Hadi biraz sohbet edelim😇
Kıskançlığınıza % üzerinden kaç verirsiniz ?
Dışarıya karşıysa %0
Eşime karşıysa %70
%70 de az değil haa😂
%100 diyorum baciko :))
Hay maşallahhhhhhh😂
%35 en fazla anam neyini kıskanıyım bacım adam ek göreve gitmekten bitmiş kafasını kaşımaya vakti yok yorgunluktan ölüyor ters birşeyi yok elhamdülillah rahatız 😅😅😅😅
Çok sevindim desemm adama yazık 😂senin adına sevindim amaa😃
Canim kocam olsun ekmek parası herkes yoruluyor 😅
(-) varsa eksilerde benimki :)
Kıskanmam, kıskançlığa da gelemem.
Gel bi alnından öpiyimmmm😂bendeeee
Kıskançlık olmalı, tuzu biberi mantığı falan tuhaf geliyor bana. Sakınırım elbette eşimi ama huzursuz gibi takip etmek, yüz asmak, olay çıkarmak kendimi aciz hissettirir.
℅50 diye lim fazla kıskanç değilim
Bence kararında gayet güzelll😍
Benim eşime karşı yüzde 45 eşimin bana karşı yüzde bir milyon belki daha daha fazla🤣🤣🤣
Maşallah efendim maşallahhhh🫨
%0 her zaman her yerde
En iyisi valla
Bencede
Aslında eşime karşı %100 eşimin bana karşı %0 tam tersi olması gerekiyor ben yarı yaşındayım eşimin ama olmuyor
Bunun yaşla cinsiyetle pek alakası yok canım ya insanın içinden gelen bi huy bi dürtü gibi birşey bu
Eskiden %100
Şimdi ise 0 eşimde asla kıskanmak beni kıskançlık yok
Neden kıskançlıkların bu denli düşüş yaşadııı
Eşim hiç beni kiskanmadi evlendigimizden beri öyle benm kıskançlıkları fazlaydı ve o kiskanmadigi için ona tuhaf geliyordu davranislarim hep tartisirdik oda hep söylenirdi kıskançlık ona göre çocukça şeyler öyle böyle bitti işte kıskançlık
Kıskanç biri değilim
Ne güzelll canımmm🙏
Başkasini kıskanmam ama oglumu bebekken cok kiskanirdim hele lohusayken kayinvalidemde susar bende susmazdim kendimi banyoya kapatıp aglamisligim var simdi kiskanmiyorum oglumu ama esimi hala deli gibi kiskanirim o da alisti gece gec saatte mesaj geldi mi kulaklari dikiyorum hemen gel gel bak diyor arkadaslari yaziyor bazen instegramda bazen hosuma gitmeyen seyler olursa danscilar falan direk engelliyorum ben fazla kıskancım yuzde doksan falan
Mmm evet biraz fazla varmış eşinle aranda huzursuzluk çıkmıyorsa gerisi çokda önemli değil☺
yok aksine kiskanmam esimin hosuna gidiyor herhalde illa bir basar damarima
%100🤭
Maşallahh hocammmm😃
100 de 100 vala hatta akşam esıme lise zamanımla ilgili bırsey anlattım bana dedı ben anlatmış olsaydım senle şuan saç başa girmiştik çok güldüm
😂😂okurken bende çok güldüm kızzz allah seni olsun senin huyun böyle yapacak birley yok
Aynen katlanacak mecbur
%50 diyorum şimdilik 🤔
%50 yi geçmemesi dileğiyleee😁
Bakacaz artık karşımdakinin davranışlarına göre yüzdesi değişebilir 😄
Yüzde 10....
Mm en iyi valla😀
Normal kıskançlık yok canım herkesin iyi olmaasını en güzelini hakettiğini düşünürüm ama eşimi kıskanma konusunda aşırıydım şuan aştım pek o kadar yok bilmiyorum heralde aştım gbi 😁
Kıskançlık duygusunu aşmak az veya çok zordur gerçekten maşallah canım🥰
yüzde 10-15 civarıdır.
Yeter yaa daha ne olsun😁
%100 😂
Vay anam vayyyy😂
Biz karı koca en zirvede seviyoruz her şeyi 😅
0 diyebilirim 😅
Helallll olsunnnn!! 😄
Eşim ve ben kıskanc değiliz. Yani oluyorsa da nadirdir. Şükür sorun da yok zaten ortada kıskançlık durum olacak şekilde
Maşallah canımm benim ne güzelll😘
1,475,346 soru
24,152,933 cevap
334,994 kullanıcı