+2 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Listemiz bu şekilde siz nereden aldnz ne durumda siznkiler

28 Cevaplar

+1 oy
(116 puan) tarafından

Eğitim hakkı herkesin eğitim ücretsiz derlerdi eskiden anakolu bile bu şekil parası olmayan veliler çocuğunu anaokuluna göndetrmez hadi anaokuluna gitmedi 1. Sınıf da aynı şekilde uzun uzun listeler veriliyormuş eğitim hakkı yok artık okullar bile parayla dönüyor şaka gibi

-Reklam-
0 oy
(54,136 puan) tarafından

evalari simli kartonlari falan onceki yillarsan kalanlardan kullandilar bizim onlar masraf olmamisti

0 oy
(2,616 puan) tarafından

Benim yegenim bu sene 2 ye başlıcak tuvalet kağıdı ve rulo kagıt istenmiş anaokulu zamanıda aynıydı hayır anlamıyorum okullarda yokmu tuvalet kağıtları o niye istenirki herkes kıt kanaat geçinirken öğretmenlerin bu denli gereksiz şeyleri istemeleri saçma bence

(10,023 puan) tarafından

Allah aşkına öğretmen isteyip ne yapıyor evine mi götürüyor sanki çocuklarımız kullanıyor (saçma sapan abartanlar hariç) tuvalet kağıdı olsa neden istesin ne yapacak yokki istiyor suç öğretmende değilki destek ödenek vermeyende 

0 oy
(658 puan) tarafından

Bizim liste cuma günü verilecek toplantıda. Listeleri görünce gözüm korktu ama sonuçta anaokulu böyle olacağını az çok belliydi... 

0 oy
(6,392 puan) tarafından

image

bizim.dun verildi dyor pazartesi ye kadar alın 
0 oy
(1,886 puan) tarafından

Abovv sizin listeyi görünce bende korktum acaba bizden bu kadar şey mi isteyecekler diye dün ama çok şükür bu kadar liste verilmedi 

0 oy
(5,452 puan) tarafından

Valla ben kreşe gönderiyorum 25bin  kırtasiye parası verdik fazla bulmuştum ama liste kabarıksa birde kaliteli alınırsa demekki tutuyor 😁

0 oy
(16,792 puan) tarafından

Kitaplar ile birlikte 52 bin aldilar bizden 

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 649 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
23 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (7,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
7 cevap 409 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,991 soru

24,147,800 cevap

334,735 kullanıcı

...