak tam bı kabus gibi 😕😕😕sizde boylemisiniz yoksa birtek benmi böyle hissediyorum

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,528 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

8 , 6 , 2,5 yaş ve 4 aylık bebek  anlatayımmı gerek var mı :)) 

önce (1,126 puan) tarafından

Aman aman aman aman bacım ne yasiyosun sen böyle ya 😂😂😂😂😂😂😂

önce (1,175 puan) tarafından

Maşallah canım nasıl yetişiyorsun. Allah bağışlasın 

önce (2,528 puan) tarafından

Ne çok iyi ne çok kötü idare ediyoruz diyim 😵‍💫

-Reklam-
+1 oy
önce (4,557 puan) tarafından

Maddi durumun iyiyse yardımcı tut çocuk bakımı için en azından oyun ablası filan ayarla. Çocuklarla etkinlik yapar evde 4-5 saat.

Çok şükür iyi canım aslında ama gerçekten bu kadar zor kazanırken parayı tutup 25-30 bin lira birine vermek içime sinmiyor ya zaten iki üç günde bir temizlik için gelen yardımcı var hani sadece o parayı vermekle olmuyor da bunların sigortası osu busu bana ne kadara mal olur acaba😕

önce (4,557 puan) tarafından

Oyun ablası sigortalı olmuyor. Genel de üniversite öğrencileri yapıyor. Eğer maddi imkanın varsa 25-30 bin gözüne batmamalı. Oyun ablaları o kadar da pahalı değil zaten.Yorgunluktan bir gün çöküp kalırsan daha kötü . Hiçbir şey canından kıymetli değil.

Orası da öyle canım doğru vallahi bizim burada istiyorlar ben ameliyat olacağım zaman refakatçi bulduk bir tane 6500 lira istedi sezeryan olacaktım sadece yani ben zannettim ki 12 saat falan yani bu ücret meğerse 4 saatlikmiş bir ev temizletiyoruz 6.000 lira artı yemek parası yol parası 7.000 lira her gelis burası İstanbul gibi değil canım İstanbul'da çok kolay bulabiliyorsun fakat burada zor

Nerde yaşıyorsunuz

önce (2,333 puan) tarafından
+1

7000 tl ye ne ev temizliği ya; yalıda mi oturuyorsunuz?

önce (456 puan) tarafından

Türkiye’de Ankara da yaşayan kuzenim 3+1 evine 7000 tl ye çağırıyor ablayı yalı da değil ev yani ki o 7000 içinde de gerçekten böyle çok detaylı bi temizlik değil

+1 oy
önce (1,587 puan) tarafından

Benim kardeşimin 3 çocuğu var yaşları seninkine benzer oda çok zorlanıyor yanına gittiğimde ben bile çok zorlanıyorum yeğenlerimle vakit geçirirken Allah yardımcın olsun canım ama bu yerde salmayı öğren bırak herşeyi al çocukları çok parka 

0 oy

Allah bağışlasın benimkiler 6 .5 yaş 5 yaş ve 1.5 perişan oldum

0 oy
önce (11,586 puan) tarafından

Halime şükrettim benimde 3 çocuk ama art arda dpğurmadım kendime asla güvenmedim art arda yapmak için. 

yarınıdq düşündüm onun için büyüğü 9 buçuk yaşında ortanca 6 yaşında küçüğüm 44 günlük ama genede mahfoluyorum. Şükür halime yine arada yaş farkı var 

0 oy
önce (7,951 puan) tarafından

6 yaşında, 4 yaşında ve 1 yaşında çocuklarım. Bende çok zorlanıyorum. 

Heleki dışarı çıkmak istiyorlar her gün çıkarıyorum ama onlar aşağıda oynayan çocukların yanına gitmek istiyorlar bende onlarla oynasınlar istemiyorum akşama kadar çemkirip bağırıyorlar bunun için. 

0 oy
önce (353 puan) tarafından

Vala 3. Yolda bklm beni neler bekliyor😊🥴

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
11 cevap 331 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 198 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu