0 oy
950 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,011 puan) tarafından

Benim 2 oğlum var.galiba benden daha fazla çocuk çıkmaz maddi durumum olsa bile dqha fazla doğuramazdım.ama evlat edinmeyi çok isterim.siz kaç taneisterdiniz

40 Cevaplar

+3 oy
önce (11,593 puan) tarafından

4 isterdim gerçi zaten bir tane daha yapsam 4 olurda hem sağlık sorunlarım oluyo hemde  böyle kocaya asla 1 tane daha doğurmam

önce (3,011 puan) tarafından

Maşqllah canım.bende eskiden öyle derdim ama 2.den sonra vazgeçtim

-Reklam-
+2 oy
önce (1,457 puan) tarafından

Maddi yönden korkum yok şimdilik. Ama psikolojik ve fiziki yönden kaldıramam. 2 oglum var yeter 😇😇

Bende öyle düşünüyorum.Allah olana can sağlığı versin

+1 oy
önce (556 puan) tarafından

mumkunse hic . en azindan bir on 15 sene gencligimi yasamak

isterdim. sonrada rahatliga alisir bu saatten sonra cocuk kahrimi cekecem derdim. bir gram hyvan sevgisi yoktur icimde  ona ramen cocuk derdi cekmektense  bi kedi alir koyardim evimein bas kosesine mutlu mesut sakince yasardik. 

en olmadi bi tane cocuk secenegini seceyim.

+3

Ah canan senin çocuk sevgin beni benden alıypr😂

cocuk severim ama bakan ben degilsem🤣cocuk benim degilse  

önce (92 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama işte aradığım yorum bir tane oğlum var Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin ona çok seviyorum ama yorumunuzu ayakta alkışlıyorum 

önce (8,815 puan) tarafından

Yorumu kimin yaptığına bakmadan okuyup senin yaptığını tahmin etmem 😂😂

hahah :) neysem oyum napim bi yerde iyle bi yerde boyle yazacak kisilikde degilim🤣🤣 bu arada sulugu annemlerde unutmusuz haftasonu annemlere gdince alcaz atamadim resim:)

+1 oy
önce (5,220 puan) tarafından

şu an 1. 

ama daha erken evlenseydim ve gerçekten iyi durumda olsaydım (sabancılar gibi)

3-4 yapabilirdim 😂

ama aynı ekonomik koşulda daha erken evlenseydim en fazla yine 2😂

şu instagramda yeni yeni yayılan vidoelar var ya. Endonezya lı falan zengin Müslüman kadınlar. yataktan kalkarken 5 hizmetçi ile kalkıyor, çocuğu sadece emziriyor, masajıydı koyafet seçimiydi faşan her şey hizmetçilerde, alışverişe bile 10 kişi gidiyorlar😂 öyle olsam doğur babam doğur😂😂

ben öldükten sonra yesinler isterlerse😝😝

şaka bi yana o kadar mal olsa hepsinin gönlü olurdu yahu😅

Allahım zenginlik anlatacam diye yazım kurallarının içine etmişim, öyle bir zenginlik işte😂

Valla can tatlı geliyor.doğuma kadar iğne yedim.kalçsm iğneden arı sokması gibi olmuştu acısı yeni geçiyor.

ya öyle dertleri olmadan canım😂 her şey güllük gülistanlık olsa 😝

Öyle tavşan gibi 3 er 5 er doğururdum😂.kadınların ayakları yere zor değiyor

+1 oy
önce (3,037 puan) tarafından

Önceden 3 çocuk diyordum ama 1 taneden sonra cortu çektim. Aşırı zengin olsam ve yatılı bakicilarla bakacak olsam belki 3 olur. 

Bende bekarken en az 4 diyordum 😁😂 bekâra koca boşamak kolay misali 😁😁

Hiç çocuğum yokken bende 5 tane diyordum.ilk çocukta perte çıktım

önce (3,037 puan) tarafından

Eşimin bir tane kardeşi var, benim iki tane ve ben ona hep diyordum 2 çocuk ne ya öyle çok az. İnsan ne kadar da kolay sanıyor başına gelmeden

+1 oy
önce (18,580 puan) tarafından

Benimde iki oglum var bende senin gibi düşünüyorum canm ilerde durumum iyi olursa inşallah koruyucu aile olmayı isterim 

Amin.hatırlıyorum 2.çocuklar aynıydı sqnki benim 27 ocak doğumlu

önce (18,580 puan) tarafından

30 Aralık doğdu canm 8.ayimiz bitti 😊😊

+1 oy

Ben 1 tane doğum  ile vücudum keman yayı gibi ötmeye başladı sanırım daha fazla istemem (2 tane çocuğum var)

Onlar bana yeter 😁

Bende aynı durumdayım.her hamileliğimde iğne torbayla ilaç birdr alttan dikiş atıyorlar

+1 oy
önce (6,966 puan) tarafından

Yaşım geçiyor o yüzden dört çocuk nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum 😀

+1

Yok kız tek seferde pırtlat ne güzel.başta zorlanırsın ama ilerde hepsi tek seferde büyümüş olacak.sağlık sorunlarım olmasa bende isterdim.

Ömrümden ömür gider değil on yıl elli yıl yaşlanırım deme bana böyle şeyler 🤣🤣

Düşününce bile fenalık geldik üç çocuk aman Allahım 😀

Şaka şaka 😂

Allah gönlüne göre versin zor çocuk bakmak

Amin gönlümüzce bakabilecegimiz kadarını hayırlı olanı kolay olanı doğru olanı güzel olanı iyi olanı nasip etsin Rabbim :)) 

+1 oy
önce (7,984 puan) tarafından

Önceden iki diyordum bi oğlum bi kızım şuan üç oğlum var 😂

@Güneş canım ikisi sakin değil üçüncü daha bebek tam belli değil o daha 😂😂

@geberikgelin ben dört erkeğin arasında kraliçe olurum sandım kül kedisi oldum 😂😂

önce (1,903 puan) tarafından

İkincinin daha kuduruk olmasi gerçegi büyüğü haytta  tutmaya çalışıyorum ben bugün gne disni gecirmis 

Ay evet iki numara benim tam kurtlu 😂

3 de doz artmaz inşallah 😂

Ay inşallah 😂

+1 oy
önce (96 puan) tarafından

3 çocuk falan isterdim

Şuan 2.ye hamileyim 

Maddi durumum bakım gücüm el verse bile 3 e cesaret edemem 

Şuan bile 2. Yi nasıl doğuracağım onu füşünüyotum ameliyat korkusuna 

Rabbim yardımcın olsun.insan bi şekilde altından kalkıyor

önce (96 puan) tarafından

Amin bakalım az kaldı ekim de doğum 

Hayırlısıyla girip çıksam sağ salim 

+1 oy
önce (1,193 puan) tarafından

Bekarken 2 kızım 2 oğlum olsun isterdim.

3 tane kızım var.

Üçüncü kızım sürpriz oldu .

Eşimin kıskançlıkları ve baskısı bunaltıyor beni bekar olmak isterdim 

Çok gğzel bence kız annesi olmak.bende derim hep kız olacağını bilsem 3 tane net dopururum.ama oğlankar beni hayattan soğuttu

önce (1,193 puan) tarafından

Erkek çocuğu zıt diyorlar ben yaşamadım bilmiyorum canm .

Benim kızların yemeği problem onun dışında maşallah iyiler.

Kavga ediyorlar birşey alınca ikisine Almam gerekiyor aynı ama farklı renk . Başkalarıyla daha iyi anlaşırlar iliği yalnızken sürekli birbirlerini şikayet ediyorlar 

+1 oy
önce (3,419 puan) tarafından

1 kızım var, eğer sonuçlarım yükselirse ikincide olacak. Bu da bana yeter Allah'ın izniyle 

Rabbim gönlüne göre verir  inşallah

önce (3,419 puan) tarafından

İnşallah canım, sağol

+1 oy
önce (24,070 puan) tarafından

Genç evlensem üç derdim ama şimdi bir veya en fazla iki bir oğlum var sağlığın el verirse ikinci bir çocuk doğurmayı isterim 

+1

Allah gönlüne göre versin inşallah.

önce (24,070 puan) tarafından

Amin inşallah 

+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Vala 2 isterdim ama suan 3. Geliyo en en fazla 3 baska istemezdim isterse trilyoner olayim😂cunku cok emek istiyor anne olmak 

Beni yıpratan hamilelik oldu.birde 2 yaşında oğlum var o 10 bebeğe bedel.o yüzden no diyorum

+1 oy
önce (15,934 puan) tarafından

Sabancı sülalesinden de olsam 2 den sonrası fazla 😁

Hahahq valla öyle benim yerime taşıyıcı olsa belki ama bir daha doğuramam.

+1 oy
önce (1,431 puan) tarafından

4.cüyü ayağımda sallıyorum şu an 

Maşallah canım.benim sabrımı büyük oğlan tüketti 

önce (1,431 puan) tarafından

Benim de küçüğüm tüketti 😁 

+1 oy

3 cu oğlum yolda maddi değil ama bazı yönden insan illaki eksik kalıyor tuaf olan bunu tek çocukta da hissediyorsun ne yaprsan yap ilk çocuk daha doyumusz  maddi yönden değil ilgi alaka vs   zor olacak şuan bile zor ama olumsuz birşey demek istemem olmasaydı korkarm  evladı olup nasıl cocugu bela gbi anlatıyolar imtihan olmaktan korkarım sağlık olsun geçici. Bazen tek cocukda insanı terbiye ediyor 3 çocukta hayrlı evlat olsunlar

Evet ilk olanlar her zaman biraz daha sevgi istiyorlar.şuan 2 buçuk yaşında küçüğü sallarken yada emzirirkwn o da kucağımda oluyor.kıskanıyor ama bi şekikde dengelemeye çalışıyprum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nssip etsin inşallah

Benimki  4 yaşina değmek üzereydi kardeİ olduğunda bir duruldu yanında banyo falan yaptrmadim hiç kardesini hep eşim  parka götürünce hızlıca yikardm istemezdi ben eve geldim birgün sonra oğlumu banyo yaptrmaya calistim taşla su dokmeye calisyodum kafasına annem  eşim var ama beni istiyordu ilkde eşime sorumluluk hiç vermemistim aşırı bana bağlıydı banyo taşını  kaldiramamistm kotulenmistim :)  yoksa hiç kiskanmadi 1 yaş oldu artık gözünde büyüttü istekleri oldu küçüğün artık karşılıklı boğuşma başladı küçük vuruyor isiriyo büyük oğlum nromalde oyle bir cocik değildi yeni yeni dayanamıyor kziiyor vuruyor küçüğe arada kalmak bakmaktan da zormuş 😂😁 

Bazen çok komik oluyorlar.benim küçük 7 aylık abisinin armutunu elinden çekip aldı.daha şimdiden abisibe karşılık veriyor babaxını kıskanıyor.büyük hallerini düşüneyorum

bazen gülüyorum bazen sinir oluyorum bir yaştan sonra abide ne görse istiyor yicek tarzı olsa abisinn  yemeğe yüzü yok verr gidip ağzına ymek koyiyor bazen ben veriyorum ondan galiba ama çok çatışma oluyor neyseki kreşe gidecek günlük boyama oyun hamuru vs yapardım rutin smdi hiç yaptrmiyor ya alır ya bozar çok fena sinrli bide vuruyo.sinirleninve yada atıyor  erkek çocuk çok zor 3 cu de karnimda erkek  3 dünya savaşı çıkar artk bizde  bekarken hep kız annesi olacam sanırdım 😂😁🙈

+1 oy
önce (3,778 puan) tarafından

1 yeter 😊

En güzeli dermişim😂

Bir çocuk en rahatı belkide.bütün ilgi alaka ona olacak sadece

önce (3,778 puan) tarafından

Uğraşması var ya tekrar hamile kal aynis eylemi birdaha yasa onu büyüt zaten 1 tane var onunla uğraş kendine zaman sıfır ne anladım.hayattan

+1 oy
önce (1,627 puan) tarafından

2 yada 3 çocuk isterim şartlar uygun olsaydı aslında uygundu da bi imtihan geldi başımıza artık 2. Bile düşünmüyorum 

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

+1 oy
önce (7,228 puan) tarafından

İki oğlum var bu yaşımda 4isterdim ama ilerleyen zamanda belki 3olur ama bu koca ile asla🤣🤣

Aklımdakini yazmışsın😂

Benim net bi düşünc.em var Allah bilir ama 3.için hafızamı kaybetmiş olmam gerekecek

Yaramaz olduğundan mi istemiyorsun yoksa sağlık sorunları mi cnm

Ben bütün tuşlara vasıyorum.sağlık sorunlarım var çocuğum yaramaz benden kopmuyor birazda üşengecim galiba hamilelik ayrı bi travma

Benimde zorlu geciyo ve küçüğüm cooook yaramazzz

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 658 göst.
3 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 486 göst.
0 oy
61 cevap 2,053 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy