Kısa ve öz cevaplar alalim 😉😉😉
Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim
Ailenin her şeyden kıymetli olduğunu 💞 yani yeni minik ailem
Evlenmemen gerettigini öğretti
Eşim iyiyse herşeye katlanıyorsun☺️ bunu öğretti 4 yıllık evliyim şimdiye kadar hiç keşke demedim inşallah bundan sonrada demem
Nazar loding kiz cok belli etme net yazma
Ya kavgalarımız çok oluyor özellikle çocuk doğduktsn sonra çok çok sık oluyor ama ortak bir paydada buluşmak önemli gönül almak önemli mesela şu da var ben önceden çok tripliydim ergendim eşim hep gönlümü alırdı haklıda olsa ama ama belli bir yerden sonra haksızda olsa ben gönlünü çok alıyorum şükür sevgi baki oldukça herşey çözülüyor
Ne olursa olsun kimseye kendinden fazla değer verme
Öğrendiğim şey bu oldu 😒
Kaynanayla cok fazla samimi olmamayi gorumceyle cok fazla vicikvicik olmamayi 😃
Hayatın gerçeğini toz pembe değil hicbirsey
Hiç evlenmemem gerektiğini elin derdinin bitmediğini
Karşıdaki kişi sinirlenince bazen susmak gerektiğini
Tahammül etmeyi galiba ilk aklıma gelen bu oldu:)
ailemin kıymetini öğretti yanlızlığı öğrendim lohusayken sütüm olsun diye aile apartmanın da bir tabak yemek gözlemeyi ögrendim
Üzüldüm bu yoruma
Sorsan kahvaltılık bile yiyip süt yapardın 3 öğün kahvaltılık diye seçenek sunarlardı ne zaman yemek yiyorlarsa hep o saatte yapıp getirirdi akşam geç saatte eşim sağolsun alıp getiriyordu onlardan kayınvalidem bana ne pişireyim diye soruyordu hangi gelin bana şunu pişir diyebilmis kayinvalidesine ne yiyeceğimin önemi mi vardı 🥹annem varken yapılacak işin varsa yapayım deyip ertesi gün işlerimi yaptığımda sen yapacaksın tabi kim yapacak demişti
Valla tirnagin varsa kendi başını kaşı demişler
Kimseden bisi beklemem . Bende zor atlattım lohusaligi birddaha yaşamak istemiyorum.
O yüzden bende bir daha ne pişireyim diye soruyla karşı karşıya kalmamak için buzluk hazilrigi yapcam ikinciyi düşünürsem çıkarır ısıtır yerim
İyi yaparsın cnm . Hazır çorba bile aranıyor valla
Gülmeyi ve insana insan oldugu için değer vermeyi etiket ve ünvanın ne kadar çirkin bişey olduğunu öğretti
Size canı yanmayan insanlar için kendinizi paralamanın anlamsız olduğunu. Kan bağının yerini hiç bir şeyin tutmadığını
Ne olursa olsun bidaha evlenmemeyi öğretti
Çöpsüz üzum olsun onu öğretti
Guvenmemeyi değer verecegin tek kişi kendin olman
Aşk hepsi yalan doğru kişi nulutsan mutlusun
HHic bisey ogretmedi valla aksine benden goturdu hep etrafimdaki insanlara saygiyi ben ogrettim esime olgunlasmayi ben ogrettim tek kusurum yok elhamdülillah
Tek kusursuz Allah tır. Kız bu nasıl yorum 😀
Evlilikte ayol ben kusursuzum demedim bu konuda kusurum yok diyorum 🤭
"asla yapmam" dememeyi
Gerektiyinde insanlara cevap vermeyi öğrendim.. benim gibi aman onun kalbi kırılmasın ay bu üzülür susayım bişey demeyeyimci birisi için hiç kolay olmadı buralara gelmek
Evliligin sevgililikden cok farkli oldugunu evliligin disaridan gorundugu gibi bir sey olmadigini anladim ben herkes herkesi aldatiyor saniyordum acikcasi. Bir de annemi cok iyi anladim anneligi
Maddi manevi sorumluluk sahibi nasıl olunur onu öğretti.
1,472,295 soru
24,109,460 cevap
332,884 kullanıcı